343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın canımm çook sevindimm artık 16 mart a gün sayalım
ayy ne güzel yaa bir yaren daha askerini görecek:)) benm askerin aileside
mart ayında malatya ya gitmeyi düşünüyomuş keşke bende gidebilsemm

aynen canm 16 martı sayalım :) sende gitsen keşke izmir olsa beraber giderdik :)

günaydınnnnnn kuzucuklar

fatmacım 16 martta az kaldı kuzummm kavuşucaksın akş'erine oh oh şafak 30 o zaman

dün akşam eve gidince kocama poğaça kek yaptım
mektup yazdım bide alman çikolatası aldım patrondan
cep telefonunu istemişti komutana verecekmiş hafta sonları alacakmış
onunla birlikte bugün kargo yapıcam artık çarşı izninde bol bol konuşuruz Allah izin verirse

Kuzularım ben çok yoğunlaştım bugün hayırlısıyla kazasız belasız biter inşallah
geldikçe yazarım size öptümm:))

ohh maşalah ne güzel uzun uzun konuşun artık :)

Günaydınnn
Fatmacm çoook sevindim yaa 30 gün su gibi akıp geçsin inşallahh sende gör akifini artık :) martta gitmen iyi oldu ayrılırken şafak çok azaldığı için fazla üzülmezsin tam 2 ay kalmış olucak gelmelerine.. ayy çok heyecanlandımm :)

kuzummm akşam aramışsın ben komşumda kalıyorum 2-3 gündür telefon evdeydi şirket hattım yanımdaydı kusura bakma sabah gördüm aradığını

ayy canım bende ççok heyecanlıyım akifte öyle dedi geldiğinde 2 ay kalacak son ayı sayma sen gidince 1 ay kalacak dedi :)

bakimda gelmeye çalışırım inşallah
tozlu giyim diye bi site var oraya baksana çok uygun şeyler var

sana özel mesaj attım bi bak canım
tamam bakıyım o siteye

kuzummm akşam aramışsın ben komşumda kalıyorum 2-3 gündür telefon evdeydi şirket hattım yanımdaydı kusura bakma sabah gördüm aradığını

Önemli diil tatlım dün moralin bozuktu burda da çok konuşamadık merak ettim nası oldun diye..

Fatmacım benim askerimin d.günü 22 mart.. Bende bi aksilik çıkmazsa ya 11 martta yada 18 martta gidicem.. 18 mart istiyorum aslında d.gününe daha yakın diye ama denk getirebilirmiyiz bilmiyorum.. 2 haftada 1 çarşı izinleri var bi hafta cmt bi hafta pazar izin veriyolar o yüzden ayda 1 kere pazara denk geliyo bakalım artık mart başında belli olur.. illere geçelim artıkk :) Tubişş pazar günü inşallah gelebilirsin çook özledim inşallah bi planı olmaz sizinkilerin..

benim doğumgünümde 13 martta ben 17 de yanında olcam beraber kutlucaz d.günü mü :)

bencede tubi gelsin tubi gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…