347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

[video=youtube;z3kMczL5UZ4]http://www.youtube.com/watch?v=z3kMczL5UZ4[/video] Bir insan aradaki onca mesafeye rağmen nasıl bu kadar mutlu edebilir...

Günaydın kızlar çok az kaldı.

Kbelecim dün yazdıklarını okudum ama nişanlım aradı 1 saate yakın telefonda konuşunca annem bilgisayarımı kapatmış, yazdıklarım gitti. Bugün tekrar yazacağım.

Ben genellikle markafoni ve evim.netten alışveriş yapıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım aldığın ürünü beğenmezsen 1 ay içinde iade etme şansın var. Trendyolda güzel fakat taksit yaparken üzerine faiz koyuyor ama markafoni ve evim.nette böyle bir durum söz konusu değil. Bir de aklında olsun markafoni her yerden daha ucuza getiriyor. Evim.nette 40 küsur civarındaki ürünü markafonide 30 küsura alma şansım oldu. Hergün girip baktığım ve bolca alışveriş yaptığım için artık aynı markaların ürünlerini, fiyatlarını kıyaslama şansı buluyorum. Geçenlerde morhipo'dan alışveriş yaptım ilk defa daha ürünlerim gelmedi ama şöyle bir şey farkettim piyasa değerinin üzerinde fiyat koyup indirimli halini piyasa fiyatına satıyor ben 50 tl'lık indirim çeki verdiği için kullandım ve böylelikle piyasa fiyatının altına aldım yoksa almazdım o siteden. Orasıda boyner'in sitesi bir sorun yaşayacağını sanmam ama dediğim gibi pahalı. Ben markafoni ve evim.net derim çeyiz alışverişi için.

Son düzenleme:
günaydın kızlar sarı lacivert şafak haritam ülkemin güzel şehirlerini bir bir boyuyorum bugün 18 Çankırı bitiyor artık hazırlıklar başlasın pazartesinden itibaren hediye saç baş yüz göz telaşlarım başlar

Kızlar Thy ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum sizlerle.

Thy'nın 28 aralıktan itibaren askerlerimizi ücretsiz uçuracağının haberini hepimiz biliyoruz.

Uygulama dün başlamış olup, thy ofisleri, thy internetten alınacak biletlerde ve acentalarda geçerli değil.

Ücretsiz uçacak askerin bağlı bulunduğu birlik komutanına ücretsiz uçma talebini iletmesi gerekiyor. Komutanın ve thy'nın birlikte düzenleyeceği biletle asker ücretsiz uçacak.

Şunu da belirtmek isterim ki şuan her ilde geçerli değil. Bildiğim kadarıyla şuan için doğunun belli bölgelerinde geçerli. Şuan için thy'na da bu bölgelerle ilgili yazı gelmemiş. Geldiği takdirde acentalara da yazı geçilecek. Böylelikle bende size burdan hangi illeri kapsadığıyla ilgili kesin bir şey söyleyebileceğim.

Son düzenleme:
Bizimki nasıl gelicek bakalımmm

Canım komutanıyla bir görüşsün eğer komutanı bu konuda bir şey yapamayacaksa kestirin biletini.

Bizimki görüşecek komutanın cevabına göre ben pazartesi ya da salı keserim biletini bizimkinin. Riske atamam promosyon sınıflar zaten dolmuş.

Son düzenleme:
Günaydın yarenlerr
yine enerji doluyuumm , yine çook mutluyuumm

Şafak artık 10 lara indi , Allahın izniyle 0 ile başlayanlarıda görecez va Adanada bitcek bu işş

Bizde pazartesi günü biletini alacağız. Geliyorlarrrr...

Geliiyyoorrrrlllllaaaarrr Tripliiimmm geliiyyyooooorrrllllllllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr :118::118::118::118:

Ankara herhalde uygulamanın olduğu iller içindedir diye düşünüyorruumm

eşime söyleyim bi konuşsun komutanıyla ...

20 günden az kaldı alın kzılar biletleri bir an önce :=) ben çokk önceden almıştım.. iple çekiyorum o vakti

Canım askerin doğuda asker değilse bu uygulama sizi kapsamıyor.

Doğu ve özellikle güney doğu bölgelerinde geçerli bu uygulama.

şimdi bu ücretsiz biletler sadece doğuda askerlik yapanlar için mi

Evet canım sadece doğuda askerlik yapanlar için geçerli bu uygulama ama doğunun her bölgesi girmiyor.

Şimdilik açıklanan bölgeleri yazıyorum.

Bingöl
Diyarbakır
Elazığ
Hakkari
Mardin
Siirt
Tunceli
Van
Adıyaman
Bitlis
Muş
Batman
Şırnak

Canım askerin doğuda asker değilse bu uygulama sizi kapsamıyor.

Doğu ve özellikle güney doğu bölgelerinde geçerli bu uygulama.

aa ben bilmiyordum doğu ve güneydoğu olduğunu , hmm sorun değil canım yaa , bizde alırız biletimizi , bunu öğrendiğim iyi olduu

belki doğuda oturuyor bu insan halla halla :=) doğuya dönecek belki :=) deme ama

uçuş yoktuya canım ondan dedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…