347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Selam kızlar bütün gün arkadaşımla söz elbisesi aradık durduk. Yoruldum ama değdi. Adil ışıktan aldık sade bi elbise.
Kendim içinde bi kaç parça bişi beğendim artık bende ocak ayından sonra alırım.

Merci canım gecelikler çok güzel soğuk günlerde ortamı ısıtmak için sıcak günlerde ferahlamak için güle güle kullan

selamlarrrrr nasılsnız arkadaşlar ben dün rahatszlandım işten erken cıkıp eve geldim dinlendim bugün de akıllanmadım buzzz gibi havada çıkıp alışverişler yapttmmm sohbetı takip edemedim baya yazışmışsınız

Tekrardan selamlar kuzular... akşam oldu yine 6 saat sonra yine şafağımız atacak inecek inecek... bu akşam canımlara oturmaya gideceğiz ailemle... ne zamandır gitmedim canım geldiğinde de gideriz zati

geçmiş olsun canımm , umarım önemli bişey değildir

merhaba kuzular,umarım herkes iyidir...bugün teyzemle eniştem geldi İstanbul'dan yılbaşını birlikte geçirecez.
sevgilimde kola içer cips yeriz dışardan yemek söyleriz dedi:)

pzt. önemli bir sınavım var ama teyzeciğimde burdayken onu bırakıp ders çalışasım gelmiyor doğal olarak ne yapacağım ben yaa puuff...7 ocakta da finallerim başlıyor onlarada çalışmaya hiç başlamadım daha...ama son sınavıma gidiğim gün askerim geliyor,canım geliyooooorrrr

arkadaşlar merhaba askeri kısa dönem denizci ve usta birliği yalova olan var mı aranızda acabaa :)) varsa eğer sevabına biraz bilgi verirse minnettar olurum :)

slm arkadaşlar benim kardeşim 349. dönem denizci kısa dönem usta birliği izmir foça çıktı burda sevgilisi nişanlısı eşi askerliğini yapan var mı nasıl bi yer yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden cevap yazanlara teşekkürler

kızlaarr bana bı yardımcı olun lutfeenn
durumum bıraz karısık 349.donem yarenıyımm..
4 ocakta yemın torenı var gtmeyı cok cok ıstydm ama aılesı arkadasları falanda gıdıcek ve babası uygun olup olmadıgını dusunsun kendı karar versın dems..askerım gel dıyo ama kafam cok karstı smdı cuma yemn torenı varya evcı cıkıcak ıkı gun orda otelde kalıcaklar,ertesı gun gıtsem dyorum yemın torenı cok onemlımı ? yanı kaçrsam ıcımde kalırmı ? bı akıl verın bana

kızlar çılgınlık yaptım hisarın çeyiz setini bu yağmurda çamurda aldım geldim yük kalktı annemin hediyesi oldu bu arada merci ve duygucum pier cardin çok kalitelidir asla pişman olmuyacaksınız benim çoğu set pier cardin bayılıyorum kumaşlarına

canım benim aşkım mamak mebsteydi ve biz onu yeminden sonra ankarada biryeri adres gösterip istanbula getirdik risk aldık ama imza olayı yoktu canım öyle olsaydı imza için elbet kalırdık orada

Kızlar bugun kucuk ama guzel ceyızler aldım cok begendım sızden kıskandım mısır kaselerınden aldım:) Bıde gelın home bı nevresım takımını gordum battanıyelı 500 tlydı bayıldım resmen annemde ınternetten bak alalım daha ucuzsa ınternetten dedı bana gelın home ındırıme gırınce haber verır mısınız bıde saraplık aldım resmını paylasıyorum
yan oldu bıraz ıdare edın ıcındekı malıbu sısesı:)

Eklentiler

• $IMG-20121229-WA0003.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Bence hicbisey kaybetmezsin.BEnde gitmedim yemin torenine aman aman o tarz seromoniler bayildigim bisey degildir.hele ailesi olucak.rahat davranamazsin.ben 1hafta sonra gitmistim yanina.2gun carsisi vardi.doyasiya basbasa fezip tozmustuk.babasi kendi karar versin dediyse ne seni kirmak istitor nede gelmeni oyle cok istemiyor gibime geldi su an icin.

herkes bosladı ama burayı ya kızlar en cok burda olmamız gereken zamandayız yalnız bırakmıyalım bırbırımızı

Merhaba kizlar,

Benim nisanlim 349. dönem askere gitti. Acemi birligini bitirdi yarin usta dönemi için Kirklareline gidecek. Kirklarelinde askerlik yapan arkadasimiz varmi bana biraz Bilgi verebilirmi???

kızlarr bende kendimi burda buldum ... bende 349. dönem yareniyim.. içinizde sevdiği batman da asker olan var mı .. teşekkür ediyorum hayırlı teskereler diliyorum herkese..

arkadaşlar merhaba askeri kısa dönem denizci ve usta birliği yalova olan var mı aranızda acabaa :)) varsa eğer sevabına biraz bilgi verirse minnettar olurum :)

denizci kızlar burda denizci bekleyen iki kişi var biri ben biri sedulu
benimki çanakkalede sedulunun ki istanbul kasımpaşada maalesef ikinize de yardımcı olamıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…