343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlısı olsun sizin için. en iyisi olur umarım. eğridire gidenlerden isteyenleri tuzlaya alıyorlardı erkek arkadaşınız komando olmak mı istedi özellikle?

amin cümlemiz ıcın ınsallah canım...egırdırden once zaten muayene oluyorlar tuzlada,eger komandoluga engel bır hastalık olursa refüze olup tuzlada kalıyorlar..bizim ki saglam cıktı :) ordan egırdıre gıttıler...egırdırde dereceye gırersen kıbrıs,adalar ve hatayı secebılıyorlarmış..derece dedıgım de 300 kısıden ılk 10 falan...o da olmadı.kura ile tunceli hozat cıktı..hayırlısı olur ınsallah...sizinkiler nerde kızlar...

bizimkiler hep kısa dönem benim ki izmir bornovada

ben ufaktan kaçıorum bebekler bana dua edin öpüldünüz hepiniz sizi çok seviorum benim güzel kardeşlerim (ölcem mi ne ne kadar çok duygusala bağladım ) :):):)

yok suan yanımda degıl ailesinin yanında ıstanbulda...haftaya benım yanımda olcak ıns..sabrın snu selamettir,gececek ınsallah canım...

ben ufaktan kaçıorum bebekler bana dua edin öpüldünüz hepiniz sizi çok seviorum benim güzel kardeşlerim (ölcem mi ne ne kadar çok duygusala bağladım ) :):):)

sopayla kovalarım o nasıl sözz :))
öpüyorumm ben de seni seviyorum. bu sevgilerle yarın seni süpper bekliyom. kaç gün kaldığına bakmaa!! :))

evet öyle oluyor. olsun napalım onda da vardır bi hayır diyelim. :)
benimki de izmir bucada. ben de izmirliyim arada görebiliyorum izmire gittiğinde. kısa dönem benimki de. daha doğrusu burdaki kızların çoğu kısa dönem bekliyor.

varya yalnızlık en çok hastayken koyuyo kimsen olmuyor tek başına çok kötü oluyor akşam kendime mercimek çorbası yapıyımm bari

iyi ya benide ağlattın tam oldu
keşke yakın olsaydık şuan o kadar istedimki
geçen gece böbreklerim sancılandığında o kadar hissettimki yanlızlığı
şuan inan seni okuyunca içim acıdı

Son düzenleme:
yok uzun donem yedek subay...3 aydır egirdir dag komando egitim merkezindeydi..9 martta cıkıs yaptı..su an 15 gunluk ıznı var..23 martta tunceli/hozat a gidecek..orda da 9 ay görev yapcak iste..

canım merhaba benim askerimde tunceli/hozatta :)

merhaba tatlımm,su an itibaren bana sen ilac olacaksın :)

haha canım tabi kii :)) öğrenmek istediğin sormak istediğin ne varsa sorabilirsin. Buarada benim ismim Irmak. Bu forumu ilk günden beri takip ediyorum yazıcı değil ama daimi okuyucuyum :)) zeynebi, merveyi, tuğbayı onlar beni tanımasalarda çok yakından takip ediyorum hepsi için ayrı ayrı dua ediyorum. Sen de aramıza hoşgeldin tatlım

hosbuldum bitanem..ben de takıp edıyordum,okuyordum sürekli dün karar verdim uye olmaya:)) ben de habibe cok memnun oldum..benım sevgılım ısmı fatıh;hozata henuz gıtmedı 23 martta gıdecek..yedek subay yanı astegmen..muhtemelen karakolda olur,kol komutanı demıstı cunkı..senın ki kısa donem mi?

evet canım benim ki kısa dönem. Ama tugaya bağlı olacak dimi yine de?

ya kızlaaar şu facebook grubuna benide ekleyin Merveye söyledim ama ses çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…