merhaba herkese,
unutulmuşum buralarda sanırım benn
merhaba herkese,
merhaba herkese,
hayırrr asla unutulmadın kuzuuuu
aa tatlım neden öyle dedin
ne biliyim işte, bakmayın siz bana.. ağır bunalımdayım. neden demeyin ama.. başka başka sorunlar üreyip duruyo aramızda. yüzleşmemiz gerek bunlarla. 3 ay değil 1 gün bekleyecek tahammülüm yok şuanda. bu hafta sonu olmaz, sonraki hafta sonu ankaraya gidicem. daha söylemedim, ararsa bugün söyliycem.. çok dua edin sadece. bu evliliğin kaderi ankaraya gittiğim gün belli olacak. nolur çok dua edin..
ne biliyim işte, bakmayın siz bana.. ağır bunalımdayım. neden demeyin ama.. başka başka sorunlar üreyip duruyo aramızda. yüzleşmemiz gerek bunlarla. 3 ay değil 1 gün bekleyecek tahammülüm yok şuanda. bu hafta sonu olmaz, sonraki hafta sonu ankaraya gidicem. daha söylemedim, ararsa bugün söyliycem.. çok dua edin sadece. bu evliliğin kaderi ankaraya gittiğim gün belli olacak. nolur çok dua edin..
canım benm yaa kıyamam sana üzme kendini nolurr dualarım hep seninle bu hafta sonu boşsan gelir misin buluşmaya
dertleşiriz güzel güzel çok dua ediyorum kuzum sana inşallah herşey yoluna girer
hepiniz çok sağolun. haftasonunda gelmeyi çok isterdim ama şunada bişey diyemem. katılabilecek gibi olursam haftasonu ararım ben sizi. sorunlar düzelecek mi, bu evlilik zaten bitmiş mi daha o gitmeden bilmiyorum. anlıycaz bakalım.. Allah hepinizden razı olsun kızlar. hiçbirinizi, kimseyi şuan çektiklerimle sınamasın Rabbim. inanın çok zor. Rabbim bana en doğru kararı almak için yardım etsin, gerçeği göstersin inşallah..
Aminnn inşallah tatlım allah yardımcın olsun.. Mervecim sen böyle yazınca aklıma takıldı şu tubişlerde masada bahsettiğin konuyla mı ilgili yoksa?
hepiniz çok sağolun. haftasonunda gelmeyi çok isterdim ama şunada bişey diyemem. katılabilecek gibi olursam haftasonu ararım ben sizi. sorunlar düzelecek mi, bu evlilik zaten bitmiş mi daha o gitmeden bilmiyorum. anlıycaz bakalım.. Allah hepinizden razı olsun kızlar. hiçbirinizi, kimseyi şuan çektiklerimle sınamasın Rabbim. inanın çok zor. Rabbim bana en doğru kararı almak için yardım etsin, gerçeği göstersin inşallah..
canım hep dua edicem sana ben artık çıkıyorum görüşürüz yarın öpüldünüz hepiniz
evet canım ama yazma burda. kendi kendime düşünmek bile bana yeterince ağır geliyo..
Hiç yazarmıyım tatlım o yüzden dolaylı sordum.. en son yazdıklarını okuyunca direk o geldi aklıma.. Olayları bilmiyorum mervecim ama eşinle konuşman lazım haftaya mutlaka ayarla git bizde elimizden gelen ne varsa yaparız sanada yazık dediğin gibi geçmez böyle 3 ay sen güçlü olmaya çalış biz hep yanındayız haftasonu gelebilirsen süper olur biraz konuşuruz rahatlarsın.. Biliyorum konuşması kolay gibi geliyo bende kötü şeyler yaşıyorum buaralar size anlatıp rahatlıyorum desteğinizle olumlu düşünmeye çalışıyorum sende öyle yap canım.. Allah hepimiz için hayırlısı neyse onu versin inşallah..
allah yardımcınız olsun arkadaşlar, göremeyince de sorunlar büyüyo insanın gözünde
umarım herşey çözülür yuva kolay kurulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?