343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

anladım tatlım hemen eve gidince kalın kalın giyin yorganlara örtün vücudun bi terlesin kendine gelsin. akşama da diyetine ara ver bence biraz yemeğini tutman lazım yoksa iyice güçsüz düşersin. cuma büyük güün!

canım benm inşallah iyileşirsin meyve falan da ye bol bol ısıt kendini çorba iç aklıma başka bişey gelmiyo inşallah hemen toparlarsın

kuzum ya bi günlüğüne bırak diyeti akşam güzel yemek ye yapabilirsen tavuk suyuna çorba yapıp bol limonla iç
ondan sonrada yorgana sarılıp yat iyi bakman lazım kendine cumaya kadar kendine gelmen lazımmmm
aşkhane dinliyom seni düşünüyom gülümsüyom hehehehehe

belki bugnlük bişeydir kuzum akşam eve gidince hemen ihlamur yap kendine diyette yapıyosun ya vücudun
güçsüz kaldı tabi meyve ye bol bol sonra da bir güzel yat dinlen inşallah geçer

varya yalnızlık en çok hastayken koyuyo kimsen olmuyor tek başına çok kötü oluyor akşam kendime mercimek çorbası yapıyımm bari

evt tavuk yapıyım mercimek düşünmüştüm ama galiba tavuk daha iyi olacak
ahh izmirr ahh :):):)

evt tavuk yapıyım mercimek düşünmüştüm ama galiba tavuk daha iyi olacak
ahh izmirr ahh :):):)
ahh kuzum benm keske yakınlarda olsak birbirimize ben bakardım sana bol limonlu bir çorba yapardım sana ne güzel olurdu:))
343.dönem yedek subay..erkek arkadaşım..

aramıza hoşgeldiniz:))

yok uzun donem yedek subay...3 aydır egirdir dag komando egitim merkezindeydi..9 martta cıkıs yaptı..su an 15 gunluk ıznı var..23 martta tunceli/hozat a gidecek..orda da 9 ay görev yapcak iste..

yanındamı şuan yani izinde demişsinya keşke evli olsaydınız sende giderdin onunla
uzun dönem yedek subaylar sabah 8 akşam 5 çalışabiliyo eşi yanında olursa ne güzel lojmanda verirlerdi hiç koymazdı askerlik
idare et canım seneye bu zamanlar unutacaksın bu günleri mutlu günlerinizi düşünüp kafanı dağıtmaya çalış yoksa geçmez

ahh kuzum benm keske yakınlarda olsak birbirimize ben bakardım sana bol limonlu bir çorba yapardım sana ne güzel olurdu:))

aramıza hoşgeldiniz:))

hosbuldum cok tesekkurler...herkese bol sabır diliyorum...Rabbim sag salim kavustursun hepımızı ınsallah...

şeker hoşgeldin arkadaşım ben biraz hastayımda sana bişi yazamadım allah kavuştursun seni de sevdiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…