bende sordum o imza işini yok burda öyle bişey dedi bu arada beytepede benimkisi ya bu imza işi birlikten birliğe değişirmi ki
Chelzy'im sen ördek sürahi mi istiyordun bak ne buldum. Bugüne kadar en uygun fiyatlı burda gördüm ben al istersen, bende ne zamandır alacağım alayım diyorum.
http://home.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=2664650
selamlarrrrr nasılsnız arkadaşlar ben dün rahatszlandım işten erken cıkıp eve geldim dinlendim bugün de akıllanmadım buzzz gibi havada çıkıp alışverişler yapttmmm sohbetı takip edemedim baya yazışmışsınız
selamlarrrrr nasılsnız arkadaşlar ben dün rahatszlandım işten erken cıkıp eve geldim dinlendim bugün de akıllanmadım buzzz gibi havada çıkıp alışverişler yapttmmm sohbetı takip edemedim baya yazışmışsınız
arkadaşlar merhaba bende 349. dönem asker yolu beklemekteyim siz tecrübeli arkadaşlara birşey danışmak istiyorum bizimkisi ankarada yapıyor acemiliğini usta birliğide ankara yemin haftaya cuma babası gidip evci çıkaracak onu alıp istanbula getirecek ama çıkmasının yasak olduğunu duymuştum çok büyük bir risk midir yada aranızda böyle birşey yaşayanınız var mı?
kızlaarr bana bı yardımcı olun lutfeenn
durumum bıraz karısık 349.donem yarenıyımm..
4 ocakta yemın torenı var gtmeyı cok cok ıstydm ama aılesı arkadasları falanda gıdıcek ve babası uygun olup olmadıgını dusunsun kendı karar versın dems..askerım gel dıyo ama kafam cok karstısmdı cuma yemn torenı varya evcı cıkıcak ıkı gun orda otelde kalıcaklar,ertesı gun gıtsem dyorum yemın torenı cok onemlımı ? yanı kaçrsam ıcımde kalırmı ? bı akıl verın bana
kızlar bugun kucuk ama guzel ceyızler aldım cok begendım sızden kıskandım mısır kaselerınden aldım:) bıde gelın home bı nevresım takımını gordum battanıyelı 500 tlydı bayıldım resmen annemde ınternetten bak alalım daha ucuzsa ınternetten dedı bana gelın home ındırıme gırınce haber verır mısınız bıde saraplık aldım resmını paylasıyorum
yan oldu bıraz ıdare edın ıcındekı malıbu sısesı:)
arkadaşlar merhaba askeri kısa dönem denizci ve usta birliği yalova olan var mı aranızda acabaa :)) varsa eğer sevabına biraz bilgi verirse minnettar olurum :)
slm arkadaşlar benim kardeşim 349. dönem denizci kısa dönem usta birliği izmir foça çıktı burda sevgilisi nişanlısı eşi askerliğini yapan var mı nasıl bi yer yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden cevap yazanlara teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?