343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tamam o zaman. pazar günü saat 1 de rıhtımda. kim nasıl gelcekse tam yeri ona göre ayarlayalım. ben yürürüm hava güzel olursa bana fark etmez o yüzden.
cafe çokk tatlım hep beraber seçeriz bi tanesini :) benim bikaç favorim var onları tavsiye ederim size.

biz genelde facebooktan birbirimizi gördük sima olarak tanıyoruz. bende 2-3 kişinin telefonu var o kadar. en çok numara zeynepte var sanırım ona telefonunu yolla istersen. bizi faceden de ekleyebilirsin.

bende gelmeye çalışıcam arkadaşlar, rıhtımda pazar günü 13:30 değil mi? de nasıl tanicam sizi :) kırmızı karanfil takıyor musunuz?

canımcım biz faceten de görüştüğümüz için nerdeyse tanıdık birbirimizi ki kızların bazıları daha öncede görüştü
yani bu ikinci görüşme olacak gelirsen çok güzel olur facebook sayfan varsa ekleyeyim seni görmüş olursun
böylelikle tanırız birbirimizi

bir gün yolum mutlaka tekrar düşecek izmir e ben çok seviyorum orayı
güzelbahçe ye hiç gitmedim ama liseye ilk kaydım güzelbahçe yolunda
rasim önel diye bir liseye yapıldı sonra istanbul a nakil geldim off off güzel izmir özledim:))

tel numaranı bana at kuzu bide aslıyı zeynebi filan faceden ekle benide ekle ordan tanırsın 13 bu arada buluşma saati

canım mesaj sayım daha 100 olmamış benim o yüzden özel mesaj atamıyorum, face'de kullanmıyorum ama 100 u doldurur atarım ben size tel no mu

Yarına kalmaz yolun sonundayım
Yarına kalmaz İzmir yolundayım
Uyuyup da kalma sakın
Sabret şafak söker
Yarına kalmaz canım yanındayım
Birkaç şarkı dinlersin zaman geçer
Acıkmadım hiç uğraşma bir çay yeter
Fazla hazırlanma sakın sende her şey güzel
Yarına kalmaz canım yanındayım
Uyuyup da kalma sakın
Sabret şafak söker
Yarına kalmaz kollarındayım
Gözlerin gözlerimde dursak öyle
Beni seviyor musun bir daha söyle
Dudağın dudağımda uyusak öyle senle
Ne güzel yakışmışız seninle
Mutluluğu tutmuşum ellerimde
Onu çok seviyorum
İzmir sen de söyle söyle herkese

ay bu şarkıyı hel çaldığında gözlerim doluyo , şimdi yine doldu

işyerinde ağlatmayın beni yahu :)

oyy kıyamam yaa ahh gavur izmir ahh
ama ben yaptım kendi ağzımla adamı izmire gönderdim :) diye diye :) gidince en azından kalcak yer olsun diye :)

ben izmirde o kadar çok kişiyi seviyorum kiii anlatamaaamm ((((((
arkadaşlarım, dostlarım, sevgilim, ailem. offfff ((
gavur izmir :) çok güzel izmir :) aah ah!

arkadaşlar isimleri tekrar sayıyorum şimdi sağ baştan :)
zem zemm :tuğba
delirious-mu:gülçün
askz:zeynep
zizag:zeynep

nefarkeder nickli bi arkadaş daha vardı , ismini bilmiyorum mesela başka atladığım veya yanlış söylediğim isim var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…