iyi akşamlar fıstıklar
Kuzular nasılsınızzz, nasıl geçti yılbaşınızz :)
İyi akşamlar. Nerelerdesiniz yahu
iyi akşamlar canımm
Bende asırı dengesızım bı ıyıyım mutluyum bı kotuyum ama suan ıyı dakıkalarım oyuzden uzulmek yok yarın hafta ortası ne kaldı 1bucuk hafta nolcak kı azkaldı 10 9 8 7 6.......1 0benimki çok zor geçiyo canım ya sürekli ağlama modundayım yine
nasılsınız bakalım. yeni yılın ilk günü nasıl geçti. benimki herzamanki gibi sıradan ve sıkıcıydı
benimki de çok sıkıcıydı canım ya öğlene kadar uyudum, sonra şubat ayının aylık planını yazdım aradan çıksın diye hemencecik akşam oldu zaten evde olunca özlemişim evde oturmayı.nasılsınız bakalım. yeni yılın ilk günü nasıl geçti. benimki herzamanki gibi sıradan ve sıkıcıydı
Bende asırı dengesızım bı ıyıyım mutluyum bı kotuyum ama suan ıyı dakıkalarım oyuzden uzulmek yok yarın hafta ortası ne kaldı 1bucuk hafta nolcak kı azkaldı 10 9 8 7 6.......1 0bızım yılbasımız ogun
Öğlen 12 akşam 8 Stratejik Yönetim dersine çalıştım, ama günün en güzel yanı 11 e kadar uyudum. Ne güzel birşey ya geç uyanmakhatta 10 da uyandım biraz daha uyumak için kendimi zorladım Bende ayılık iç güdüleri mi var nedir, kış uykusuna yatmak istiyorum
Öğlen 12 akşam 8 Stratejik Yönetim dersine çalıştım, ama günün en güzel yanı 11 e kadar uyudum. Ne güzel birşey ya geç uyanmakhatta 10 da uyandım biraz daha uyumak için kendimi zorladım Bende ayılık iç güdüleri mi var nedir, kış uykusuna yatmak istiyorum
hehehh
ay benimde uyudukça uyuyasım geliyo valla. 2 gün evde değildim doğru düzgün uykumu alamadım. bu gün başım felaket ağrıdı uykusuzluktan
Geceleri uyuyamıyorum, sabahları uyanamıyorum. Geçen yine geç kaldım otobüse koştururken arkamdan teyze sesleniyor kızım paçan çorabının içinde kalmış diyegülsem mi ağlasam mı
benimki çok zor geçiyo canım ya sürekli ağlama modundayım yine
Kuzular nasılsınızzz, nasıl geçti yılbaşınızz :)
Kızlar kafayı yemiyorum korkmayın ama evdeki su ısıtıcısıyla duygusal bir bağ kurdum
1 sene önce evdeki su ısıtıcım düğmesine basınca çalışmamaya başladı bir kaç kere denedik olmadı bıraktık. 1 hafta sonra eve misafir gelicekti yemek yapıyordum bir kaç kere ocakta su ısıttım yetişemedim eşimde yanımda ısıtıcıyla konuşmaya başladım sana çok ihitiyacım var ne olur çalış dedim düğmesine bastım çalıştıeşimle hayretle bakakaldık. Sonra birdaha sorun olmamıştı bugün de öğlen nescafe yapıcaktım su ısıtmak için düğmesine bastım çalışmadı kablosunu çıkarttım taktım 5-10 kere denedim olmadı bıraktım. Akşam çorba yapıcaktım ısıtıcıyla yine başladım konuşmaya senin canın mı sıkkın ne oldu yavrum ya dedim düğmesine bastım yine çalıştı. Bundan sonra canım sıkılınca gidip su ısıtıcısayla konuşucam o beni anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?