343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzularr ben geldim işler yoğun bugün patronlar geldi erkenden
nasılsınız yazışmaları gelip gelip okudum kilis bugün
buluşma ayarlayıp görüşelim elbette ki işler yoluna girsin o zaman
fatma yaklaşık 3 hafta müsait değil anladığım kadarıyla :))

10 mrtta müsaitim bizim gün cumartesi oluyor pazara müsaitim bebekler :)
bu arada ben iyiyim kuzu sen nasılsın

Son düzenleme:
huuuuuuuuuuu nerdesiniz yaaaa bankaya gittim notere gittim 2 saattir yokum kimseler uğramamış

2 haşlanmış bağet
2 yemek kaşığı pilav
bi kase yoğurt dedimm

çok yemedim demi fatmaaaa

geçen zaman %50 bu günleri de görmek varmış! yaşasın!:))
ben de okuldan geldim güzel dedikodu dönmüştür okurum dedim ama yok
yaa bugünkü dersim çok zorr nasıl anlıcam ben moralim bozuldu

huuuuuuuuuuu nerdesiniz yaaaa bankaya gittim notere gittim 2 saattir yokum kimseler uğramamış

2 haşlanmış bağet
2 yemek kaşığı pilav
bi kase yoğurt dedimm

çok yemedim demi fatmaaaa

gayet iyi tatlım süper pilav yerine ekmek daha tok tutar ama tabi buda ii

kızlaar nabersiniz? ben iyi olmaya çalışıyorum ama pek keyfim yok
yeni kararlar aldım hayatımla ilgili.. dgs ye girmeye karar verdim meselaa :) hukuk okuycam avukat olucam inş :))
ama şöyle bi sorun var ki çalışmaya başlamakta biraz geciktim, bu saatten sonra ne kadar olur ve ben bu kafayla nasıl çalışırım onu bilmiyorum.. bi de matematikten çok yetersizim ( bakalım, yine de şansımı denemek istiyorum..
diyete ve yürüyüşe de başlamak istiyorum ama maalesef henüz öyle bi adım atamadım
sizde ne var ne yok? yine buluşma planları var galiba.. bu sefer bende katılmak çok isterim ama inş denk gelir..

canım kararlarına çok sevindim bencede silkelen kendine gel evde olmak seni daha çok üzüyor yalnızlığını daha çok hatırlıyosun kafanı oyalacak birşeyler bulman süper olmuş sen çalış olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…