347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Herkese iyi geceler Dükkan kapanmıştır!!!!!

Dikkat Dikkat Uyarı:

Seher ve Eda Nerelerdesiniz?????????????????

geldim canım .giremedim bayadır.işyerinin fuarı vardı yurtdısındaydım laptopumuda almamıstım kaldım ortada

bu arada sadece 200 gr vermiştim cnm pazartesi tartılmıstım .

neden kımse mesajım ccevap vermıyo kızlar nerdesınızzzz

geldim canım .giremedim bayadır.işyerinin fuarı vardı yurtdısındaydım laptopumuda almamıstım kaldım ortada

bu arada sadece 200 gr vermiştim cnm pazartesi tartılmıstım .

Geldim geldim sınavlar yaklaştı konuları toparladım, buraya gelince geçmişi okuyup mesajlara cevap vereyim derken akşam tekrar yapamıyordum son 1 hafta kaldı. Bugün kendime izin verdim. Annemlere geldim.

özlendinizzzzzz

canım internet sitelerinde kimi zaman kampanyalı indirimlş ürünler oluyor anları takip etmeye calıs.indirimden birsey yakalarsan hemen kap yavas yavas almaya basla eğer 1sene kaldıysa cünkü son zamanlara kalınca hem maddi hem manevi sıkıntıya sokabilir seni.evde yerin varsa müsaitse al koy bi kenarda kalsın.tabi kırılacak esyaları sona sakla istersen.benim evim müsaitti ben aldım koydum bi odaya o yüzden o konuda rahatım. bildiğim siteleri özelden yazayım sana :)

Ben cam olan hiçbirşey almadım netten.. çoğu şeyimi gezerek alıyorum ben ama mesela bi kek kalıbı gördüm diyelim nete bakıyorum orda indirimde varsa ordan alıyoruz... beğendiğim şeyleri nette uygun bulursam alıyorum ben canım... modası çabuk geçmeyecek şeyleri al canım.. mesela çatal bıçak falan her sene bi kaç model çıkıyor ama genelde aynı modeller var... tahtaydı süzgeçti falan bunlar hep aynı mesela günlük meyve bıçağı kavanoz saklama kabı

Kelebekimmmm 200 gram 200 gramdır ben sabit kaldım maalesef bakalım ne olacak bu hafta... 2 gün oruç tuttum işte borçlarımdan gece yedim falan çok verememeşimdir bence ama ümitliyim çok aşırıya kaçmadım

[FONT=&quot]347Lİ YARENLERİN DİYETGRUBU 24-31 ARALIK ÖLÇÜMLERİ[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Chelzy: 68,8 Hedef: 64[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Funda_bayram: 68,5 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Nena87: 64 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]2007hu: 64 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Stanki: 63,5 Hedef: 60[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Kilebek: 62,3 Hedef: 58[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Giz08: 57 Hedef: 55[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Bubble: 56,3 Hedef: 52[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Szn80: 49,5 Hedef: 45[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]NOT:[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Zayıflayanlar pembe[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Sabit kalanlar mor [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Alanlar kırmızı[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]

evet canım öyle ne zor ya kilo vermek off bu haftada cok dikkat edemedim evde olmayınca sürekli otelde dısarıda yedim.bakalım inş kilo almam:18:

Tesekkur ederım tatlım ozelden cevap atamıyomusum henuz:)bakıcam bundan sonra 1 sene cok degıl dedıgıın gıbı son gune sıkıstırırsam alamıcam ıstedıklerım ozel seylerı oyuzden yavas yavas en ıyısı Tripli fin ınternetten sureklı alısverıs yapınca dedım bende daha ıyı sanırımbundan sonra takıp edıcem tekrar tesekkur ederım

herkese selammmmm
Kızlar ben çay bardağı almıştım ya 165 cc çok mu büyük olur çay bardağında?
canım benim çay bardaklarım da paşabahçe heybeli onlar da 165 cc tamam normal çay bardağı gibi değiller ama hiç de büyük durmuyo bence. ben hep orjinal bişey arıyodum onları görür görmez 12 tane aldım hemen.
cidden öyle ya en başlarda ay şunu yediler , bunu içtiler, öyle aradılar, şöyle eğitim yaptılar falan diye konuşuyouk şimdi çeyizdi,gelinlikti unuttuk iyice askerleri

canım netten rahatlıkla alışveriş yapabilirsin. dışarda gördüğün çoğu şeyi daha ucuza bulabiliyosun nette. adı duyulmuş sitelerin hepsi çok güvenilir bence, ben markafonıden de lımangodan da ,trendyoldan da, evim den de alışveriş yaptım hepsi tam istediğim gibi geldi. ama kırılıcak bişey almadım hiç onun da bi problem olcağını düşünmüyorum kargo geldiğinde kırık falan varsa tutanak tutturursun olur biter

rica ederim canım yardımcı olduysam ne ala.takip etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…