347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Teşekkürler kızlar inşallah hiç birimiz sıkıntı yaşamayız sevdiceklerimizle.
Son düzlüğe girdik artıkk bu zor zamanlar bi geçse birbirimize daha sıkı tutunacağız.
Aslında bende bu sene evde olmak ve tv izleyip kafa dinleyerek yeni yıla girmeyi hayal ediyodum ama yine olmadı :))
Şimdiden hepinize musmutluuu yepyeni umutlarla doluu şeker gibi bir yıl diliyorummm

ylbaşı planları yapılmış bende kuzenlerimle geçiricem karşıda olucaz ailecek kalabalık bir şekilde güzelce kuzenin evinde geçireceğiz dışarda restarantlar ateş pahasıydı ailem gidicekti ama kesinlikle istemedim giderseniz evde arkadaşalrla olurum içki içmiyorum zaten öyle mekanlarıda sevmiyorum hassasiyetime saygı gösterdiler vazgeçtiler ki acılarıda var zaten eğlenmesek daha iyi aşkımada söz vermiştim kıyamam o çok üzülüyor benim ailem çok gezenti ama ne yapayım heryerdeler silivriye gidip gidip duruyorlar duruşmalara bende onların anne babaları gibi meraklanıyorum düşünün halimi çocuklaştılar eskiden böyle değillerdi

mini değil canım alfa mito. az önce benimkiyle konuştum tamam ozaman bende kendime a3 alıyım dedi. offf sinir ediyo beni bende lafı soktum hiç gelince düğün yeri bakalım falan demiyosun aklın fikrin araba dedim. halbuki arabası var yani. ben ona fikrini soruyorum onun aklı başka yerlerde. bizim evimiz yok maalesef ama benimkinin henüz evlenmeye niyeti de yok şekilde görüldüğü gibi, o zaman ben niye düşünüyorum ki onu alıyım arabayı gitsin. kredi çekmem birazını ben öderim üstünü babam öder ben ona yavaş yavaş veririm diye düşündüm.
yarın eğer izinliysen bekleriz seni miniklerimle partimize

kızlar ben çok özledim yaa...yarından itibaren zaman çok daha hızlı geçecek dimi??lütfen öyle olsun,artık hiçbirimizin sabrı kalmadı sanırım...

güya yarın sabah sınavım var ben ud eşliğinde şarkılar söylüyorum...

biz buna " sınav öncesi müzikli terapi" diyoruz , bende ünideyken sınavdan önceki gün genelde canlı müzikte falan olurdum , eee ne demişler , "müzik ruhun gıdasıdır"

kızlar ben çok özledim yaa...yarından itibaren zaman çok daha hızlı geçecek dimi??lütfen öyle olsun,artık hiçbirimizin sabrı kalmadı sanırım...

ayy bütün özlemim kaçtı benim az önce itibariyle sinir etti beni laflarıyla, sonra bide seni seviyorum diyo utanmadan sırf laf değişsin diye

bende çok özlediiim , bunu gün çinde defalarca kez dile getiriyorum , her gece kocacımın gömleğini koklayarak uyuyorum , yastığına sarılıyorum :26::26::26::26:

az kaldıı kuzumm ,dayanalımm ....

ayy bütün özlemim kaçtı benim az önce itibariyle sinir etti beni laflarıyla, sonra bide seni seviyorum diyo utanmadan sırf laf değişsin diye

tabi tabi lafta özlemin kaçtı,sinir etmiş ya...son zamanlar sinirler yıprandı iyice.gelsin rahatlarsın canım.

bende çok özlediiim , bunu gün çinde defalarca kez dile getiriyorum , her gece kocacımın gömleğini koklayarak uyuyorum , yastığına sarılıyorum :26::26::26::26:

az kaldıı kuzumm ,dayanalımm ....

ay canım benim az kaldı az kavuşacaksın kocacığına,hepimiz kavuşacağız sevdiklerimize.bir daha da aslaaaa ayrılmayacağız,Allah'ın izniyle.

Aynı durum bende de yasandı canım ama bırıktırıorum gelınce butun sınırımı cıkarıcam sımdı susuyorum sonra duygu somurusu yapar askerdeydım canımı sıktın dıye yuzyuze en ıyısı oyuzden de sıkıldım bıraz beklemekten yeter dıyorum ıcıne at at sıstım:) Ama gelınce hem ozlemım gıdıcek hemde konusmak ıstedıklerımı dusuncelerımı yuzune soylıcem boylelıkle de tartısmamıs olucaz

Son düzenleme:
mervecim davetin çok mutlu etti beni iznli değilim ufaklıkları öp yerime lütfen hayal ettiğim bişidir,canım nişanlın evlenmek istemiyor diye bişi yok düşünme böyle yahu özgür değil psikolojisi iyi değil düşünsene bunları senle resmen aşık atıyor a3 demiş yani cidden bodozlama dalıyor uç noktalara uçuruyor olayları erkekler hiç canını sıkma oda belki biz evlenicez benim arabam var mervede araba neden alıyor ev için bişiler yapsak diyordur erkeklerin beyni o kadar farklı çalışıyor ki al seninki a3 demiş ya burda ben bilem gıcık oldum :) hayır bide bu adamlar okumuş adamlar karakterleri bir askerlikte böyle yere iniyor çakılıyor yine bunlara şükür edelim bin beterleri var en azından bizle laf yarıştırıyorlar

sen beni dinle gelince enine boyuna konuşun arabayıda nişanlın gelince kararlaştırıp al siz nişanlısınız birbinize danışmanız çok önemli canım ki o sanırsam al yada alma diye bişide dememiş o yüzden sen şimdi sakin kafayla düşün emi merve

bide moral bozmak yok az kaldı son düzlükteyiz buble canım sende lütfen çok ama çok huzurlu mutlu ol üzmeyin birbirinizi

ay ben dayanamıyorum arada alttan alttan laf sokuşturuyorum ama anlamamazlıktan geliyo lafı çeviriyo hemen , ama gelince bunların hepsi tek tek burnundan getirilecekkk

ay ben dayanamıyorum arada alttan alttan laf sokuşturuyorum ama anlamamazlıktan geliyo lafı çeviriyo hemen , ama gelince bunların hepsi tek tek burnundan getirilecekkk

Aynen tatlım dayanmalıyızben bı kere patladım cunku ogunde haklı olmama ragmen cok pısman oldum orda yalnız moralını bozdum dıye oyuzde cok sucluluk duydum en ıyısı gelınce burnunda getırmek dayanıcaz beraber

ay canım valla bi tuhaf oldu özellikle son zamanlarda. tamam hep araba merakı vardı ama şu anda a3 e hiç ihtiyacımız yok yani aman senin araba almana ne gerek var ben götürürüm seni heryere dedi, sanki sürekli yanımdaymış da ben mızmızlanıyomuşum gibi davrandı ay şimdi düşününce çok komik gerçekten ya psikolojisi bozuldu ben onu terapiye götüriyim gelince en iyisi

merve canım geldiğinde hiçbişi sormucaksın bir bir bak benim sorucak bişiyim yok ama benmki bana sorcakmış şımarık kızmışım ama görünce soramıyor:)))) hasret giderip hayat telaşına dalıyoruz ya unutup gidiyor yahu eminim sizdede öyle oluyor bu kıyamazsın sormaya kalksan bile offfff bana asker günlerimi hatırlatma diyen bir sevgiliyle karşılacaksın :)

aslında kızmakta haklısın insandaki hevesi götürüyolar ama bak gerçekten görüyorsun demi psikolojsini yok canım o geldiğinde kendiliğinden eski haline döncek fabrika ayarlarına döner hepiciği kısa zamanda kız ajdara bağlamadıklarına hala şükür ediyorum içlerinden bir ajdar fırlıcak diye kafa yormuştum neyse roman felanda öyle dalmadı edebi eserlere müziğe felanda girmedi benimki bugün pes oynadı peslere gelesice :) o rahatlatıyor beni en azından oyunu var diyip mutlu oluyorum

hahahaha ben cinayet romanı yazmaya başladıktan sonra bidaha kolay kolay fabrika ayarlarına dönemez diye düşünüyodum bu haline de şükrediyorum
aynen öyle gelince hiçbişeyin hesabını soramıcam ilk karşılaşmamızı düşününce şimdi bile kalbim çarpıyo o gün gelince umrumda bile olmıcak bu boş boğazlıkları
o eve gelmeden gidip sökeyim ben o playstation ı da ihtiyacı olan birine vereyim en iyisi

bende şimdi sevgilimle konuştum ,telefonu kapattım ,yine akşam 18.30 sabah 8.30 nöbetinde , ama o kadar donuk konuşuyorki ,neyin var ? dedim , ankesör dışarda olduğu için üşüyorum dedi , bende iyi geç o halde içeri dedim , itiraz etmedi kapattık gitti , sona doğru hepsi iyiden iyiye mala bağladılar , BİTSEDE GİTSEK MODE IS ON

ayy oda iyiymiş yok yok bu şafak sıkıştırması hiç yaramadı bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…