347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sevgilimde tamam demişti.. turla gideriz demiştim. oda turla gitmeyiz onlara bağımlımı kalıcaz demişti.. en büyük isteğim balayına yurt dışına gitmek.

turla gitmek bi yandan iyi bi yandan kötü.gezilecek yerleri gezdirmeleri iyi ama işte sevgilinin dediği gibi bağımlı kalıyorsun onlara. beğendiğin biryerde 1saat fazla kalmak istesen olmuyor :)

turla gitmek bi yandan iyi bi yandan kötü.gezilecek yerleri gezdirmeleri iyi ama işte sevgilinin dediği gibi bağımlı kalıyorsun onlara. beğendiğin biryerde 1saat fazla kalmak istesen olmuyor :)

ewt öyle bende sevmem bağımlılığı.. elbet yolumuzu çıkarırız :=) dil bilmek şart mı ki.. yurt dışından gelenler ellerinde bir Türkiye haritası ile fellil fellik geziyorlar. ne eksiğimiz var onlardan deme ama :=)

onlar öyle alısmıski canım harita olsun yeter onlara :)

dil bilirsen daha rahat olabilir ama turla gideceksen gerek bile yok bence

Selam fıstıklarr

ben gelddiimm geri sayımda keyifler ne alemde bakalımm ??

hayat onlara güzel.. bizim burda millet yarın nasıl karnımızı doyurucaz gözüyle bakarken onlar gibi olmamız imkansız..

Selam fıstıklarr

ben gelddiimm geri sayımda keyifler ne alemde bakalımm ??
hosgeldin canım

hayat onlara güzel.. bizim burda millet yarın nasıl karnımızı doyurucaz gözüyle bakarken onlar gibi olmamız imkansız..

ya tabiki orasıda var ama inan adamlar 5te kalkıyor ve hayata baslıyor ya bizde öylemi bizde az calısalım cok kazanalım derdindeyiz genel olarak.

hosgeldin canım

ya tabiki orasıda var ama inan adamlar 5te kalkıyor ve hayata baslıyor ya bizde öylemi bizde az calısalım cok kazanalım derdindeyiz genel olarak.

valla canım az da çalışmıyoruz.. çok çalışıp az kazanıyoruz bence o dertte olsak bile... ben geceleri 15 saat çalışıyorum 2 sene oldu ve artık gücüm kalmadı gece çalışmaya.. bu sabah ewe geldim ölüyorum uykusuzluktan.. asetonla, göz makyajı temizle toniğim ikiside mavi renkte ve birbirine karıştırmışım dalgınlıkla.. aseton dökmüşüm pamuğa gözümü siliyorum birden gözüm yandı hala farketmiyorum bu tonik göz yakmazdı diyorum .. sonra baktım aseton dökmüşüm..

içim çok sıkkın kızlar sizede yansıtmak istemiyorum benimkide ateşlenmiş yatıyormuş onuda kırdım bugün değmeyen kişilere inanamıyorum varya ağlamaktan gözlerim acıdı hala devam ediyorlar üstelik başkasında alakasız birinide katıyorlar neyse allaha havale ediyorum çok kırgınım çok

sizide üzmek istemiyorum uyusam yarın uyandığımdas aşkım düzelmiş olsun sırf beni görebilmek için revire gitmiyor çarşıya çıkarmazlar die

aaaaa kız zarar falan vermedi dimi gözlerine

Selam canım hosgeldın walla bende durumlar cok dengesız sabah mutluyum aksam mutsuz 1 saatım 1 saatıme uymuo hatta ::S

aynı durum bendede oluyor canım , bi bakıyom çok mutluyum bi bakıyom gram enerjim yok hiçbişeyee :26::26::26:

bence şimdiden bu kadar sıkmayalım kendimizi , son 10 dahada sıkışık geçecek diye düşünüyorum

canım benide geçen biri çok kırdı. insanların sözüne bakmıycaksın. insanlar bazen çekememzlikten kıskançlıktan ne yapacaklarını bilmezler

ayy canım geçmiş olsun, Allah korumuş vallaa ...

tatlım yaa geçmiş olsun sevdiceğine , Allah bi an önce şifa versin inşAllahh , sende ağlama bak daha çok üzülür sevgilinn ,aahh aahhh o 5 para etmeyen tipler zaten gelip gelip ediyolar ortalığın içinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…