içim çok sıkkın kızlar sizede yansıtmak istemiyorum benimkide ateşlenmiş yatıyormuş onuda kırdım bugün değmeyen kişilere inanamıyorum varya ağlamaktan gözlerim acıdı hala devam ediyorlar üstelik başkasında alakasız birinide katıyorlar neyse allaha havale ediyorum çok kırgınım çok
sizide üzmek istemiyorum uyusam yarın uyandığımdas aşkım düzelmiş olsun sırf beni görebilmek için revire gitmiyor çarşıya çıkarmazlar die
kızlar bu gunler bıtıcek mı?:26:
Selam fıstıklarr
ben gelddiimmgeri sayımda keyifler ne alemde bakalımm ??
kızlar çok merak ediyorum çok yordular onu çarşamba sabah 7 den perşembe sabah 7 ye kadar görevdeydi şimdide ateşlenmiş 8 den beri haber yok napacam ben inanamıyorum son günler ızdırap geçiyor bir arkadaşın babanesi öldü görevi ona verdiler gece ankara ayazında donar bu çocuk offff bitsede gelse kötü oluyorum
revire gitmedi aferin içti neymiş çarşımı kitlerler seni görcem illa dedi üzülüyorum o ise üzülmüyo acımıyooo kendine kızlar ona çok ihtiyacım var çok
400 gram daha gitmiş ohh aynur harikasın sen
evet kuzum ama az gitti bu hafta , ortalama 600-700 falan gidiyordu ,gerçi kalan kilo azaldıkça dahada zorlaşıyorr
yaa kaynanamdan sonra toparlayamadım sanırım ama kocacım gelene kadar 74-75lerde olacam söz veriyorumm
keşke arasa diyorum ama arayamaz eminim kötüydü sesi çünkü sabahı nasıl edicem söz verdim gitmicem diye ama çok merak ediyorum onu ben şimdi napıcam yaaa neden hasta oldu bu çocuk
gideyim biraz kitap okuyum şu son günlerin iyi bir şekilde geçmesini sağlıyım yapacak bişi yok kötü başlayan gün kötü bittti
allahım sağ salim onları bize kavuştursun
inşallah canım maşallah nazar değmesin.. ben bu hafta pskilojim iyi değildi spora 2 kez gittim ama hiç terlemeden döndüm diyebilirim hoca diyor ne oldu sana isteksizce gelmişsin... kilo veremeyince canım sıkıldı azalmak istiyorum bi türlü 64ün altına inemiyorum 63.8 oldum 200 gram ne yaniiii her hafta 200 gram versem canım gelene kadar 63.200 oluyorum ben 62 olmak istiyorum 3 haftada 2 kilo vermem lazımmmm
Amin canım ben uzakta olmaları bi dert ama hasta olunca insan kaç kat daha merak ediyor seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadığım için... inşallah bi an önce iyi olur... Ankara bugünlerde çok soğuk değil merak etme geçen hafta çok kötüydü dün dışardaydım bahar havası gibiydi
keşke hemen vakit geçse gelse sesi çok kötüydü ankara onu çok üşüttü biliyorm hasta etti yansıtmadı ama arayamam giz dedi kalkamam dedi içim acıyooo kıyamam ben ona ne zormuş bu ben bişey yapamıyorum dua etmekten başka
Hümeyracım yarından itibaren proteine biraz daha ağırlık verebilirsin canım , karbonhidratı en aza düşür , ekmeğini tüket sadece karbonhidrat olarak , protein yanına salata veya yoğurt yersen 3 haftada çok rahat 2 kilo verebilirsinn
keşke hemen vakit geçse gelse sesi çok kötüydü ankara onu çok üşüttü biliyorm hasta etti yansıtmadı ama arayamam giz dedi kalkamam dedi içim acıyooo kıyamam ben ona ne zormuş bu ben bişey yapamıyorum dua etmekten başka
iyi olsun da yatsın çıkmasın dışarı canım... tabi biz alıştık sert havaya siz istanbullular çok alışık değilsiniz.. çok soğuklar gelmeden dönecek inşallah ocak sonu şubat mart daha beter olur buralarda
mesela bu 3 hafta hiç patates ve pilav yemeyeyim demi???
canım alışık değiliz iç bölgelere benimkinin kuzeni kütahyada asker ciğerlerini üşütmüş benmkide hep hasta ankarada üzülüyorum bu dediğin aylar beni rahatllattı canım inan eğer hava biraz bugünki gibi olursa ocağın ilk haftası rahat geçer
yağmur akrdada kuru soğuk olmuyor ama ayaz oluyorsa içim acıyo anakrayı haberlerede görünce üzüntü basıyor ne zor geçicek ama dimi biticek bu günlerde
evet kuzum yemessen iyi olur , yani kısaca yemepatates , makarna , pilavv cıss bunnar cııss
proteinlerini ızgara olarak tüket canım , balık süper gidiyor , tavsiye ederiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?