343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merve çok sevindim canım inş. Planlarını teker teker geçirirsin hayata
hakkında hayırlısı olsun
niye keyfin yok kuzu yaaa daha alışamadın dimi şuan boşlukta gibi hissediyorsun kendini
perşembe günü normale dönersin tatlım

canım çok çekti pilav dayanamadım iki kaşık aldım
akşamda brokoli yicem haşlayıp sarmısaklı yoğurtla

kuzu afrin sana tebrik ederim valla

pilav neden yasak biliyomusun kan şekerini hızlı arttırp azalttığı için ekmek daha tok tutuo özellikle çavdar ekmeği ve tam tahıllı

Son düzenleme:

inşallah kızlarr yaa, biraz cumhura sinir olmamla da ilgili bu kararlar ama olsun belki böylesi daha hayırlı olur.. bakalım..
gerçekten boşluktayım tubişim, çok dokundu yeniden ayrılmak.. yokluğuna alışmak bu kadar zorken varlığı iki günde sarıveriyo hemen.. yeniden aynı sıkıntılarla yüzleşiyosun.. dün gece cumhur da dedi, keşke gelmeseydin, şimdi çok daha fazla zorlanıyorum diyee (

kuzu afrin sana tebrik ederim valla

pilav neden yasak biliyomusun kan şekerini hızlı arttırp azalttığı için ekmek daha tok tutuo özellikle çavdar ekmeği ve tam tahıllı

hıııııı o zaman bundan sonra çok fazla yememeye çalışayım zaten normaldede çok pilav seven biri değilim yani pirinç pilavını sevmem bulgura baylırım

66 da takılıp kaldım ne alıyorum ne veriyorum
bu hafta hedefim 65,5 falan inşallah düşerim o kiloya

seni o kadar iyi anlıyorum ki çünkü aynılarını yaşadım
ben bi daha yaşamayı göze alamadığım için gitmiyorum işte

kararlarından vazgeçme bence herşey daha güzel olacak inş.

zten bi müddet durur vucut tepki verir kilo vermene o yüzden sporu arttırıp yeme tarzını değiştirmen lazım yani bazı günler sadece sebze bazı günler sadece et bizim diyetisyen öyle yapıo şuan öğlen akşam et verdi 2 gün boyunca

gıcık oldum ya havalar soğudu yürüyemeyeceğim bu hafta ne sinir akşamları sporu iki katına çıkaracağım
du o zaman kilo vermeye başlayımda o zaman dediğini uygularım

BU SENE BİTMEDİ ŞU KIŞ YA GEÇEN HAFTA NE GÜZELDİ HAVALAR HAFTAYA YİNE DÜZELİR İNŞ.
ALTTAKİ SÖZÜ PAYŞATIM SABAH FACEDE :)

Bu Kış ' Sen Yoksun ' diyemi Bu kadar Soğuk Geçiiyor

BU SENE BİTMEDİ ŞU KIŞ YA GEÇEN HAFTA NE GÜZELDİ HAVALAR HAFTAYA YİNE DÜZELİR İNŞ.
ALTTAKİ SÖZÜ PAYŞATIM SABAH FACEDE :)

Bu Kış ' Sen Yoksun ' diyemi Bu kadar Soğuk Geçiiyor

vayyy süperrrmiş :)

ben ağlıyorum diye mi ıslak bu kaldırımlar . bende bi yere böyle yazmıştım :)

bigün yağmurda ağlarken aklıma gelmişti :) sokakta ağlıyodum deli dana gibi

ahhhhh kuzummmm onu bende çok yaptım
hele bi gün askerden sonra receple ilk görüntülü konuşmamızda
çıktıktan sonra hava yağmurluydu
ben nasıl ağlıyorum hıçkıra hıçkıra yağmur nasıl şiddetli millet koşuşturuyo ıslanmamak için
benim umrumda bile değil sallana sallana yürüyorum ayy ne günlerdi ya

sormaya ben otobüs vapur yol dağ tepe dinlemeden ağlardım :)
millette sevgilimden ayrıldım sanıyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…