343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

diyete başla ama 2 ayda 10 kilo zor canım belki 8 kilo olabilir ve spor yap hergün mutlaka yürü

kıyamam ya çok geçmiş olsuın
benimde başım çok ağrıyo inş hasta olmam izmir üstü
ıhlamur içisin mümkünse ilaç alsın

bide meyve yesin

kıyamam ya çok geçmiş olsuın
benimde başım çok ağrıyo inş hasta olmam izmir üstü
ıhlamur içisin mümkünse ilaç alsın

bide meyve yesin

bende ıhlamur iç hayatım portakal falan yemeye çalış dedim
askeriyedeim aşkım dedi
aldım ağzımın payını offff ya
inş. Iyileşir dua edip duruyorum
recep ayda yılda bir hasta olur ama oluncada çok ağır atlatır geceleri ateşlenir kabus görür kaç kere acile götürdüm ben onu
yine öyle olmasıdnan korkuyorum inş. Olmaz kızlar dua edin

fatmacım sende dikkat et tatlım şimdiden limon içmeye başla
önlemini al gider ayak hasta olma

gözümdede bişi çıktı ya çok saçnma

ben geldim kuzularrr nasılsınız çok yoğunum off çok sıkıldım
sizi özledim askerimi özledim çok bunaldım yaz da gelmiyo bir türlü
bir daha ki ay arkadasım evlenecek param yok SIKILDIMMMMM:95:
neyse bende denedim o k flekeslerden tadını beğenmedim midemi bulandırdı devam edemedim(

kuzu sınav 7-8 nisanmış ya sen çalıştın ne güzel benim kafam bişi almıyo
ne yapıcam bilmiyorum recepte boşver dünyanın sonu değil ben gelince çalıştırırım seni diyo iyice boşladım
artık kendime gelmem lazım ama nasıl bilmiyorum

ders çalışmaktan da kafayı yeme durumuna geldim kuzu askerde arıyo askım ders çalış diyo
deli olacağım ama haklı bitirmem lazım bu sene bakalım hayırlısı
tubişim eşine acil şifalar diliyorum dua ettim kuzum inşallah hemen iyileşir

fatma canımcımm vitamin falan al hasta olma

ayy ya haftasonu düzelse bari havalar

saol canım Allah razı olsun

yaaa başım hiç geçmiyor kuzummmm

fatmacımm eve gidince ışıkları falan kapat gözlerini de kapat bi dinlen geçer umarım. havadandır belki. az kaldı çıkmanaa
tuğba geçmiş olsun hemen revire gitsin. benimkine ilaçları 3-4 gün sonra geldi o zamana kadar iyileşmişti. çok ağırsa gitsin hastanede yatsın dinlensin hem biraz. iyi gelir ona

bu kadar sürede o kadar kilo vermen imkansız gibi.hele düşük kilolarda iyice zor kendimden biliyorum. en hızlı ince gözükme formülü plates tabiki. ebru şallının cdlerini alıp ordan yapabilirsin. yeme içmene de dikkat eder bide yürüyüş yaparsan o zaman hızlı gider kiloların.

belki bugnlük bişeydir kuzum akşam eve gidince hemen ihlamur yap kendine diyette yapıyosun ya vücudun
güçsüz kaldı tabi meyve ye bol bol sonra da bir güzel yat dinlen inşallah geçer

dün eltim hastaydı kaynım pazara gidiyo ya nevresim satmaya benide çağırdı yardıma dün resmen vücudumu hissetmiyordum çok üşüdüm gelince resmen ısınamadım akşama yemeğimde yok
ilaç alcam akşama ıhlamurda içerim limon filan iyileşirim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…