bu markafoninin kendi kutusu bencede markafoni bi aşk
Eki Görüntüle 591172
bu da geceliklerin kutusu
Eki Görüntüle 591174
kumaşları dantelleri tülleri her şeyi harika üstte duruşu muhteşem siyah geceliğin kutusundan bi de hediye saten alt çıktı çok içime sindi, annem de bayıldı
ilk indirime girdiğinde al derim canım şu anda limango da var ama daha pahalı, bide onun arkası lastikli çok rahatbende mor istiyorummmm
ben mor olanın siyahını aldım... sende aynısını almışsın canım :=) bbi taanede dışardan pudra pembe almıştım
ilk indirime girdiğinde al derim canım şu anda limango da var ama daha pahalı, bide onun arkası lastikli çok rahat
siyahı da güzeldi ama benim morda aklım kalmıştı ilk gördüğümde aldım
ilk indirime girdiğinde al derim canım şu anda limango da var ama daha pahalı, bide onun arkası lastikli çok rahat
siyahı da güzeldi ama benim morda aklım kalmıştı ilk gördüğümde aldım
kızlar merb..ya benm erkek arkadaşım 349.dönem ve erzuruma gitcek acemi bitti ayın 2de erzurumda..bana sen şu senn kızlara sor bakalım askerleri telefon nası sokmuş dedi bi öğren dedi.ne de olsa dedesiniz:)))...bi bilgi vereydiniz iyiydi
zor olmadı mı ki yaa..
bencede doğuda değilse hiç riske girmesinhergün beni arıyor yarım saat felan konuşuyoruz.. ellbette zor ama bi yandan telefon bağımlılığından msj bağımlılığından kurtuldum.. bu şekilde devam edicem asker sonrasıda..
bencede doğuda değilse hiç riske girmesin
dyyg bende askerlik sonrası bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum bu kadar olmaz tabaide azaltalm fark ettmki aşırı mesaj ve konuşma yapıyormuşuz başka insanlarla iletişimim yokmuş
arkadaşlar merhaba bende 349. dönem asker yolu beklemekteyim siz tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istiyorum bizimkisi ankarada yapıyor acemiliğini usta birliğide ankara yemin haftaya cuma babası gidip evci çıkaracak onu alıp istanbula getirecek ama çıkmasının yasak olduğunu duymuştum çok büyük bir risk midir yada aranızda böyle birşey yaşayanınız var mı?
arkadaşlar merhaba bende 349. dönem asker yolu beklemekteyim siz tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istiyorum bizimkisi ankarada yapıyor acemiliğini usta birliğide ankara yemin haftaya cuma babası gidip evci çıkaracak onu alıp istanbula getirecek ama çıkmasının yasak olduğunu duymuştum çok büyük bir risk midir yada aranızda böyle birşey yaşayanınız var mı?
Risk canım çünkü ertesi gün imza atmak zorunda.
bende sordum o imza işini yok burda öyle bişey dedi bu arada beytepede benimkisi ya bu imza işi birlikten birliğe değişirmi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?