Benimki de i phone 5 e takmış kafayi alsam mi diyor düğünden sonra alırsan alırsın dedim 2.5 ona vereceğimize neler neler.aliriz o parayla dedim
bende az önce araba baktım kendime alsam mı almasammı bilemedim ya artık benimde arabam olsun istiyorum milleti görünce içim gidiyo ama bi yandan da arabaya o kadar para verceğime biriktirsem mi diyorum offf offf
Allahtan bizimkinin yok öyle telefona merakı. Iphone 5 yan masamda çalışan arkadaşımda var, inan 4'ten hiç bir farkı yok ekranı dışında bence gereksiz masraf olur tabi yine kendi bilir.
Bebeğim bende geçen yıl sıfır almıştım arabamı ama sattım çünkü almakla bitmiyor iş durduğu yerden masraf. Ben işe gidip gelirken 5 tl otopark parası veriyordum. Benziniydi, vergisiydi algısıydı derken büyük masraf oluyor ama evlendikten özellikle çocuk olduktan sonra çok büyük ihtiyaç bence. Biz evlendikten sonra alacağız mesela. Ben olsam evlilik arifesinde böyle bir yükün altına kesinlikle girmezdim. Yine de senin kararın tabi ki ben bir parça fikrimi belirtmek istedim.
nişanlım arasın bi konuşayım onunla da bakalım ne dicek olmazsa alıcam ben onu yaa yoksa hiçbi zaman arabam olmıcak kolay kolay
Ben buralardayım şekeriim
yazılı hazırlamakla cebelleşiyommChelzy naptın zümrem ? ne zamam yapıyon son yazılıları ??ben bu hafta yapıp bitiriyom , kocişim gelene kadar herşey bitmiş , dinleniyor olurum inşAllahh
çok sevindim canım ne güzel bol bol gider görürsün çarşı günlerindeMrblar kızlarrr nasılsınızz
merci canımm usta birliği belli oldu hele şükür Kocaeli çıktı
canım bu sıfır değil 2011 model kredi çekmem heralde babam biraz destek olur ben ona öderim yavaş yavaş acemilik konusunda haklısın ama dikkatliyimdir ben. babam al benimkini kullan diyo ama ona cesaret edemiyorum düz vites diye çünkü tek başıma işe gidip gelcem iş yerinin oralar yokuş biraz of karar veremedimtatlım ilk sıfır araba alma bence. hem vergisi çok fazla. hemde eğer acemiysen yazık olur. kredi çekicem diyosun çok ağır gelebilir bi zaman sonra senin için.
eğer araban olsun istiyosan orta halli 2. el bi araba al daha sonra değiştirirsin zaten.
Hümeyracım geçmiş olsun dedene , Allah acil şifa versin
Mervecim sizin düğün ne zaman canım ? araba istiyorsan düğünden önce al mutlaka çünkü düğünden sonra zorlanırsın , ben mesleğimin 1. yılını doldurduğumda kredi çektim arabamı aldım , 3 yıl gezdim tozdum arabamla , eşimle nikah yaptık o yanıma atandı , değiştirdik daha iyisini aldık , 1.5 yıl bindikten sonra askerlikten önce onu geri sattık , ben yine kendime eski arabamdan aldım , ben sedan arabayı sevmiyorum o yüzden hatchback tercihimdirr
eğer aklında kalacaksa al kuşumm , inan herşeye değiyor onun koltuğuna oturuncaa
Allahtan bizimkinin yok öyle telefona merakı. Iphone 5 yan masamda çalışan arkadaşımda var, inan 4'ten hiç bir farkı yok ekranı dışında bence gereksiz masraf olur tabi yine kendi bilir..
yarın kuzularımla yılbaşı partimiz varr herşeyi hazırladım tüm müzikler hazır, hediye operasyonu isimli çizgi film hazır, film izlerken yenilecek patlamış mısırlar hazır, pastamızı velilerim getircek yanına da biraz kek börek yapcaklarmış ve son olarak hediye olarak hepsine birer hikaye kitabı aldım. yarına hazırım
iyi eğlenceler canım :) kuzucuklar çok sevinecek valla
ohh miss. çok eğlenceli bir parti olacak büyük ihtimalle.yarın kuzularımla yılbaşı partimiz varr herşeyi hazırladım tüm müzikler hazır, hediye operasyonu isimli çizgi film hazır, film izlerken yenilecek patlamış mısırlar hazır, pastamızı velilerim getircek yanına da biraz kek börek yapcaklarmış ve son olarak hediye olarak hepsine birer hikaye kitabı aldım. yarına hazırım
Nasılsınız kızlar? buraya çok sık uğrayamıyorum
sevgilimle biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz.
Ama barıştık çok şükür iyiyiz.
Yarın yıl başı gecesi biz kızlar partisi yapıyoruzz siz neler yapıcaksınız? :))
yarın kuzularımla yılbaşı partimiz varr herşeyi hazırladım tüm müzikler hazır, hediye operasyonu isimli çizgi film hazır, film izlerken yenilecek patlamış mısırlar hazır, pastamızı velilerim getircek yanına da biraz kek börek yapcaklarmış ve son olarak hediye olarak hepsine birer hikaye kitabı aldım. yarına hazırım
KIZLARR AKSAMLAR Gecmıo hıs sıkılılıyorum artıkkk
Nasılsınız kızlar buraya çok sık uğrayamıyorum?
Nasılsınız kızlar? buraya çok sık uğrayamıyorum
hepimizin oluyor canım inşallah bi daha olmaz sıkıntılı zamanlar...bende evdeyim kızlar gibi tv izlerim o ses türkiye falan var ona bakarızNasılsınız kızlar? buraya çok sık uğrayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?