347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben mor olanın siyahını aldım... sende aynısını almışsın canım :=) bbi taanede dışardan pudra pembe almıştım

bende mor istiyorummmm
ilk indirime girdiğinde al derim canım şu anda limango da var ama daha pahalı, bide onun arkası lastikli çok rahat

ben mor olanın siyahını aldım... sende aynısını almışsın canım :=) bbi taanede dışardan pudra pembe almıştım

siyahı da güzeldi ama benim morda aklım kalmıştı ilk gördüğümde aldım

ilk indirime girdiğinde al derim canım şu anda limango da var ama daha pahalı, bide onun arkası lastikli çok rahat

siyahı da güzeldi ama benim morda aklım kalmıştı ilk gördüğümde aldım

şuanda limangoda var hümeyra bakıcaksan.. bende bi tane daha alsam mı diyorum ama hangi modeli alıcağıma karar veremedim

kızlar merb..ya benm erkek arkadaşım 349.dönem ve erzuruma gitcek acemi bitti ayın 2de erzurumda..bana sen şu senn kızlara sor bakalım askerleri telefon nası sokmuş dedi bi öğren dedi.ne de olsa dedesiniz:)))...bi bilgi vereydiniz iyiydi

canım benim sevgilim telefon sokmadı içeriye..

hergün beni arıyor yarım saat felan konuşuyoruz.. ellbette zor ama bi yandan telefon bağımlılığından msj bağımlılığından kurtuldum.. bu şekilde devam edicem asker sonrasıda..
bencede doğuda değilse hiç riske girmesin
dyyg bende askerlik sonrası bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum bu kadar olmaz tabaide azaltalm fark ettmki aşırı mesaj ve konuşma yapıyormuşuz başka insanlarla iletişimim yokmuş

aynen öyle canım.. gerektiği kadar bu kadar az değil tabi de

kızların aldığı gecelik bunun moru

biraz transparatntik amaa hediye hediyedir caannıımm

neyse ben sileyimde sonra sıkıntı falan olmassıınn

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende 349. dönem asker yolu beklemekteyim siz tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istiyorum bizimkisi ankarada yapıyor acemiliğini usta birliğide ankara yemin haftaya cuma babası gidip evci çıkaracak onu alıp istanbula getirecek ama çıkmasının yasak olduğunu duymuştum çok büyük bir risk midir yada aranızda böyle birşey yaşayanınız var mı?

Allah kavuştursun canım benim sevdiceğimde Ankara / Polatlıda , acemi , usta birliği aynı yerde oldu ,ama seninki Polatlıda değil sanırım çünkü Polatlıdaki 349. lar dün ettiler yeminlerini

canım ben eşimi 2 kere evciye çıkardım , akşam 5te gidip imza atıyorlar orada olduklarına dair , hatta bizimkiler imzayı attığımız halde bizi gece 10da arayıp ziyaret etmek istediler , bizde buyrun dedik , sonradan vazgeçtiler...

risk olayına gelince elbettiki bu durum bir risk ama ceza olarak en fazla çarşı kitleme cezası verirler demişti eşim , yinede siz bilirsinizz

Risk canım çünkü ertesi gün imza atmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…