343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

offffffffffffff çok şükür gelebildim bankalardan bıktım ya ayyy başım ağrıdı sonunda bitti şükür

bugün akşam herkes evde mezdekeyi açıp oynasın o zaman emiii

offffffffffffff çok şükür gelebildim bankalardan bıktım ya ayyy başım ağrıdı sonunda bitti şükür

bugün akşam herkes evde mezdekeyi açıp oynasın o zaman emiii

tuğbacım benim bugün değil mezdeke kıvanç tatlıtuğ bile gelmeden uyurum heralde :))) ama müzik açarım :))
hala çalışıyorum!

Tam Ortasındayım (M.F.Ö.) - YouTube

Tam ortasındayım yağmurun
Karın soğuğun ortasındayım
Nasıl da paylaşıyor insan isterse
Nasıl da birmiş meğer hasretler
Nasıl da mecburmuşuz sabretmeye
Sevmeye, öğrenmeye...

Tam ortasındayım yolun
Hm koşunun ortasındayım
Tam varıyorum ki hedefe
Bir yenisi başlıyor
Bu oyun hep aynı, değişmiyor
Hala devam hala figân
Hem de bile bile...

günaydın kuzular nasılsınız napıyosunuz bugün yeni illerimizden KARABÜKTEYİM

Türkiye'nin kuzeyinde Batı Karadeniz Bölgesi'nde il. 2009 sayımına göre nüfusu 218.564
Karabük, 1937 yılına kadar, Safranbolu'ya bağlı Öğlebeli Köyü'nün 13 hanelik bir mahallesiydi 1935 yılında açılan Ankara-Zonguldak demiryolunun üzerinde yer alıyordu. Demiryolu ile taşıma imkânının varlığı ve kömür yataklarının yakınlığı nedeniyle, burada bir demir çelik fabrikası kurulması kararlaştırıldı. 3 Nisan 1937'de Atatürk'ün talimatıyla, İsmet İnönü, hâlâ Karabük'ün en önemli geçim kaynağı olan Karabük Demir Çelik Fabrikası'nın temellerini attı.
Karabük, 6 Haziran 1995'te, Çankırı'nın Ovacık ve Eskipazar ilçeleri ile Zonguldak'ın Eflani, Safranbolu ve Yenice ilçelerinin birleştirilmesiyle Türkiye'nin 78. ili oldu. 2010 TUIK verilerine göre ilimizde merkez ilceyle beraber 6 ilce, 2 belde ve 270 köy vardir.
Karabük'ün futbol takımının ismi Kardemir Karabükspor'dur.

çok güzel bir rüya gördüm
bi kız bebeğim vardı yeni doğmuştu ağlayıp duruyo susturamıyorum
aceba karnımı aç bu çocuğun diyorum emzirmeye başlıyorum yavrum ya nasıl emiyo nasıl yapışıyo memeye
rüyadayken bile ne kadar güzel bi duygu ya rüyamda diyorumki onu emzirirken Allahım yalvarırırm rüya olmasın bu büyü bozulmasın ne olur dedim ama sabah uyandım rüyaymış
Rabbim hayırlara yazsın çok güzel bi rüyaydı

inşallah gerçek olur kuzum ne güzel bir rüya allahım sana cici bici bir kız nasip etsin sağlıklısından:))

beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

kutsal anasını satayım kutsal:95::95:

güzelmiş canım süt iidir heralde maşallah ya bende istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…