347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar onlar dizilerde biz ise gerçek hayatta aşklarımıza kavuşucaz yakında 347 yarenler olarak gangnam style yapıcaz hopluycaz zıplıcaz az sabır gelecekler nasıl gönderdiysek öyle görücez bende salya sümüğüm ama yapacak bişi yok son 50 varya o 50 beni yaktı geçirdi azaplardan azaplar çektirdi gidişi bu kadar koymamıştı yani ama dayancazx dayancaz az daha sabır az daha kızlar

benimki çok zor geçiyo canım ya sürekli ağlama modundayım yine
Bende asırı dengesızım bı ıyıyım mutluyum bı kotuyum ama suan ıyı dakıkalarım oyuzden uzulmek yok yarın hafta ortası ne kaldı 1bucuk hafta nolcak kı azkaldı 10 9 8 7 6.......1 0bızım yılbasımız ogun

nasılsınız bakalım. yeni yılın ilk günü nasıl geçti. benimki herzamanki gibi sıradan ve sıkıcıydı

Öğlen 12 akşam 8 Stratejik Yönetim dersine çalıştım, ama günün en güzel yanı 11 e kadar uyudum. Ne güzel birşey ya geç uyanmak hatta 10 da uyandım biraz daha uyumak için kendimi zorladım Bende ayılık iç güdüleri mi var nedir, kış uykusuna yatmak istiyorum

nasılsınız bakalım. yeni yılın ilk günü nasıl geçti. benimki herzamanki gibi sıradan ve sıkıcıydı
benimki de çok sıkıcıydı canım ya öğlene kadar uyudum, sonra şubat ayının aylık planını yazdım aradan çıksın diye hemencecik akşam oldu zaten evde olunca özlemişim evde oturmayı.

bende öyle telkin etmeye çalışıyorum ama sanki bi günü 100 saat olarak yaşıyorum bu günlerde

hehehh
ay benimde uyudukça uyuyasım geliyo valla. 2 gün evde değildim doğru düzgün uykumu alamadım. bu gün başım felaket ağrıdı uykusuzluktan

ay stanki hiç güleceğim yoktu bende bu aralar kış uykusuna yatmak istiyorum aşkım gelene kadar

hehehh
ay benimde uyudukça uyuyasım geliyo valla. 2 gün evde değildim doğru düzgün uykumu alamadım. bu gün başım felaket ağrıdı uykusuzluktan

Geceleri uyuyamıyorum, sabahları uyanamıyorum. Geçen yine geç kaldım otobüse koştururken arkamdan teyze sesleniyor kızım paçan çorabının içinde kalmış diye gülsem mi ağlasam mı

Geceleri uyuyamıyorum, sabahları uyanamıyorum. Geçen yine geç kaldım otobüse koştururken arkamdan teyze sesleniyor kızım paçan çorabının içinde kalmış diye gülsem mi ağlasam mı

ayy kıyamam. şuan gözümün önünde canlındırdım o durumu

Kuzular nasılsınızzz, nasıl geçti yılbaşınızz :)

sağol canım iyiyim ben çok şükür.güzel geçti yılbaşımız:)sevdiğimizden ayrı olmanın hüznü başka tabi.ama telefonda dinlettim bizim ortamı zavallım orda yatağında ama benim ortamımda girdi yeni yıla

Kızlar kafayı yemiyorum korkmayın ama evdeki su ısıtıcısıyla duygusal bir bağ kurdum

1 sene önce evdeki su ısıtıcım düğmesine basınca çalışmamaya başladı bir kaç kere denedik olmadı bıraktık. 1 hafta sonra eve misafir gelicekti yemek yapıyordum bir kaç kere ocakta su ısıttım yetişemedim eşimde yanımda ısıtıcıyla konuşmaya başladım sana çok ihitiyacım var ne olur çalış dedim düğmesine bastım çalıştı eşimle hayretle bakakaldık. Sonra birdaha sorun olmamıştı bugün de öğlen nescafe yapıcaktım su ısıtmak için düğmesine bastım çalışmadı kablosunu çıkarttım taktım 5-10 kere denedim olmadı bıraktım. Akşam çorba yapıcaktım ısıtıcıyla yine başladım konuşmaya senin canın mı sıkkın ne oldu yavrum ya dedim düğmesine bastım yine çalıştı. Bundan sonra canım sıkılınca gidip su ısıtıcısayla konuşucam o beni anlıyor

kocanın artık acilen gelmesi lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…