senin diyetten gidiyorumda tamamen uyguladığım söylenemez yani harfi harfine
ama spor yapıyorum ben o sıkılaştırdı beni biraz
plates dimi cdleri alamadım ben :)
ewet canım ben aldımda ne oldu görümceme vermiştim oda bi arkadaşına vermiş kopyalaması için çizmişlermi ne yaptılarsa çalışmıyo cd
açılmıyo sinir oldum
ama hareketlei bildiğim için akşamları 15 dakikada olsa yapıyorum ben
evet ya benim artık biran önce spora başlamam lazım
havalar düzelsin ben eve yürüyerek gidicem nasıl olsa havada geç kararıyo artık yürümek çok iyi geliyo bana
güle güle canım bende seni öptüm iyi hafta sonları
canım ben gidiyorum görüşrüz hadi sizi öptüm konuşuruz yine
hahaha herzamanki gibi kaldık başbaşa
ölümüne kankayız
sevdiği askerde olan insana gelip pat diye balıkesirde deprem olmuş denirmi yaaa!
çok korktum kafayı yicektim okulda eve gelene kadar neyseki eve geldim büyük bişey olmadığını netten okudum biraz olsun rahatladım derken şehit haberlerini aldım ve hava durumu mesajı geldi balıkesirin -10derece olduğunu öğrendim kendimi tutamadım oturdum saatlerce ağladım gece 3 saat uyuyabildim.Şükürler olsun allahıma en azından 155gün en azından iyiler sağlıklılar evet ama yinede insan sakin kalamıyor yakında sakinleştirici içmeye başlicam bitsin artık yaa
sevdiği askerde olan insana gelip pat diye balıkesirde deprem olmuş denirmi yaaa!
çok korktum kafayı yicektim okulda eve gelene kadar neyseki eve geldim büyük bişey olmadığını netten okudum biraz olsun rahatladım derken şehit haberlerini aldım ve hava durumu mesajı geldi balıkesirin -10derece olduğunu öğrendim kendimi tutamadım oturdum saatlerce ağladım gece 3 saat uyuyabildim.Şükürler olsun allahıma en azından 155gün en azından iyiler sağlıklılar evet ama yinede insan sakin kalamıyor yakında sakinleştirici içmeye başlicam bitsin artık yaa
zeynep ya balıkesirde ne zaman deprem olmuş recep biraz önce aradı çok iyiydi hiç bahsetmedi
aceba olduda bana mı belli etmedi Allahım kafayı yicem ya
Mervecim sakin olmaya çalış birazcık.. Plakalara gelmemize çok az kaldı Geçicek biticek bu günler ama askerine güç vermek için önce sen güçlü olmalısın.. Burda hakkaride askeri olan arkadaşımız da var.. Bol bol dua etmekten başka yapabileceğimiz hiçbişey yok ne yazık ki.. Havalar kötü ama şurda en fazla 1 ay daha çok soğuk olur benim askerimde geçen hafta -13 dereceyi gördük dedi askerlik bu kolay değil.. 460 gün yapanlar var.. bak zemzemm arkadaşımız yani tubiş (ismini bilmiyosundur diye yazdım) bugün bi yazı paylaşmış onu mutlaka oku.. İnsanı altüst eden bir yazı ama durumumuzda aslında hiçbişey olmadığını şükretmemiz gerektiğinin en güzel açıklaması.. içinden geldiği zaman ağla ama hırpalama kendini.. bunalıma girersen hem askerine hem kendine eziyet edersin o zaman kalan günler hiç geçmez.
Tubişimm canım benimm sakin ol tatlım OSMANLAR-SINDIRGI (BALIKESİR) de olmuş dün.. 2.8 şiddetinde tatlım büyük birşey değil.. olsa dün haberlerde söylerlerdi zaten.. Hergün deprem oluyo ama şiddetleri çok küçük olduğu için söylenmiyo içini ferah tut kuzum bişey yok merak etme..
zeynep ya balıkesirde ne zaman deprem olmuş recep biraz önce aradı çok iyiydi hiç bahsetmedi
aceba olduda bana mı belli etmedi Allahım kafayı yicem ya
bende araştırdım şimdi canım ayyy bi an öyle korktumki
yaa tubişin yazısını nerden okuyabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?