evet tatlım çok haklısın. ben de şimdi ev kredisi ödesem olur kira yerine. sizin avantajınız akifin işi olucak dönüşte,bizim en büyük sıkıntımız o. iş yok daha. askerden önce hep farklı sektörde çalıştı şimdi onu istemiyo. bakalım en önemlisi o. kurumsal biyerde uzun zaman çalışma durumu kesinleşir maaşıda biraz iyileşince en iyisi ev arkadaşı bulcağıma evlenirim ahahahahhaha
aynen canım iş olmasa bu kadar çabuk karar verilmez allah sizinde gönlünüze göre versin canım inş seninki de istedği gibibi iş bulur
ay işim yokya hepiniz yok olun biri kalmasın burda çene çalmaya :)
günaydın yavrular ben geldim bugün kırıkkaledeyim 71
tubide yalovada 77 :)
Kırıkkale 21 Haziran 1989 tarih ve 3578 Sayılı yasa gereğince merhum Cumhurbaşkanı Turgut ÖZAL (Başbakan iken) tarafından yapılan törenle İl olmuştur. İlk Valisi Fikret GÜVEN 17 Ağustos 1989 tarihinde yapılan törenle İl Valiliği görevine başlamıştır.
İç Anadolu Bölgesi'nde Orta Kızılırmak Bölümü'nde yer alan Kırıkkale, doğuda Çorum, Yozgat, güneyde Kırşehir, batıda Ankara, kuzeyde Çankırı illeri ile komşudur.
günaydın kuzucuklarım
bende yalovadayım bugün
kızlar bugün kocişimin doğum günü hiç bişi yapmadım zaten normaldede çok abartı şeyler yapmayız hediye alırım pasta keserdik
ama şimdi içim bi buruk keşke bi hediye gönderseydim dimi
günaydınn kuzuuularr
nasılsın fatmacımm 71 kırıkkale geçsin artık günler yaa dün gece kötü bir rüya gördüm fatih ben yanında yokken ailemle tanışmış
eve geliyorum bir bakıyorum fatih bizde oturuyo ama bizimkilerin yüzü asık babam babaannem olmaz bu iş bu ne biçim çocuk
yanında bıçak taşıyo silahı var seni öldürür kadına saygısı yok unut bu işi diyolar nasıl ağlıyorum ölecek gibi ağlıyorum
fatih e kızıyorum nasıl böyle bişey yaparsın sen ne istiyosun aileme kendini nasıl böyle kötü gösterirsin diye bağırıyorum
amcalarım geliyo üzülme vazgeç bu işten diyo babaannem bana birini öneriyo çok iyi çok yakışıklı diyo off çok kötüydü yaa
allahım nasıl uyandım hayır et yarabbim(
günaydınn kuzuuularr
nasılsın fatmacımm 71 kırıkkale geçsin artık günler yaa dün gece kötü bir rüya gördüm fatih ben yanında yokken ailemle tanışmış
eve geliyorum bir bakıyorum fatih bizde oturuyo ama bizimkilerin yüzü asık babam babaannem olmaz bu iş bu ne biçim çocuk
yanında bıçak taşıyo silahı var seni öldürür kadına saygısı yok unut bu işi diyolar nasıl ağlıyorum ölecek gibi ağlıyorum
fatih e kızıyorum nasıl böyle bişey yaparsın sen ne istiyosun aileme kendini nasıl böyle kötü gösterirsin diye bağırıyorum
amcalarım geliyo üzülme vazgeç bu işten diyo babaannem bana birini öneriyo çok iyi çok yakışıklı diyo off çok kötüydü yaa
allahım nasıl uyandım hayır et yarabbim(
balıkesirden bi pastane bulsak ordan pasta göndersek olur muki
günaydın kuzucuklarım
bende yalovadayım bugün
kızlar bugün kocişimin doğum günü hiç bişi yapmadım zaten normaldede çok abartı şeyler yapmayız hediye alırım pasta keserdik
ama şimdi içim bi buruk keşke bi hediye gönderseydim dimi
ayyyy olurmuki bilmem götürürlermi aceba bide ödemeyi nasıl yapcam
günaydın. eşinin doğum günü kutlu olsun Tuğbacım. hiç ayrılmayın :)
bün facedeki gruba girdim sonunda. olayları anlamadım ama beni aaldınız sonunda :)) ordakileri tanımıyorum ama olsun hpimiz aynı dertten muzdaripiz
gülçinim senin popon açıkta kalmış1, bahar rüyaları tersine çıkarmış2.
tuğbanın dediği gibi sürekli öyle kurduğun için kafanda onu görmüşsün bence de
tatlım aslında başka bi grup vardı hepimiz ordaydık dün oranın yöneticisi ile tartıştım ben gruptan çıkar beni dedim
oda çıkardı bende yeni grup açtım ordaki kızlarda benim açtığım gruba gelmek istedi
bende senide ekledim tatlım
fatmanın son durumlardan haberi yok dün ekşın yaşandı facede hahahaha
anaaa benmde haberim yok noldu kiii
grup yöneticisi tuğba varya onunla problem yaşadık bende çıktım gruptan yeni grup açtım hehehehe
tatlım aslında başka bi grup vardı hepimiz ordaydık dün oranın yöneticisi ile tartıştım ben gruptan çıkar beni dedim
oda çıkardı bende yeni grup açtım ordaki kızlarda benim açtığım gruba gelmek istedi
bende senide ekledim tatlım
fatmanın son durumlardan haberi yok dün ekşın yaşandı facede hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?