347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimki de i phone 5 e takmış kafayi alsam mi diyor düğünden sonra alırsan alırsın dedim 2.5 ona vereceğimize neler neler.aliriz o parayla dedim

Allahtan bizimkinin yok öyle telefona merakı. Iphone 5 yan masamda çalışan arkadaşımda var, inan 4'ten hiç bir farkı yok ekranı dışında bence gereksiz masraf olur tabi yine kendi bilir.

bende az önce araba baktım kendime alsam mı almasammı bilemedim ya artık benimde arabam olsun istiyorum milleti görünce içim gidiyo ama bi yandan da arabaya o kadar para verceğime biriktirsem mi diyorum offf offf

Bebeğim bende geçen yıl sıfır almıştım arabamı ama sattım çünkü almakla bitmiyor iş durduğu yerden masraf. Ben işe gidip gelirken 5 tl otopark parası veriyordum. Benziniydi, vergisiydi algısıydı derken büyük masraf oluyor ama evlendikten özellikle çocuk olduktan sonra çok büyük ihtiyaç bence. Biz evlendikten sonra alacağız mesela. Ben olsam evlilik arifesinde böyle bir yükün altına kesinlikle girmezdim. Yine de senin kararın tabi ki ben bir parça fikrimi belirtmek istedim.

nişanlım arasın bi konuşayım onunla da bakalım ne dicek olmazsa alıcam ben onu yaa yoksa hiçbi zaman arabam olmıcak kolay kolay

sağol canım bi konuşayım benimkiyle ona göre karar vericem. gerçi ne tepki verceğini de biliyorum alma benim aklım sende kalır gelince beraber bakarız dicek oyalıcak beni kesin

nişanlım arasın bi konuşayım onunla da bakalım ne dicek olmazsa alıcam ben onu yaa yoksa hiçbi zaman arabam olmıcak kolay kolay

tatlım ilk sıfır araba alma bence. hem vergisi çok fazla. hemde eğer acemiysen yazık olur. kredi çekicem diyosun çok ağır gelebilir bi zaman sonra senin için.
eğer araban olsun istiyosan orta halli 2. el bi araba al daha sonra değiştirirsin zaten.

Canimm ben ayin 10-11-12sinde yapmayi dusunuyorum.zaten hemen o gun okuyorum taramali tufek gibi:)
hatta askerlik oncesinden beri karneleri girmeye basladiginda bitiyo oldugunu anliycaz diyoruz.
simdi icim biraz buruk

Mrblar kızlarrr nasılsınızz
merci canımm usta birliği belli oldu hele şükür Kocaeli çıktı
çok sevindim canım ne güzel bol bol gider görürsün çarşı günlerinde
canım bu sıfır değil 2011 model kredi çekmem heralde babam biraz destek olur ben ona öderim yavaş yavaş acemilik konusunda haklısın ama dikkatliyimdir ben. babam al benimkini kullan diyo ama ona cesaret edemiyorum düz vites diye çünkü tek başıma işe gidip gelcem iş yerinin oralar yokuş biraz of karar veremedim

teşekkürler canım amin

yarın kuzularımla yılbaşı partimiz varr herşeyi hazırladım tüm müzikler hazır, hediye operasyonu isimli çizgi film hazır, film izlerken yenilecek patlamış mısırlar hazır, pastamızı velilerim getircek yanına da biraz kek börek yapcaklarmış ve son olarak hediye olarak hepsine birer hikaye kitabı aldım. yarına hazırım

iyi eğlenceler canım :) kuzucuklar çok sevinecek valla

Nasılsınız kızlar? buraya çok sık uğrayamıyorum
sevgilimle biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz.
Ama barıştık çok şükür iyiyiz.
Yarın yıl başı gecesi biz kızlar partisi yapıyoruzz siz neler yapıcaksınız? :))

Son düzenleme:
ohh miss. çok eğlenceli bir parti olacak büyük ihtimalle.
ii eğlenceler size şimdiden. mutlu yıllar

yarın ben pijamalarımı giycem, tüm gece tıka basa yiyip tv seyredicem ohh senelerdir bu günü bekliyodum çok şükür bi yılbaşında evde oturuyorum artık ölsemde gam yemem

oohhh keyfiniz keyf olacak kuzucuklarlaa :118::118::118::118:

KIZLARR AKSAMLAR Gecmıo hıs sıkılılıyorum artıkkk

evet canım iyice sıkıştırıyo ama yapcak bişi yok , 140ı sabırla bekledik , geri kalanıda geçecek inşAllahh

barışmanıza sevindim tatlım, Rabbim kimseleri sevdiceğiyle sıkıntı yaşatıp , sınamasın inşAllahh

oohh sizinkide güzelmişş , kızkıza gezeliimm bu geceee

bizde yarın okuldan arkadaşlarla birlikte evde olacaz , yemek yeriz birlikte , tv , oyun falan derken , geçer zamanımızz

hoşgeldin canım. ben kendi adıma aynen vakit geçirmeye devam. özlem git gide artıyo. onun dışında değişik bişey yok

canım olur öyle arada sıkıntılar. neyseki düzelmişsiniz.

biz yılbaşında dayımlardayız herzaman olduğu gibi. önce yemek sonra monopoly ve jenga partisi ardından çerez tv o kadar

ama aşkımmm yok bu sene çok buruğumm çokk

hepimizin oluyor canım inşallah bi daha olmaz sıkıntılı zamanlar...bende evdeyim kızlar gibi tv izlerim o ses türkiye falan var ona bakarız

kızlar iyi akşamlar aşkımsız son gezmelerdeydim mervecim araba alma fikrin varmış bende heves olsa düşünmeden alırdım ama evlilik arifesinde sıkışılır canım bide peşin biriktirdiğim parayı asla arabaya vermezdim mini felanmı istiyorsun 40 bine krediyede bağlamazdım

eğer nişanlının evi varsa al derim yok ise kirada oturucaksanız zor canım

ben nasip kısmet olursa nişanımda takılanların bir kısmıyla araba alabilirim ama sevgilim kullansın diye yada babam alırsa o adada die biz kullanırız
babam ev verecek bize bugünde herkesin içinde yineledi zaten kiracıda 1 yıl cillop gibi eve kira vermiyormuş millet benim evimde beleş oturuyor :)evin rahatlığı var ise evinşz var ise 15 bin tl ye ayakalrını yerden kesecek araba alabilirsin daha sonra evlendiğinizde üst modeller alırsınız

benim sevgilim elektrk elektrnik mühendisi ama hiç teknoloji merakı yok yani çok takip eder ama asla para yedirmez gerçi hep öğrenciydi ama çok mantıklı çocuktur o öyle olunca bende savurganım iphone5 almadım özellikle çünkü 4s anca yan tutup msj yazabiliyorum hani ben telefonu elimden kaydırıyorum iphon5 reklamında üste bile parmak değiyor ya bende 4s e değemiyor elimden kayıp düşüyor o bile büyük bana özellikler aynı arkadaşıma nişanlısı hediye aldı kızla karşılaştırdık hem 4s kadar karizma durmuyor bence :))))))))))))))

mervecim miniklerle iyi eğelnceler sana yarın için en özendiğim meslek çok zor olduğunu biliyorum ama çocukları çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…