347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tatlım önce çok geçmiş olsun sevdiceğin çabucak toparlanır inşallah

kimse için kendini üzmeye değmez inan canım. sen herkesten önemlisin. kıskanç ve fesat insanlar için ağlayıp kendini üzme sakın. öylelerini kale almaya bile gerek yok.

kızlar çok merak ediyorum çok yordular onu çarşamba sabah 7 den perşembe sabah 7 ye kadar görevdeydi şimdide ateşlenmiş 8 den beri haber yok napacam ben inanamıyorum son günler ızdırap geçiyor bir arkadaşın babanesi öldü görevi ona verdiler gece ankara ayazında donar bu çocuk offff bitsede gelse kötü oluyorum

revire gitmedi aferin içti neymiş çarşımı kitlerler seni görcem illa dedi üzülüyorum o ise üzülmüyo acımıyooo kendine kızlar ona çok ihtiyacım var çok

yarın çarşıya çıkınca ateş düşürücü ilaç alsın kendine eczaneden.. dert etmemeye çalış kendine canım. herşey iyi olucak..

400 gram daha gitmiş ohh aynur harikasın sen

evet kuzum ama az gitti bu hafta , ortalama 600-700 falan gidiyordu ,gerçi kalan kilo azaldıkça dahada zorlaşıyorr
yaa kaynanamdan sonra toparlayamadım sanırım ama kocacım gelene kadar 74-75lerde olacam söz veriyorumm

evet kuzum ama az gitti bu hafta , ortalama 600-700 falan gidiyordu ,gerçi kalan kilo azaldıkça dahada zorlaşıyorr
yaa kaynanamdan sonra toparlayamadım sanırım ama kocacım gelene kadar 74-75lerde olacam söz veriyorumm

inşallah canım maşallah nazar değmesin.. ben bu hafta pskilojim iyi değildi spora 2 kez gittim ama hiç terlemeden döndüm diyebilirim hoca diyor ne oldu sana isteksizce gelmişsin... kilo veremeyince canım sıkıldı azalmak istiyorum bi türlü 64ün altına inemiyorum 63.8 oldum 200 gram ne yaniiii her hafta 200 gram versem canım gelene kadar 63.200 oluyorum ben 62 olmak istiyorum 3 haftada 2 kilo vermem lazımmmm

keşke arasa diyorum ama arayamaz eminim kötüydü sesi çünkü sabahı nasıl edicem söz verdim gitmicem diye ama çok merak ediyorum onu ben şimdi napıcam yaaa neden hasta oldu bu çocuk

gideyim biraz kitap okuyum şu son günlerin iyi bir şekilde geçmesini sağlıyım yapacak bişi yok kötü başlayan gün kötü bittti

allahım sağ salim onları bize kavuştursun

Amin canım ben uzakta olmaları bi dert ama hasta olunca insan kaç kat daha merak ediyor seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadığım için... inşallah bi an önce iyi olur... Ankara bugünlerde çok soğuk değil merak etme geçen hafta çok kötüydü dün dışardaydım bahar havası gibiydi

Hümeyracım yarından itibaren proteine biraz daha ağırlık verebilirsin canım , karbonhidratı en aza düşür , ekmeğini tüket sadece karbonhidrat olarak , protein yanına salata veya yoğurt yersen 3 haftada çok rahat 2 kilo verebilirsinn

keşke hemen vakit geçse gelse sesi çok kötüydü ankara onu çok üşüttü biliyorm hasta etti yansıtmadı ama arayamam giz dedi kalkamam dedi içim acıyooo kıyamam ben ona ne zormuş bu ben bişey yapamıyorum dua etmekten başka

iyi olsun da yatsın çıkmasın dışarı canım... tabi biz alıştık sert havaya siz istanbullular çok alışık değilsiniz.. çok soğuklar gelmeden dönecek inşallah ocak sonu şubat mart daha beter olur buralarda

canım benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşsin inşallah. yarın zorla eczaneye gönder bari bikaç ilaç alsın içsin daha da kötü olmasın

canım alışık değiliz iç bölgelere benimkinin kuzeni kütahyada asker ciğerlerini üşütmüş benmkide hep hasta ankarada üzülüyorum bu dediğin aylar beni rahatllattı canım inan eğer hava biraz bugünki gibi olursa ocağın ilk haftası rahat geçer

yağmur akrdada kuru soğuk olmuyor ama ayaz oluyorsa içim acıyo anakrayı haberlerede görünce üzüntü basıyor ne zor geçicek ama dimi biticek bu günlerde

mesela bu 3 hafta hiç patates ve pilav yemeyeyim demi???

evet kuzum yemessen iyi olur , yani kısaca yeme patates , makarna , pilavv cıss bunnar cııss

proteinlerini ızgara olarak tüket canım , balık süper gidiyor , tavsiye ederiimm

şu an hava iyi canım merak etme... hatta biz çarşıya çıkınca adam dedi ki Ankaraya kış gelmedi kış sezonu indirimi daha erken başlayacak... Valla bu sene daha hiç kar tatili görmedik kar yağdı ama anında kalktı bu da biraz şansınız yoksaa şimdiyeeee yollar mollar dolu olması lazımdı 3 gün üst üste üniveriste tatil olduğunu bilirim yani

evet kuzum yemessen iyi olur , yani kısaca yeme patates , makarna , pilavv cıss bunnar cııss

proteinlerini ızgara olarak tüket canım , balık süper gidiyor , tavsiye ederiimm

ya ben pilavı çok seviyorummmm vazgeçemiyorum bi türlü artık yapmaya da başladım bi de güzel oluyor ki otur tabak tabak yiyesim geliyor tabi yemiyorum da o kadar 4 5 kaşık neyse bu 3 hafta yemek yok 62yi görmek istiyorummm

gizcim çok geçmiş olsun,inşallah biran önce iyileşir.sende kendini üzme.yarın çıkarsa ilaç alır içer,senide görürse baya moral olur mutluluktan iyileşir,vitamin gibi olursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…