hosbuldum,evet asker beklıyorum..
hosbuldum,evet asker beklıyorum..
dün eltim hastaydı kaynım pazara gidiyo ya nevresim satmaya benide çağırdı yardıma dün resmen vücudumu hissetmiyordum çok üşüdüm gelince resmen ısınamadım akşama yemeğimde yok
ilaç alcam akşama ıhlamurda içerim limon filan iyileşirim inş.
dün eltim hastaydı kaynım pazara gidiyo ya nevresim satmaya benide çağırdı yardıma dün resmen vücudumu hissetmiyordum çok üşüdüm gelince resmen ısınamadım akşama yemeğimde yok
kısa dönemmi seninkide nerde asker
fatmacımm eve gidince ışıkları falan kapat gözlerini de kapat bi dinlen geçer umarım. havadandır belki. az kaldı çıkmanaa
tuğba geçmiş olsun hemen revire gitsin. benimkine ilaçları 3-4 gün sonra geldi o zamana kadar iyileşmişti. çok ağırsa gitsin hastanede yatsın dinlensin hem biraz. iyi gelir ona
belki bugnlük bişeydir kuzum akşam eve gidince hemen ihlamur yap kendine diyette yapıyosun ya vücudun
güçsüz kaldı tabi meyve ye bol bol sonra da bir güzel yat dinlen inşallah geçer
kuzum ya bi günlüğüne bırak diyeti akşam güzel yemek ye yapabilirsen tavuk suyuna çorba yapıp bol limonla iç
ondan sonrada yorgana sarılıp yat iyi bakman lazım kendine cumaya kadar kendine gelmen lazımmmm
aşkhane dinliyom seni düşünüyom gülümsüyom hehehehehe
hangi dönem askeriniz?
eşiniz mi erkek arkadaşınız mı?
ahh kuzum benm keske yakınlarda olsak birbirimize ben bakardım sana bol limonlu bir çorba yapardım sana ne güzel olurdu:))evt tavuk yapıyım mercimek düşünmüştüm ama galiba tavuk daha iyi olacak
ahh izmirr ahh :):):)
343.dönem yedek subay..erkek arkadaşım..
yok uzun donem yedek subay...3 aydır egirdir dag komando egitim merkezindeydi..9 martta cıkıs yaptı..su an 15 gunluk ıznı var..23 martta tunceli/hozat a gidecek..orda da 9 ay görev yapcak iste..
canlarım ben çıkıyorum artık kocaman öptüm hepinizi kendinize dikkat edin
fatmaaa iyice dinlen kuzuuum
canlarım ben çıkıyorum artık kocaman öptüm hepinizi kendinize dikkat edin
fatmaaa iyice dinlen kuzuuum
varya yalnızlık en çok hastayken koyuyo kimsen olmuyor tek başına çok kötü oluyor akşam kendime mercimek çorbası yapıyımm bari
343.dönem yedek subay..erkek arkadaşım..
bilmem mi kuzumm olsun bak gelince de eşin olucak,bidaha yanından hiç ayrılmıcak. az kaldı az :)))
ahh kuzum benm keske yakınlarda olsak birbirimize ben bakardım sana bol limonlu bir çorba yapardım sana ne güzel olurdu:))
aramıza hoşgeldiniz:))
ahh kuzum benm keske yakınlarda olsak birbirimize ben bakardım sana bol limonlu bir çorba yapardım sana ne güzel olurdu:))
aramıza hoşgeldiniz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?