343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırrr asla unutulmadın kuzuuuu

aa tatlım neden öyle dedin

ne biliyim işte, bakmayın siz bana.. ağır bunalımdayım. neden demeyin ama.. başka başka sorunlar üreyip duruyo aramızda. yüzleşmemiz gerek bunlarla. 3 ay değil 1 gün bekleyecek tahammülüm yok şuanda. bu hafta sonu olmaz, sonraki hafta sonu ankaraya gidicem. daha söylemedim, ararsa bugün söyliycem.. çok dua edin sadece. bu evliliğin kaderi ankaraya gittiğim gün belli olacak. nolur çok dua edin..

ederiz tabi kuzum allah yardımcın olsun gitmen en iyisi hatta ucakla git bu ara kmpanya var

canım benm yaa kıyamam sana üzme kendini nolurr dualarım hep seninle bu hafta sonu boşsan gelir misin buluşmaya
dertleşiriz güzel güzel çok dua ediyorum kuzum sana inşallah herşey yoluna girer

Ayy canım benim yaa güçlü olmaya çalış nedenleri tam bilmiyoruz ama gitmen bence en iyisi.. Yüzyüze konuşunca sebeplerini daha rahat anlatır belki sana.. İnşallah düzelicek herşey, çooook dua ediyorum nolur bırakma kendini hayırlısı neyse o olsun tatlım evlilikler bitmez hemen öyle önce bi konuşun bakalım olumlu düşün hep

kuzular ben çıkıyorum çoook öptüm hepinizi görüşürüz inşallah yarın mervecim hep yanındayız üzülmemeye çalış
canım eğer çözülecekse hemen git ankara ya canım dualarımdasın

hepiniz çok sağolun. haftasonunda gelmeyi çok isterdim ama şunada bişey diyemem. katılabilecek gibi olursam haftasonu ararım ben sizi. sorunlar düzelecek mi, bu evlilik zaten bitmiş mi daha o gitmeden bilmiyorum. anlıycaz bakalım.. Allah hepinizden razı olsun kızlar. hiçbirinizi, kimseyi şuan çektiklerimle sınamasın Rabbim. inanın çok zor. Rabbim bana en doğru kararı almak için yardım etsin, gerçeği göstersin inşallah..

Aminnn inşallah tatlım allah yardımcın olsun.. Mervecim sen böyle yazınca aklıma takıldı şu tubişlerde masada bahsettiğin konuyla mı ilgili yoksa?

canım hep dua edicem sana ben artık çıkıyorum görüşürüz yarın öpüldünüz hepiniz

evet canım ama yazma burda. kendi kendime düşünmek bile bana yeterince ağır geliyo..

Hiç yazarmıyım tatlım o yüzden dolaylı sordum.. en son yazdıklarını okuyunca direk o geldi aklıma.. Olayları bilmiyorum mervecim ama eşinle konuşman lazım haftaya mutlaka ayarla git bizde elimizden gelen ne varsa yaparız sanada yazık dediğin gibi geçmez böyle 3 ay sen güçlü olmaya çalış biz hep yanındayız haftasonu gelebilirsen süper olur biraz konuşuruz rahatlarsın.. Biliyorum konuşması kolay gibi geliyo bende kötü şeyler yaşıyorum buaralar size anlatıp rahatlıyorum desteğinizle olumlu düşünmeye çalışıyorum sende öyle yap canım.. Allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin inşallah..

allah yardımcınız olsun arkadaşlar, göremeyince de sorunlar büyüyo insanın gözünde

umarım herşey çözülür yuva kolay kurulmuyor

Zeynebim amin inşallah.. Aksilik çıkmasın da 9 gün sonra ankarada olayım inşallah.. İnşallah herşey benim kokrtuğumdan başka olsun, artık herşey güzel olsun ondan sonra da, hayırlısıyla..

allah yardımcınız olsun arkadaşlar, göremeyince de sorunlar büyüyo insanın gözünde

umarım herşey çözülür yuva kolay kurulmuyor

Haklısın burcucum, kolay kurulmuyo. İnşallah bu kadar emek ve fedakarlık boşa değildir.. Sağol canım..

günaydın canlar ben geldim
ve uçak biletlerimi aldım 16 martta yolcuyum tam 1 ay var bekle beni izmir :)):

günaydın canımm çook sevindimm artık 16 mart a gün sayalım
ayy ne güzel yaa bir yaren daha askerini görecek:)) benm askerin aileside
mart ayında malatya ya gitmeyi düşünüyomuş keşke bende gidebilsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…