buluşma ne oldu kızlar bak ben ona çıkıp gelcem izmitten
aslı ben 16 martta gidicem sanırım izmire sen ne zaman gidiyosun
aslı ben 16 martta gidicem sanırım izmire sen ne zaman gidiyosun
kuzucum kadıköy dedik sanırım. eğer soğuk olursa benim eve de geçebiliriz. pazar sen kaç gibi gelirsen saati ona göre ayarlayalım. biz evden gelcez nasılsa. rıhtımda buluşuruz.
buluşmayı ayarlayalım kuzular zeynepçim sana da iyi gelir konuşuruz güzel güzel
tubişin hiç sesi çıkmyo bugün aslı da burda çok iyi olacak
izmiri biliyo musun biraz? beraber gidelim istersen.
ben 2mart gidiyorum. 23martta da annemle babam bana gelcekler. o arada bi daha gitmem sanırım. kalcak yerin falan var mı izmirde??
kızlar çok yoğunum yazamıyorum
sabah patronla kabga ettik çok moralim bozuk
eşim aradı sabah telefonda görüştüğümü bile bile yanına çağırdı
gitti neyse sırf ben eşime seni 5 dakka sonra ararım dediğimi duyduğu için 2 dakikalık işi uzattıda uzattı
sabır dedim sesimi çıkarmadım
sonra eşim 1 saat sonra tekrar aradı telefonumun çaldığını duydu tekrar yanına çağırdı bende eşime ben seni arayacağım deyip kapattım
sonra gittim yanına hiç iş yok inanın bekletti beni yne sabır dedim neyse odama geldim sakinleştim biraz aradım eşimi tam konuşmaya başladık hemen çıkıp geldi odasından yine bişi demedim ben devam ettim üretime geçti 1 dakka sürmesi tekrar geldi tuğba çabuk bi gel işimiz var dedi bende kapadım telefonu yeter ya Allah aşkına yeter artık dedim ben hiçbir zaman işimi aksatmadım burdaki çalışanlar gibi dedim benim eşim asker biliyorsunuz dedim günde 1 kere fırsat buluyo beni aramak için ondada konuşturmadınız bu kadar olmaz ayıp b,rşey dedim ya ben doktor hasta olduğumda rapor verdiğinde bile sırf işim aksamasın diye işe gelen bi insanım dedim
işte özür dilerim ben seni annenle konuşuyorsun sandım sakın yanlış anlama eşinle konuştuğunu bilsem ragatsız edermiyim diyo
göz göre yalan söylüyo ama ne diyim bişi diyemedim
var canım kuzen orda benim bucada okuyor onlarda kalıcam
bucada mıı :) ne güzel:)
tamam tatlım o zaman. gene bişey merak edersen sorarsın bana. ben de sabiha gökçene anca ucu ucuna yetişiyorum hep. şimdi hatırladım kuzeninde kaldığını.
İşler yoğunlaştı yazamadım bendeFatmacım aslıcım aileme bu yüzden söylemiyorum işte biraz iyi gidiyo sonra bi olay oluyo açıklayamam bunları aileme artık.. Askerim aradı şimdi sesi çok iyiydi hiç konuları açmadı sen iyimisin dedi iyi olmaya çalışıyorum dedim düzelicek herşey söz veriyorum dedi bende fatmanın dediği gibi sana değil ailene güvenmediğim için söylemiyorum aileme baksana olanlara dedim haklısın bitanem zamanı gelince olur herşey bak yine ben sana komik ihbarları anlatıyim gül biraz dedi moralim düzeldi biraz :) sizede desteğiniz için çook teşekkür ederim kuzular rahatladım sayenizde kardeşten ötesiniz benim için iyiki varsınız..
Son buluşma durumu ne kızlar saat 13.30da rıhtımda mı buluşuyoruz?
İşler yoğunlaştı yazamadım bendeFatmacım aslıcım aileme bu yüzden söylemiyorum işte biraz iyi gidiyo sonra bi olay oluyo açıklayamam bunları aileme artık.. Askerim aradı şimdi sesi çok iyiydi hiç konuları açmadı sen iyimisin dedi iyi olmaya çalışıyorum dedim düzelicek herşey söz veriyorum dedi bende fatmanın dediği gibi sana değil ailene güvenmediğim için söylemiyorum aileme baksana olanlara dedim haklısın bitanem zamanı gelince olur herşey bak yine ben sana komik ihbarları anlatıyim gül biraz dedi moralim düzeldi biraz :) sizede desteğiniz için çook teşekkür ederim kuzular rahatladım sayenizde kardeşten ötesiniz benim için iyiki varsınız..
Son buluşma durumu ne kızlar saat 13.30da rıhtımda mı buluşuyoruz?
bana uyar kuzularr ama 13:00 yapsak hani biraz daha fazla sohbet etsek hava erken kararıyo yarım saat yarım saattir:))
bana uyar kuzularr ama 13:00 yapsak hani biraz daha fazla sohbet etsek hava erken kararıyo yarım saat yarım saattir:))
ne güzel kuzuu inşallah ayarlar gidersin askerine bende narlıdere de büyüdüm
istanbul u bildiğim kadar izmir i bilmiyorum hep narlıdere sahilevleri civarında yaşadık
bir iki kere kemeraltına gittim o kadar aslıcım kemeraltı hala aynı duruyo mu
askerim izmir de olsaydı hem onu görür hemde izmir le hasret giderirdim:))
bende gelmeye çalışıcam arkadaşlar, rıhtımda pazar günü 13:30 değil mi? de nasıl tanicam sizi :) kırmızı karanfil takıyor musunuz?
bende gelmeye çalışıcam arkadaşlar, rıhtımda pazar günü 13:30 değil mi? de nasıl tanicam sizi :) kırmızı karanfil takıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?