evet canım hakkaride, inşallah bitsinde gelsinler bir an önce , siz kadiköy civarındasınız galiba toplu halde
ben pendik teyim birimiz kadıköy birimiz üsküdar çoğunluk bu tarafta
2 kişi karşıda canım sen nerdesin
bende üsküdar :)
Günaydınn kızlaar.. Ben çok kötü bi gece geçirdim. 1-2 saat uyuyabildim güzel bi sevgililer gününden sonra kimsenin keyfini kaçırmak istemiyorum ama sizden başka kimseye anlatamıyorum. Paylaşmayınca gitmiyo içimdeki üzüntü.. Dün evdeyken askerim aradı konuyu nası olduysa bizimkilere getirdi. Sizinkilere söylemedin mi hala dedi bende hayır sen geldikten sonra konuşuruz dedim çok sinirlendi neden söylemiyosun gelmeme 3 ay var o sürede alıştırırlar kendilerini bak bizimkiler bile biliyo alışsınlar diye yaptık sen söylemediğin için bugün bi çiçek bile yollayamadım sana babana karşı zor durumda kalma diye dedi sinirli bi şekilde kapattı telefonu.. 1 saat sonra annesi aradı ağlıyodu noldu dedim kız kardeşi pazar benimde gittiğimi öğrenmiş abime kötülük yapıyosunuz o kızı yanınızda götürerek sizde o kız gibi kötüsünüz askerdeyken aklını çeliyo çok sevse tek başına otobüsle giderdi ama binmez hanımefendi otobüslere araba buldu ya o yüzden geldi sizinle demiş anneside tek başına otobüslede gitmiş 1 ay önce çok yanlış düşünüyosun abin 28 yaşında kim iyi kim kötü göremiyo mu bırak bu kadar karışma herşeye barıştılarsa barıştılar seviyolar birbirlerini zeynep abin mutlu olsun diye elinden geleni yapıyo bu ne ya rahat bırakın çocukları demiş kızkardeşide o kızla görüşüyosun madem anne benim için yoksun artık siliyorum senide demiş kapatmış telefonu aynısını kuzenede yapmış.. Gece askerim aradı öğrenmiş durumları sıkma sakın sen canını aşkım bozma moralini ben gelince düzelicek herşey siz geliceksiniz diye ben onlara bu hafta çarşıya çıkamıyorum işlerim var demiştim ona da sinirliler şimdi bizi istemedi onu istedi diye ben gelince çözücem herşeyi bitanem yoluna koyucaz herşeyi olmazsa annemde yaşarız bisüre bi geliyim bakıcaz seni çok seviyorum benden vazgeçme dedi.. Böyle yani kızlar.. Çok üzülüyorum yaa benim yüzümden aşkım annesi kuzeni hepsi mutsuz.. ne yapmam lazım, nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum.. Annesi boşver kızım sen allah büyüktür sabır ve dua diyo ama ben ne yaşıyorum böyle?
Günaydınn kızlaar.. Ben çok kötü bi gece geçirdim. 1-2 saat uyuyabildim güzel bi sevgililer gününden sonra kimsenin keyfini kaçırmak istemiyorum ama sizden başka kimseye anlatamıyorum. Paylaşmayınca gitmiyo içimdeki üzüntü.. Dün evdeyken askerim aradı konuyu nası olduysa bizimkilere getirdi. Sizinkilere söylemedin mi hala dedi bende hayır sen geldikten sonra konuşuruz dedim çok sinirlendi neden söylemiyosun gelmeme 3 ay var o sürede alıştırırlar kendilerini bak bizimkiler bile biliyo alışsınlar diye yaptık sen söylemediğin için bugün bi çiçek bile yollayamadım sana babana karşı zor durumda kalma diye dedi sinirli bi şekilde kapattı telefonu.. 1 saat sonra annesi aradı ağlıyodu noldu dedim kız kardeşi pazar benimde gittiğimi öğrenmiş abime kötülük yapıyosunuz o kızı yanınızda götürerek sizde o kız gibi kötüsünüz askerdeyken aklını çeliyo çok sevse tek başına otobüsle giderdi ama binmez hanımefendi otobüslere araba buldu ya o yüzden geldi sizinle demiş anneside tek başına otobüslede gitmiş 1 ay önce çok yanlış düşünüyosun abin 28 yaşında kim iyi kim kötü göremiyo mu bırak bu kadar karışma herşeye barıştılarsa barıştılar seviyolar birbirlerini zeynep abin mutlu olsun diye elinden geleni yapıyo bu ne ya rahat bırakın çocukları demiş kızkardeşide o kızla görüşüyosun madem anne benim için yoksun artık siliyorum senide demiş kapatmış telefonu aynısını kuzenede yapmış.. Gece askerim aradı öğrenmiş durumları sıkma sakın sen canını aşkım bozma moralini ben gelince düzelicek herşey siz geliceksiniz diye ben onlara bu hafta çarşıya çıkamıyorum işlerim var demiştim ona da sinirliler şimdi bizi istemedi onu istedi diye ben gelince çözücem herşeyi bitanem yoluna koyucaz herşeyi olmazsa annemde yaşarız bisüre bi geliyim bakıcaz seni çok seviyorum benden vazgeçme dedi.. Böyle yani kızlar.. Çok üzülüyorum yaa benim yüzümden aşkım annesi kuzeni hepsi mutsuz.. ne yapmam lazım, nasıl davranmam lazım hiç bilmiyorum.. Annesi boşver kızım sen allah büyüktür sabır ve dua diyo ama ben ne yaşıyorum böyle?
sende gel kuzu buluşmaya
valla zeynepçim, yapacağın tek şey var aşkından vazgeçme ve hiçkimsenin ilişkinizi yıpratmasına izin verme.
o pis kızkardeş zamanı gelince sana yalakalık yapmaya başlayacak ,görürsün
valla canım olabilir, ne zaman nerde buluşuyorsunuz?
gene olay mı kopartmışlar. alışmaları lazım artık. yapabilcek çok bişey yok. eğer gene ayrıldık falan diyip yalan söylerse bu sefer hep bizim sözümüzü dinliyo diye düşünücekler. devamını tahmin bile edemiyorum.
yapıcak bişey yok. demek ki kızı annesini bile sevemicek kadar karaktersizmiş. onun yapacağı tek şey ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatmak. ciddi söylüyorum. bugün böyle davranan yarın çocuğuna işkence yapar.
insanlar başkalarının hayatlarına bu denli nasıl burunlarını sokuyorlar anlamıyorum. sen annesini ara bence arada. ona destek ol. geri kalanı boşver!
Beklemek belirsizlik içinde zaten çok zor bide olaylar olunca dibe vuruyorum artık.. Bitanecik yaa bitanecik haklı sebep olsa ben bunu yaptım haklılar dicem.. Kulaktan dolma yanlış şeylerle yargılanıyorum sürekli.. Aşkım sevgim bu kadar büyük olmasa inan 1dk durmıcam atıcam herşeyi hayatımdan silicem 6 senemi yeniden başlıcam hayata.. askere gitmeden 2 ay önce bıraktım denedim onsuz olmayı ilerisi için en iyisi bu zeynep dayan dedim ama yapamadım yüzünü görmeden sesini duymadan devam edemedim hayatıma
zeynebimm canım yaa üzme kendini ne kadar bencil bir kardeşmiş o öyle
kendi egoları uğruna annesini bile silecek kadar karaktersiz bir insanmış
sen üzme kendini canım ama bana bişey tuhaf geldi nerden öğrendiler
hfta sonu gittiğinizi ne kadar kör insanlar var yaa üzülme tatlım askerini dinle
gelsin bakalım herşey yoluna girecek elbet seni yalnız bırakmayacak belli ama
benm filrim kendi ailene söyleme konusunda acele etme(
offf canım benim yamerak etme güzel olacak herşey, annesi seni biliyor ya gerisini boşver. o ruh sağlığı bozuk kız da kendi derdine yansın. herkes ne kadar kötü bi insan olduğunu anlar yakında
zaten özel hayatında problemi olmayan insan bu şekilde davranmaz bence, sorunlu ve psikopat kesinlikle
annesi faceine 3lü resim koymuş kızınada süpriz yapıp gittik yarım saat gördük sadece demiş bilerekte jandarmanın önünde çektirmişlerdi zaten ilk ordan sorgulamaya başlamış ikiniz gittiyseniz 3lü resminizi kim çekti diye anneside ordan bi askere rica ettik demiş inanmamış tabi doğru söyle anne zeynepte mi geldi sizinle barışmışlar biliyorum demiş anneside dayanamamış evet zeynepte geldi ne var bunda barıştıklarını biliyosunuz zaten gidicek görücek tabiki demiş öyle gelişmiş olaylar canım ahh keşke koymasaydın resim fln dedim ama olmuş olan.. Offf gülçin off yaaa
kıyamam canım sana yaa üzülme lütfen allahından bulsun o cadı
annesine destek ol canım inşallah herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?