347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nıce senelere mutlu bir şekilde inşallah canım.
Çok güzel böyle düşünüp çiçek göndermesii ne guzel

Beraber nice senelere canım...
Çok ince düşünmüş askerdeyken bile buraya yetişiyor yani ne güzel
Mutluluğunuz daim olsun

Kızlar merhaba, ben 349.dönemdenim. Sevdiceğim su an kastamonuda. Bu cuma yemin törenimiz var, 2 günde bizimle geciricek biliyosunuz. Kalicak yer kesinlikle yok zaten o da tutturdu ben ankaraya gelip pazar sabahi donerim diye.. Yani ankaraya kesin kaciriyoruz artik :) cumartesi günü imza atilmasi isteniyor ya, bizimki atmıcak tabi, bisey olmaz hastam vardi falan derim diyor.. En fazla azar yerim dedi..
Başimiza gelebilicek en kötü şey ne olabilir ?? Yapaniniz varmi ? :)

Canım sen ona bakma al bence canım, sonra dönemicek kalıcak orda. Bir de İstanbul bileti alıyorsunuz üstelik kalabalık şehir dönen çok olabilir. Sonra sıkıntı çekmeyin değiştirilebilir sınıf alın değişiklik yaparsınız çıkacağı güne göre.

Ha birde kastamonuda bir tanidigin evinde ikamet gösterdik.. Bu haftasonu isteme ve sözümüz olucak tadimiz kacmaz umarim..

Yapmamanız taraftarıyım askerliğini kastamonuda yapmış bir askerin nişanlısı olarak söylüyorum. Biz orda otelde kaldık ve çok sıkı denetim vardı bu konuda. Birde orası küçük bir şehir kontrol şansları daha fazla. Kaç tane otel var ki... İmza atılacağı gün öyle bir kalabalık vardı ki ben zannetmiyorum şehir dışına çıkan olduğunu. Hatta Kastamonu'ya çok yakın yerde oturan arkadaşı vardı bizimkinin evli o bile gitmedi eşi gelmiş. Ceza alıp askerliği uzayabilir. Ben olsam bu riski göze almazdım sonuçta bir sizinki değil akıllı, böyle bir kural varsa uyulması gerekli. Herkes gider öyle olsaydı.

Ha birde kastamonuda bir tanidigin evinde ikamet gösterdik.. Bu haftasonu isteme ve sözümüz olucak tadimiz kacmaz umarim..

Neden böyle bir güne isteme sözü sıkıştırdınız ki? En azından yol izninde olabilirdi. Bence askerin riske atmasın canım, ikamet göstermen önemli değil verdikleri gün saat 17:00'e kadar imza atması gerekiyor şehir dışına çıkmadığını göstermesi açısından.

Chelzy ben sabah biletini kestim dedim ya şuan bilet fiyatları arttı canım. Ben 171 tl ya kestim, 206 tl olmuş bizim bilet acele edin derim.

Bende günlerdir soruyorum bak eminmisin diye, bişey olmaz diyip duruyor.. Anneside ayni şekilde başina iş gelir diye defalarca uyardi.. Ama yok benim akilli cok bilir ya, siz getirmezseniz ben gelirim dedi en son simdi konusunu actigimizda biz azar yiyoruz.. Yol iznimizde yok bizim hepsi ordan toplu goturulucekmis, o yuzden bunu istedi zaten.. Beni arkasinda birakirken en azindan bi adimiz olmaliymis, aile yapisida boyle bide.. Onlarda flort cikma donemi falan yok genelde..

Canım nereye çıktı askerliği? Bak bizim Bingöl'e çıktı İzmirliyiz 2 gün yol izni verdi askeriye. Cts geldi Pzts İzmir'den Elazığ'a uçup ktm'de toplandılar.

Benim sevgilimde Kastamonudaydı.Ve yeminde 2 günde saat 1,30-2 gibi attı imzasını.
İmzaya gitmezse muhtemelen kaçak sayılacak o günler ve sonra fazla başı ağrır.
Fazla rahat davranıp kolay zannediyor sanırım sevdiğin.Sonradan başı ağrır.Haberiniz olsun.

Canım nereye çıktı askerliği? Bak bizim Bingöl'e çıktı İzmirliyiz 2 gün yol izni verdi askeriye. Cts geldi Pzts İzmir'den Elazığ'a uçup ktm'de toplandılar.

Bizim siirte çıktı. Ankaraliyiz. Bizimkilerde ktm ama yol izni hic olmayacakmış diye biliyorum, direk kastamonudan ank etimesguta getirip siirte goturulecekmis..

Yves Rocher'a gittim bugün %50'ye varan indirim varmış. Hindistan cevizli parfüm sordum. İzmir Alsancak mağazası çalışanı böyle bir ürün olmadığını söyledi, sonunda pes ettim tabi ki siz çalışansınız sizden daha iyi bilemem ben yanıldım sanıyorum dedim. Ofise geldim ve internete baktım böyle bir parfüm var hemen telefon açtım ve söyledim o sadece internet satışlı bir ürün hiç bir mağazamızda bulamazsınız dedi bayan peki dedim yine kapattım. Balçova'da ki mağazasını aradım ve sordum özelikle parfümünü istiyorum dedim. Var dedi bayan hatta şuan indirimde. Yapılanı anlattım. Şikayet edeceğim, bir daha da Alsancak'ta ki mağazadan alışveriş yapmayacağım daha sattıkları ürünü bilmiyorlar.

bende yves rochere gittim yarın alacağım cicilerimi ececim arkadaşıma hindistancevizli parfümü verdim bende güzel durmuyor diye set alıcam komple çilek yada böğürtlenli :)

kendimi bugün ödüllendirip ciciler aldım yarında yvese tekrar ziyarette bulunacağımz

kızlar sağolun iyi dilekleriniz için inşalllah senelerce bu mutluluk sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…