343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selam kızlaar.
okuldan geldim bugün. gece yediklerimden zehirlenmişim. çok fena oldum vücudumda su kalmadı sanırsam herşey çıktı dışarıya bide yetişemedim banyoyu batırdım. gece 12 de banyoyu temizledim çok fenaydı çok...
amaa sabah kalkıp dersime de gittim şimdi de işe geldim. halsizim biraz
biz de dün çok güzel konuştuk,moralim yerinde o yüzden :))

zeynepçim giremediğin zamanlarda kızlar araları limoni olmuş gibi demişlerdi, düzelttiniz mi mutlusun çok sevindimm :))))

canım çok geçmişş olsun bebeğimmm dikkat et kendine bakıma ihtiyacın var mı

canımmm geçmiş olsun dikkat et kendine doktora falan gittin mi kuzuu

sarılmanın nesinde rezil olucak ya gerçekten çok ağır abii

Öyle deme tubişş ben en son askeriyeye bıraktığımızda tutamadım kendimi gittim bidaha sarıldım arkadaşları görmüş ıssız adamın son sahnesi gibiydiniz bizim bile gözlerimiz doldu demiş askerin adı oldu ıssız adam şimdii :)

zeynepçim giremediğin zamanlarda kızlar araları limoni olmuş gibi demişlerdi, düzelttiniz mi mutlusun çok sevindimm :))))

Çok geçmiş olsunn tatlımm bol bol nane limon :) eve gidince güzelce dinlen...

Limoni olsaydı keşkeee aslıcımm ayrılmıştık ta sonra geldi babasının yanına fln gittik tam barışma diil de anlaşma yaptık şuan askerle :))

canım çok geçmişş olsun bebeğimmm dikkat et kendine bakıma ihtiyacın var mı

canımmm geçmiş olsun dikkat et kendine doktora falan gittin mi kuzuu

saolun kuzular şimdi çok daha iyiyim. keremin arkadaşlarından arıcaktım doktora götürür müsün diye ama gece gece kimseyi rahatsız etmek istemedim o yüzden iyice temizlenip yattım zaten o kadar uykusuzdum ki hemen uyumuşum.
ayy olaylar olmuş çook üzüldüm şimdi. ben tartıştınız geçti sanmıştım. babası karşı çıkan mıydı nasıl görüştünüz izin mi aldı? ay ne çok soru sordum bi anda şaşırdım.

Yaa ben kendime mukayyet olamıyorum bi tane gömlek aldım kendime yine akife gitcem ya geçende kot aldımm bursadan çanta aldım :)

ayy bilmem mii ben bu ay rekor kırdım ödemem çok. madonna bileti,23nisan için uçak bileti derken ohoo sen düşün :)
o yüzden bu ay tasarruf ayındayım,hiçbişey almamam lazım

benim için mart ayı dert ayı olacak daha izmire gitmeden maaş bitti bakalım ne olacak sonum :) bi dünya şey ödüyorum beyaz eşya var balayı var çeyiz var bar allah var
benim kiram 510 seninki ne kadar aslıcan

Ailesine buna para göndermeyi kesmiş canım ben gittim yanına diye ordan kavga çıktı ayrıldık sonra çiçek gönderdi işte 1 mart muhasebeciler günüydü ya babamada arkadaşlar süpriz yapmış makarasına dedim sonra aradı fln bende artık istemediğimi söyledim getirtme beni istanbula dedi bişeyi değiştirmez gelmen yeter artık yoruldum dedim cmt geldi işte (galiba bu 1 gün 3 gün yazıldı askerliğine tam emin değilim ama) Asker geldi konuştuk ben istemediğimi çok üzüldüğümü neyi beklediğimi bilmememin belirsizliğinin beni çok yıprattığını ve vazgeçmesinin karaktersizlik olduğunu söyledim. Asker de bi anlık sinirle sana kızdım öyle şeyler söyledim ama elini bırakmayı hiç düşünmedim bak kaç aydır bekliyosun yarısını geçiyoruz artık biraz daha sabret döndüğümde düzelicek herşey seni seviyorum bunu çok iyi biliyosun bunaldım iyice nolursun verdiğim sözleri tutucam dedi bende sana hiç güvenmiyorum artık her an nolucak korkusuyla yaşamak istemiyorum dedim öyle mi yürü gidiyoruz dedi babasının yanına götürdü.. Adam neye uğradığını şaşırdı :) Babasına anlattı durumu, yeter artık arada kalıyorum herşeyi geçtim zeynebe yazık biraz saygı ya askerden buralarda geldim artık uzamasına aldırmadan dedi.. babası da ilk kızdı sonra tamam oğlum sen hayırlısıyla gel oturup konuşuruz herşeyi dedi.. Askerde seni istediğimi şimdilik bu kadar ispatlayabiliyorum dönmemi bekle vazgeçmicez biz bu aşktan dedi.. Kısacası bu canlar, barışma değil de anlaşma yaptım gibi bişey.Ben şuan zaten ay hayatımda başkası olsun bulurum birini gibi bi isteğim amacım yok evet seni seviyorum ama bu herşeyi yutucağım anlamına gelmiyo artık, döndüğünde adam olursan sevdiğine sahip çıkarsan ne ala ama olmazsan herkes kendi yoluna, o saatten sonra geri dönüşü olmaz kaybettiklerine yanarsın dedim.. Hayırlı olur inşallah.. Bu saatten sonra ne yaşarsam ben hakettim :))

benim için mart ayı dert ayı olacak daha izmire gitmeden maaş bitti bakalım ne olacak sonum :) bi dünya şey ödüyorum beyaz eşya var balayı var çeyiz var bar allah var
benim kiram 510 seninki ne kadar aslıcan

off evet kuzumm allah sana kuvvet versin çalış hep hepsini ödüyosun. benim kira 850 :S ailem yardım ediyo haliyle ona. ama geri kalan herşeyi kendim halletmeye çalışıyorum.
benimki askerden geldiğinde kalmasına gelip gitmesine gene karışırlarsa gene oturcam mecburen orda. ama okula işe daha yakın yerde otursam da hiç fena olmaz bana. buralarda 0 daire çok var çünkü,kiraları daha ucuz ama aidatıyla aynıya geliyo gerçi.
bilmiyorum işte. çok evlenmek için acele etmiyorum ama evlensek de düzgün bi evde beraber otursak karışanımız olmasa diye de düşünüyorum.

aman allahııım neler olmuş kuzuuu!
aslında karışmak gibi olsun istemediğim için bişey söylememiştim ama en iyisini yapmışsın gerçekten. anlattığın kadarıyla bunu hakediyodu çünkü. bu konuda kararlı olduğunu görünce seni her saniye elinde tutabilceği biri olarak görmesinden kat be kat iyidir. seni üzmemeyi öğrensinler artık. süper olmuş.
devamı da dediğin gibi aslında. eğer arkasında durursa herşey çok güzel olur sizin için. durmazsa da yapıcak bişey yok..

valla benim acele etmemin sebeplerinden biride bu benim bi dünya masrafım oluyor onları toplayınca bi ev kredisi ödücek kadar oluyor. bide ben akiflerden uzakta oturunca hep dışarı çıkıyorduk o zamanda çok para harcıyoduk allah hepimize kuvvet versin. aynen sen işe yakın ev bulsan daha ucuz olur tabi. benim depozitomla 510 oluyor 450 ye ii buldum bu evi

evet tatlım çok haklısın. ben de şimdi ev kredisi ödesem olur kira yerine. sizin avantajınız akifin işi olucak dönüşte,bizim en büyük sıkıntımız o. iş yok daha. askerden önce hep farklı sektörde çalıştı şimdi onu istemiyo. bakalım en önemlisi o. kurumsal biyerde uzun zaman çalışma durumu kesinleşir maaşıda biraz iyileşince en iyisi ev arkadaşı bulcağıma evlenirim ahahahahhaha

Hiç sorma aslıcımm kararlı durmaya çalışmak çok zordu ama bunuda yapmak zorundaydım. Çiçek yolladı diye tamam deseydim zeynep cepte olucaktım sürekli yeter ama bunaldım bende suistimalinden neler geldi başıma... Anlıcağını anlamıştır umarım kuzumm yoksa artık yapıcak bişeyim yok daha fazla yıpratmanın alemi de yok ki yaptk bunu yeterince .. Bi gelsinlerde hayırlısıyla şu hayatlarımız bi düzene otursa artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…