343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aynen canım iş olmasa bu kadar çabuk karar verilmez allah sizinde gönlünüze göre versin canım inş seninki de istedği gibibi iş bulur

günaydın yavrular ben geldim bugün kırıkkaledeyim 71

tubide yalovada 77 :)

Kırıkkale 21 Haziran 1989 tarih ve 3578 Sayılı yasa gereğince merhum Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL (Başbakan iken) tarafından yapılan törenle İl olmuştur. İlk Valisi Fikret GÜVEN 17 Ağustos 1989 tarihinde yapılan törenle İl Valiliği görevine başlamıştır.

İç Anadolu Bölgesi'nde Orta Kızılırmak Bölümü'nde yer alan Kırıkkale, doğuda Çorum, Yozgat, güneyde Kırşehir, batıda Ankara, kuzeyde Çankırı illeri ile komşudur.

günaydınn kuzuuularr
nasılsın fatmacımm 71 kırıkkale geçsin artık günler yaa dün gece kötü bir rüya gördüm fatih ben yanında yokken ailemle tanışmış
eve geliyorum bir bakıyorum fatih bizde oturuyo ama bizimkilerin yüzü asık babam babaannem olmaz bu iş bu ne biçim çocuk
yanında bıçak taşıyo silahı var seni öldürür kadına saygısı yok unut bu işi diyolar nasıl ağlıyorum ölecek gibi ağlıyorum
fatih e kızıyorum nasıl böyle bişey yaparsın sen ne istiyosun aileme kendini nasıl böyle kötü gösterirsin diye bağırıyorum
amcalarım geliyo üzülme vazgeç bu işten diyo babaannem bana birini öneriyo çok iyi çok yakışıklı diyo off çok kötüydü yaa
allahım nasıl uyandım hayır et yarabbim(

günaydın kuzucuklarım
bende yalovadayım bugün
kızlar bugün kocişimin doğum günü hiç bişi yapmadım zaten normaldede çok abartı şeyler yapmayız hediye alırım pasta keserdik
ama şimdi içim bi buruk keşke bi hediye gönderseydim dimi

balıkesirden bi pastane bulsak ordan pasta göndersek olur muki

canım günaydın işler hafiflesin rüyana yorum yaparım üzülme sen

Son düzenleme:

rüyan hayırlara çıksın canım sen gönlünü ferah tut hep öyle şeyler düşünüyon sonrada rüyana giriyo

aa iyi ki doğdun recep iyi ki varsın:)) iyi ki tubişin eşisin:))
pasta gönderebilirsin kuzum ama askeriyede nasıl olur ki onu bilemedim ben her hafta mail atıyorum askıma
çarşıya çıktığında okuyo hepsini sende öyle yapabilirsin mailler şiirler gönderebilirsin eğer adresi varsa mektup yaz bugün gönder
eğer dalga geçme olayı orda olmuyosa tabi ciddi bir mektup yaz okunuyo ya ama bir hafta sonra ancak gider ona
ne bileyim aradığında direk doğum gününü kutlayarak açabilirsin telefonu ya da aranızda özel bir kelimeniz varsa senden duymayı
sevdiği bir sözcük hitap varsa o şekilde açabilirsin telefonu gibi... basit seyler ama bence güzel şeyler

ayyyy olurmuki bilmem götürürlermi aceba bide ödemeyi nasıl yapcam

adamların hesabına havale yaparsın bilmem ben öyle bi pastane bulmayı düşünüyorum akifin doğumgününde mado filan varsa onlar servis yapıyo
mado gibi büyük firma türkiye çapında onlardan araştırmak lazım

günaydın. eşinin doğum günü kutlu olsun Tuğbacım. hiç ayrılmayın :)
bün facedeki gruba girdim sonunda. olayları anlamadım ama beni aaldınız sonunda :)) ordakileri tanımıyorum ama olsun hpimiz aynı dertten muzdaripiz
gülçinim senin popon açıkta kalmış1, bahar rüyaları tersine çıkarmış2.
tuğbanın dediği gibi sürekli öyle kurduğun için kafanda onu görmüşsün bence de

tatlım aslında başka bi grup vardı hepimiz ordaydık dün oranın yöneticisi ile tartıştım ben gruptan çıkar beni dedim
oda çıkardı bende yeni grup açtım ordaki kızlarda benim açtığım gruba gelmek istedi
bende senide ekledim tatlım

fatmanın son durumlardan haberi yok dün ekşın yaşandı facede hahahaha

anaaa benmde haberim yok noldu kiii

aaa kızım anlatmıosun öğlenden sonra gmaile gel orda yaz bana okeyto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…