belki doğuda oturuyor bu insan halla halla :=) doğuya dönecek belki :=) deme ama
uğraşıyorum işte aynı bi değişiklik yok
akşam işe gidicek olmanın burukluğu var içimde
selam kızlarrrr markafoni den geceliklerim geldi ürün teslimatı 2 ocak gösteriyodu ama yılbaşından önce ulaştırdılar gecelik diye heralde
selam kızlarrrr markafoni den geceliklerim geldi ürün teslimatı 2 ocak gösteriyodu ama yılbaşından önce ulaştırdılar gecelik diye heralde
ben gideyim mi senin yerineeee
bende markafoniden gecelik almıştım :) güle güle giyin
valla mümkünse git :) çok mutlu olurum .. çekemiyorum artık .. insanlar kafamı dolduruyor üstünede bedenim yoruluyorr..
Nabaysınız millet
dayanamadım ikisini de denedim muhteşem oldular bidaha indirime girerse gözün kapalı al derimeee nasıl oldu canımgüle güle kullan
geldi mi seninkiler de ?
dayanamadım ikisini de denedim muhteşem oldular bidaha indirime girerse gözün kapalı al derimhatta dur resimlerini de koyayım kutuları da harika tam çeyizlik
gideyim de ne iş yapacağım
bilmem canım yaparsın bişeyler işte :=) orasınıda ben mi söylücem
bu markafoninin kendi kutusu bencede markafoni bi aşk
bu da geceliklerin kutusu
kumaşları dantelleri tülleri her şeyi harika üstte duruşu muhteşem siyah geceliğin kutusundan bi de hediye saten alt çıktı çok içime sindi, annem de bayıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?