evet canım inş güzel olucak ama hala emin diilim evci konusunda komutana bağlı sonuçta ne olacak bakalım
aa ben kaçırdım oraları galiba en son kimlik fotokopisiyle çıkarabilicektin canım komutan öyle demişti sorun mu oldu(
ben geldim ben geldim ayy ne gıcık günler geçiriyorum yaa artık işimdende nefret ediyorum soğuttu bunlar benş çalışmaktan
neyse sonuçta günler geçiyo askerim gelsin nasıl olsa evlenince durmayacağım burda istanbul da yaşasak bile
çalışmayacağım burda:)) şafak 72 batman ayy benm amcam batman da astsubay yaa çok özledim amcamı
sizler nasılsınız canlar çok güldüm dünkü konuşulanlara:)))
ayy mart bitermi kuzu bana çok uzucak gibi geliyor
öyle bişi var ama burası askeriye canım ne olacağı belli olmaz biliyosun kafası atar biter hersey o yüzden temkinliyim kendimi kaptırmıyorum
hoşgeldin canım evlenene kadar sabret bari gözünü kapa askerini düşün :)
bende hala inanamıyoum biz bugünlere nasıl geldik
yokkk be düşünme çyle bak 6 günü geçti bile hemen biticek bence bi bakmışız nisan olmuş
Delip geçse de geçiyo tubişş yaa maşallah fatma gittiğinde bizim içinde çok güzel bi haftasonu olucak :)) sen şimdi bunu bırak ta kuzu hamiş olmana 3.5 ay var bunu düşünn bak 1 ay süre verdim karışmam bastırtma bana evinii
Delip geçse de geçiyo tubişş yaa maşallah fatma gittiğinde bizim içinde çok güzel bi haftasonu olucak :)) sen şimdi bunu bırak ta kuzu hamiş olmana 3.5 ay var bunu düşünn bak 1 ay süre verdim karışmam bastırtma bana evinii
hahahahah ayyyy hadi inşallah öyle olur çok istiyorum inş. rabbim izin verirde olur
mutlu haberi ilk sizle paylaşırım inşallah
jandarmanın ordan geçen bi otobüs buldum tubiiiiiiii 317 :)
hadiiii süpermişşşş
hahahahah ayyyy hadi inşallah öyle olur çok istiyorum inş. rabbim izin verirde olur
mutlu haberi ilk sizle paylaşırım inşallah
ayy inş benim içinde güzel bi haftasonu olur kızlar :)
ay tubi akifi görsen nasıl tembihliyo sakın nizamiyenin önünde sarılma bana diye bende tamam tokalaşırız eskiler gibi dedim :):)
ayyyyyy Allahım bu akif beni öldürecek ya
ayy beni öldürecek sarılmaz o ağır abi biliyosun sonradan sarılcakmışız :)
hahahah ayy çok güldüm ya deli ya hangiş devirde yaşıyoruz deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?