347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hümeyra ben çok dua ettim ankarada hava güzel olsun diye yoksa biliyorum kar tattileriniz meşhurdur kızlar sağolun ben çıkayım sabah çabuk olsun aşkımla konuşayım bitsin şu gün artık

hümeyra ben çok dua ettim ankarada hava güzel olsun diye yoksa biliyorum kar tattileriniz meşhurdur kızlar sağolun ben çıkayım sabah çabuk olsun aşkımla konuşayım bitsin şu gün artık

iyi geceler canım çok dua et ki doğuda dağda değil... canımın kuzeni çocuk dize kadar kara batmış yerde foto göndermiş oralarda şartlar daha kötü... iyi geceler canım dua et oku yat

şükrediyorum dağda değil diye hümeyra o zaman ben burda o orda kötü olurduk güçlü olamazdım vakit geçsin artık bitsin bugünler

şükrediyorum dağda değil diye hümeyra o zaman ben burda o orda kötü olurduk güçlü olamazdım vakit geçsin artık bitsin bugünler

bende hiç iyi değilim siz gene işe gidiyorsunuz kafanızı dağıtacak bişey buluyorsunuz ben hep evdeyim artık kafayı yeme durumlarına geldim pc manyağı oldum yaaa

çankırıyı da boyadım geldim biraz erken oldu ama napıyım zaman çabuk geçsin istiyorum
galiba iyice psikolojimiz bozuldu artık bi mutlu oluyorum, bi ağlamak geliyo içimden insan nasıl değişir ki bi günde bu kadar

bi buçuk dk konuşabildik bugün ben dışardaydım artık yarın konuşuruz çarşıda bol bol dedi ama yetmedi ki bana o kadarcık konuşmakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…