kocanın artık acilen gelmesi lazım canım
stanki canım elektrikli eşyalardaki durumun özellikle bozulnca bendede var hadi kızım hadi ama diyorum çalışıyor bide kızım derim çoğuna özellikle foto makinama hep kızım o benim derim o kadar para sayınca evladım gibi olmuştu kendileri :)))))aşkımda der çocuğumuzu azcık ben taşıyım kocaman bişi diye :))kızımız cancağzımız hade iyi fotolar çek emi deriz hep çoğu kişi foto makinesi demez makineme kızımız ne alemde felan kızınıda getir diye söylerlerayol makinenin üstünde emeği olan insanlar var o makine yapımı aylarca sürer nede olsa en son hali doğmuş halidir evlat gibidir sevilir ki :)
selam kızlarr
hepinize mutlu yıllarrrr.:119:
Günaydın canımın içleri otobüsten yazıyorum.
Chelzycim senin şafağın kaç 17'sinde çıkmayacak mı? 17'sini şafaktan saymıyormuşuz. Bizim şafak bugün itibariyle 14.
Canım biz agustosta pazartesi girmiştik.Cıkıs 18'i yani.
Ama tüm konusulan Elazıga gidince kımse kalmıyormus basıp gidiormus herkes ondan bılet falan almıyorz.16sında bile cıkabılırım dıyor.Anlamadım gitti.
Bu arada Chelzy'cim siz yine bilet alın değişiklik yaparsınız sonradan o gün geldiğinde bilet bulabileceğinizi sanmıyorum çünkü. Bayağı kargaşa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?