347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

belki doğuda oturuyor bu insan halla halla :=) doğuya dönecek belki :=) deme ama

Bebeğim doğuya dönen risk altında değil ki doğu bölgesinde askerlik yapan askerlerimiz risk altında sevkiyatlar sırasında yaşananları hepimiz biliyoruz.

Şahsen çok önce başlaması gereken bir uygulamaydı, geç bile kalındı. Thy'nı canı gönülden tebrik ediyorum ben duyarlılığı için.

En son Bingöl'de benim de askerimin aralarında olduğu konvoya yapılan saldırıdan sonra böyle bir karar alınmış. Gidişimiz iyi olmadı umarım dönüşümüz iyi olur.

selam kızlarrrr markafoni den geceliklerim geldi ürün teslimatı 2 ocak gösteriyodu ama yılbaşından önce ulaştırdılar gecelik diye heralde

Nabaysınız millet

nabalım şekerimm ,sen nabaysıınn??

selam kızlarrrr markafoni den geceliklerim geldi ürün teslimatı 2 ocak gösteriyodu ama yılbaşından önce ulaştırdılar gecelik diye heralde

eheheh hayırlı uğurlu olsun şekeriimmm ,iyi günleriinnde iyi gecelerinde giy şekeriimm

dünde arkadaşlar gelmişti bana , bi tane mor gecelik almışlarr , çookk beğendiimm

bu markafoninin kendi kutusu bencede markafoni bi aşk

bu da geceliklerin kutusu

kumaşları dantelleri tülleri her şeyi harika üstte duruşu muhteşem siyah geceliğin kutusundan bi de hediye saten alt çıktı çok içime sindi, annem de bayıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…