343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım inş güzel olucak ama hala emin diilim evci konusunda komutana bağlı sonuçta ne olacak bakalım

aa ben kaçırdım oraları galiba en son kimlik fotokopisiyle çıkarabilicektin canım komutan öyle demişti sorun mu oldu (

aa ben kaçırdım oraları galiba en son kimlik fotokopisiyle çıkarabilicektin canım komutan öyle demişti sorun mu oldu (

öyle bişi var ama burası askeriye canım ne olacağı belli olmaz biliyosun kafası atar biter hersey o yüzden temkinliyim kendimi kaptırmıyorum

ben geldim ben geldim ayy ne gıcık günler geçiriyorum yaa artık işimdende nefret ediyorum soğuttu bunlar benş çalışmaktan
neyse sonuçta günler geçiyo askerim gelsin nasıl olsa evlenince durmayacağım burda istanbul da yaşasak bile
çalışmayacağım burda:)) şafak 72 batman ayy benm amcam batman da astsubay yaa çok özledim amcamı
sizler nasılsınız canlar çok güldüm dünkü konuşulanlara:)))

hoşgeldin canım evlenene kadar sabret bari gözünü kapa askerini düşün :)

bende hala inanamıyoum biz bugünlere nasıl geldik

Delip geçse de geçiyo tubişş yaa maşallah fatma gittiğinde bizim içinde çok güzel bi haftasonu olucak :)) sen şimdi bunu bırak ta kuzu hamiş olmana 3.5 ay var bunu düşünn bak 1 ay süre verdim karışmam bastırtma bana evinii

hahahahah ayyyy hadi inşallah öyle olur çok istiyorum inş. rabbim izin verirde olur
mutlu haberi ilk sizle paylaşırım inşallah

ayy inş benim içinde güzel bi haftasonu olur kızlar :)

hahahahah ayyyy hadi inşallah öyle olur çok istiyorum inş. rabbim izin verirde olur
mutlu haberi ilk sizle paylaşırım inşallah

Allahın izniyle olucak tatlımm fatmanın kınası düğünü gülçinin düğün hazırlıkları senim bebişinn ohh mayıstan sonra gelsin güzel haberlerrr

ayy inş benim içinde güzel bi haftasonu olur kızlar :)

Güzel mii???? Muhteşem olucaakk bu kadar ayın özlemi şafağın sıkıştırması ohh bence sen o gün değme keyfimee değmee şarkısını dinle bol bol :) Tabi yolda giderkende izmir şarkısınıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…