kızlar iyi akşamlar aşkımsız son gezmelerdeydim mervecim araba alma fikrin varmış bende heves olsa düşünmeden alırdım ama evlilik arifesinde sıkışılır canım bide peşin biriktirdiğim parayı asla arabaya vermezdim mini felanmı istiyorsun 40 bine krediyede bağlamazdım
eğer nişanlının evi varsa al derim yok ise kirada oturucaksanız zor canım
ben nasip kısmet olursa nişanımda takılanların bir kısmıyla araba alabilirim ama sevgilim kullansın diye yada babam alırsa o adada die biz kullanırız
babam ev verecek bize bugünde herkesin içinde yineledi zaten kiracıda 1 yıl cillop gibi eve kira vermiyormuş millet benim evimde beleş oturuyor :)evin rahatlığı var ise evinşz var ise 15 bin tl ye ayakalrını yerden kesecek araba alabilirsin daha sonra evlendiğinizde üst modeller alırsınız
benim sevgilim elektrk elektrnik mühendisi ama hiç teknoloji merakı yok yani çok takip eder ama asla para yedirmez gerçi hep öğrenciydi ama çok mantıklı çocuktur o öyle olunca bende savurganım iphone5 almadım özellikle çünkü 4s anca yan tutup msj yazabiliyorum hani ben telefonu elimden kaydırıyorum iphon5 reklamında üste bile parmak değiyor ya bende 4s e değemiyor elimden kayıp düşüyor o bile büyük bana özellikler aynı arkadaşıma nişanlısı hediye aldı kızla karşılaştırdık hem 4s kadar karizma durmuyor bence :))))))))))))))
mervecim miniklerle iyi eğelnceler sana yarın için en özendiğim meslek çok zor olduğunu biliyorum ama çocukları çok seviyorum
güya yarın sabah sınavım var ben ud eşliğinde şarkılar söylüyorum...
kızlar ben çok özledim yaa...yarından itibaren zaman çok daha hızlı geçecek dimi??lütfen öyle olsun,artık hiçbirimizin sabrı kalmadı sanırım...
kızlar ben çok özledim yaa...yarından itibaren zaman çok daha hızlı geçecek dimi??lütfen öyle olsun,artık hiçbirimizin sabrı kalmadı sanırım...
güya yarın sabah sınavım var ben ud eşliğinde şarkılar söylüyorum...
ayy bütün özlemim kaçtı benim az önce itibariyle sinir etti beni laflarıyla, sonra bide seni seviyorum diyo utanmadan sırf laf değişsin diye
bende çok özlediiim , bunu gün çinde defalarca kez dile getiriyorum , her gece kocacımın gömleğini koklayarak uyuyorum , yastığına sarılıyorum :26::26::26::26:
az kaldıı kuzumm ,dayanalımm ....
süpermiş sınav öncesi moral oluyo işte ne güzell
ayy bütün özlemim kaçtı benim az önce itibariyle sinir etti beni laflarıyla, sonra bide seni seviyorum diyo utanmadan sırf laf değişsin diye
Aynı durum bende de yasandı canım ama bırıktırıorum gelınce butun sınırımı cıkarıcam sımdı susuyorum sonra demegojı yapar askerdeydım canımı sıktın dıye yuzyuze en ıyısı oyuzden de sıkıldım bıraz beklemekten yeter dıyorum ıcıne at at sıstım:)
ay ben dayanamıyorum arada alttan alttan laf sokuşturuyorum ama anlamamazlıktan geliyo lafı çeviriyo hemen , ama gelince bunların hepsi tek tek burnundan getirilecekkk
mervecim davetin çok mutlu etti beni iznli değilim ufaklıkları öp yerime lütfen hayal ettiğim bişidir,canım nişanlın evlenmek istemiyor diye bişi yok düşünme böyle yahu özgür değil psikolojisi iyi değil düşünsene bunları senle resmen aşık atıyor a3 demiş yani cidden bodozlama dalıyor uç noktalara uçuruyor olayları erkekler hiç canını sıkma oda belki biz evlenicez benim arabam var mervede araba neden alıyor ev için bişiler yapsak diyordur erkeklerin beyni o kadar farklı çalışıyor ki al seninki a3 demiş ya burda ben bilem gıcık oldum :) hayır bide bu adamlar okumuş adamlar karakterleri bir askerlikte böyle yere iniyor çakılıyor yine bunlara şükür edelim bin beterleri var en azından bizle laf yarıştırıyorlar
sen beni dinle gelince enine boyuna konuşun arabayıda nişanlın gelince kararlaştırıp al siz nişanlısınız birbinize danışmanız çok önemli canım ki o sanırsam al yada alma diye bişide dememiş o yüzden sen şimdi sakin kafayla düşün emi merve
bide moral bozmak yok az kaldı son düzlükteyiz buble canım sende lütfen çok ama çok huzurlu mutlu ol üzmeyin birbirinizi
merve canım geldiğinde hiçbişi sormucaksın bir bir bak benim sorucak bişiyim yok ama benmki bana sorcakmış şımarık kızmışım ama görünce soramıyor:)))) hasret giderip hayat telaşına dalıyoruz ya unutup gidiyor yahu eminim sizdede öyle oluyor bu kıyamazsın sormaya kalksan bile offfff bana asker günlerimi hatırlatma diyen bir sevgiliyle karşılacaksın :)
aslında kızmakta haklısın insandaki hevesi götürüyolar ama bak gerçekten görüyorsun demi psikolojsini yok canım o geldiğinde kendiliğinden eski haline döncek fabrika ayarlarına döner hepiciği kısa zamandakız ajdara bağlamadıklarına hala şükür ediyorum içlerinden bir ajdar fırlıcak diye kafa yormuştum neyse roman felanda öyle dalmadı edebi eserlere müziğe felanda girmedi benimki bugün pes oynadı peslere gelesice :) o rahatlatıyor beni en azından oyunu var diyip mutlu oluyorum
bende şimdi sevgilimle konuştum ,telefonu kapattım ,yine akşam 18.30 sabah 8.30 nöbetinde , ama o kadar donuk konuşuyorki ,neyin var ? dedim , ankesör dışarda olduğu için üşüyorum dedi , bende iyi geç o halde içeri dedim , itiraz etmedi kapattık gitti , sona doğru hepsi iyiden iyiye mala bağladılar , BİTSEDE GİTSEK MODE IS ON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?