Herkese iyi geceler Dükkan kapanmıştır!!!!!
Dikkat Dikkat Uyarı:
Seher ve Eda Nerelerdesiniz?????????????????
Kızlar nasılsınız bakaım ben ıyıyım bugun sevgılımde mesajlastım ıyı geldı sıze bısey sorucamm cogunuz evlenıyosunuz ceyız alıyosunuz oyuzden en deneyımlı olarak sızı goruyorum.Şimdi bızde seneye en gec evlenırız sanırsam:) Ben yavas yavas bıseyler amaya basladım ama gereklı olanları degılde begendıgım ufak tefek seylerı annemın ısrarıya nasılsa gereklıer alınıcak sen begendıklerını al dedı oyuzden alıorum ornegın mudo dan domates seklınde tencere almıstım:) Size sormak ıstedıgım su cogunuz ınternetten alıosunuz ben henuz hıcbı ceyız almadım daha mı uygun fıyatları cam olunca kargoda kırılmıo mu markafonı evım.net vs sıteler baska ıyı bıldıgınız onerebilecegınız var mı yardımcı olursanız cok sevınırım kızlar
geldim canım .giremedim bayadır.işyerinin fuarı vardı yurtdısındaydım laptopumuda almamıstım kaldım ortada
bu arada sadece 200 gr vermiştim cnm pazartesi tartılmıstım .
Geldim geldim sınavlar yaklaştı konuları toparladım, buraya gelince geçmişi okuyup mesajlara cevap vereyim derken akşam tekrar yapamıyordum son 1 hafta kaldı. Bugün kendime izin verdim. Annemlere geldim.
neden kımse mesajım ccevap vermıyo kızlar nerdesınızzzz
Kızlar nasılsınız bakaım ben ıyıyım bugun sevgılımde mesajlastım ıyı geldı sıze bısey sorucamm cogunuz evlenıyosunuz ceyız alıyosunuz oyuzden en deneyımlı olarak sızı goruyorum.Şimdi bızde seneye en gec evlenırız sanırsam:) Ben yavas yavas bıseyler amaya basladım ama gereklı olanları degılde begendıgım ufak tefek seylerı annemın ısrarıya nasılsa gereklıer alınıcak sen begendıklerını al dedı oyuzden alıorum ornegın mudo dan domates seklınde tencere almıstım:) Size sormak ıstedıgım su cogunuz ınternetten alıosunuz ben henuz hıcbı ceyız almadım daha mı uygun fıyatları cam olunca kargoda kırılmıo mu markafonı evım.net vs sıteler baska ıyı bıldıgınız onerebilecegınız var mı yardımcı olursanız cok sevınırım kızlar
sağol canımmm yokluğumuz belli olmus
Kelebekimmmm 200 gram 200 gramdırben sabit kaldım maalesef bakalım ne olacak bu hafta... 2 gün oruç tuttum işte borçlarımdan gece yedim falan çok verememeşimdir bence ama ümitliyim çok aşırıya kaçmadım
evet canım öyle ne zor ya kilo vermekoff bu haftada cok dikkat edemedim evde olmayınca sürekli otelde dısarıda yedim.bakalım inş kilo almam:18:
nereleri gezdin bakalımmmm
canım işnedeniyle gittik italyaya cok fazla gezme imkanım olmadı bireysel olarak ama bayıldımm oraya kesinlikle sevdiceğimle tekrar gideceğim.
canım internet sitelerinde kimi zaman kampanyalı indirimlş ürünler oluyor anları takip etmeye calıs.indirimden birsey yakalarsan hemen kapyavas yavas almaya basla eğer 1sene kaldıysa cünkü son zamanlara kalınca hem maddi hem manevi sıkıntıya sokabilir seni.evde yerin varsa müsaitse al koy bi kenarda kalsın.tabi kırılacak esyaları sona sakla istersen.benim evim müsaitti ben aldım koydum bi odaya o yüzden o konuda rahatım. bildiğim siteleri özelden yazayım sana :)
ayyyy bende en çok Romaya venedik e gitmek istiyorummm yawwwwww kaç yıldır hayalim oraları aşkımla gezmekkkk aşk tazelemek
canım benim çay bardaklarım da paşabahçe heybeli onlar da 165 cc tamam normal çay bardağı gibi değiller ama hiç de büyük durmuyo bence. ben hep orjinal bişey arıyodum onları görür görmez 12 tane aldım hemen.Kızlar ben çay bardağı almıştım ya 165 cc çok mu büyük olur çay bardağında?
cidden öyle ya en başlarda ay şunu yediler , bunu içtiler, öyle aradılar, şöyle eğitim yaptılar falan diye konuşuyouk şimdi çeyizdi,gelinlikti unuttuk iyice askerleriAlıskanlıgımız oldu burası kı gelseler bıle askerden burda yıne kavgalarımızı mutluluklarımızı attıgımız guzel adımları paylasırız.
Zaten farkındaysanız askerlerden son 1 -2 aydır oyle ahım sahım bahsetmıyoruz
canım netten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. dışarda gördüğün çoğu şeyi daha ucuza bulabiliyosun nette. adı duyulmuş sitelerin hepsi çok güvenilir bence, ben markafonıden de lımangodan da ,trendyoldan da, evim den de alışveriş yaptım hepsi tam istediğim gibi geldi. ama kırılıcak bişey almadım hiç onun da bi problem olcağını düşünmüyorum kargo geldiğinde kırık falan varsa tutanak tutturursun olur biterneden kımse mesajım ccevap vermıyo kızlar nerdesınızzzz
Tesekkur ederım tatlım ozelden cevap atamıyomusum henuz:)bakıcam bundan sonra 1 sene cok degıl dedıgıın gıbı son gune sıkıstırırsam alamıcam ıstedıklerım ozel seylerı oyuzden yavas yavas en ıyısı Tripli fin ınternetten sureklı alısverıs yapınca dedım bende daha ıyı sanırımbundan sonra takıp edıcem tekrar tesekkur ederım
kesinlikle sevdiğinle gidilecek ilk yerlerden birisi canım..ben tekrar gidecem öyle yada böyle valla kafaya koydum
ayyyy bende en çok Romaya venedik e gitmek istiyorummm yawwwwww kaç yıldır hayalim oraları aşkımla gezmekkkk aşk tazelemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?