347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kocanın artık acilen gelmesi lazım canım

Eşimin babası evindeki elektronik eşyalara isim koymuş ilk alındıklarında, eşimde alışmış biz ilk evlendiğimizde bunlara isim koymuyor muyuz diyip duruyordu artık su ısıtıcıma bi isim bulmak şart oldu

ece canım çok yakışmış bebiş sana maşallah mervecim sizin bebişte çok tatlı kocaman maşalllah bebişlere ay darısı hemen başımıza inşallah

stanki canım elektrikli eşyalardaki durumun özellikle bozulnca bendede var hadi kızım hadi ama diyorum çalışıyor bide kızım derim çoğuna özellikle foto makinama hep kızım o benim derim o kadar para sayınca evladım gibi olmuştu kendileri :)))))aşkımda der çocuğumuzu azcık ben taşıyım kocaman bişi diye :))kızımız cancağzımız hade iyi fotolar çek emi deriz hep çoğu kişi foto makinesi demez makineme kızımız ne alemde felan kızınıda getir diye söylerler ayol makinenin üstünde emeği olan insanlar var o makine yapımı aylarca sürer nede olsa en son hali doğmuş halidir evlat gibidir sevilir ki :)

Canlarım sağolun allah hepimize versin onlardan, eminim o duygu şuan hissettiklerimizden çok başka biz 3 yıl diye düşünüyorduk ki 2 yıla indirdik. Bebiş nişanlımın kuzeninin bebeği adı da bahsetmiştim daha önce Sarp. Dünya tatlısı bi lokmalık lokum. Fotoğraf makinesindeki resimlere bakarken buldum ve hemen bir instagram yapayım dedim.

Bu arada eşyalarla konuşma bendede var özellikle kaybedersem iki saat konuşurum.

Telefonumlada aramda inanılmaz bir bağ var, arabamı satmadan öncede arabamla vardı.

Sanırım artık gelmeliler.

Yarın gidip en yakın ATM ile konuşucam, belki bu zamana kadar konuşmayı denemediğimiz için zengin değilizdir

Gece bekçisi geldi
Bu gece film izlemiyorum değişiklik yaptım

Gunaydin kizlar.
Kurkcu dukkana dondum yine.
Moralim zaten yerlerde.
Gecsin su sikintili gunler artik.
16 diyoruz bugun Bursa.MEmleketi sevdigimin.

Bir dunya guzeli Cagan
Halasinin pamuk beyazi agzindan akan ballari seninnn

Bu arada bende bundan olmasa da yokk cunku esi benzeri cocuk guzelimin ama muadilinden istiyorum:)

Günaydın kızlar
Şafak:18 Çankırı
Dukan diyetine başladım bugün, daha şimdiden aç ve mutsuzum Galiba benim ruhum aç :))

Günaydın canımın içleri otobüsten yazıyorum.

Chelzycim senin şafağın kaç 17'sinde çıkmayacak mı? 17'sini şafaktan saymıyormuşuz. Bizim şafak bugün itibariyle 14.

Günaydın canımın içleri otobüsten yazıyorum.

Chelzycim senin şafağın kaç 17'sinde çıkmayacak mı? 17'sini şafaktan saymıyormuşuz. Bizim şafak bugün itibariyle 14.

Canım biz agustosta pazartesi girmiştik.Cıkıs 18'i yani.
Ama tüm konusulan Elazıga gidince kımse kalmıyormus basıp gidiormus herkes ondan bılet falan almıyorz.16sında bile cıkabılırım dıyor.Anlamadım gitti.

Son düzenleme:

Yaaa çok sevinirim eğer öyle olursa ben kestim biletini biraz önce.

17 Ocak'ta Elazığ'dan biniyor sevdiceğim 19:20'de biz kucaklaşıyoruz.

Bu arada Chelzy'cim siz yine bilet alın değişiklik yaparsınız sonradan o gün geldiğinde bilet bulabileceğinizi sanmıyorum çünkü. Bayağı kargaşa olur.

Bu arada Chelzy'cim siz yine bilet alın değişiklik yaparsınız sonradan o gün geldiğinde bilet bulabileceğinizi sanmıyorum çünkü. Bayağı kargaşa olur.

Ben dıyorum alalım diye. 16-17-18 birinde cıkabılırım diyor.Ama ben 18ine alalım diyorum.O gün resmi çıkış.Çıkayım da bir şekilde giderim ben diyor illa.Zaten Bursaya ucak sıkıntılı.Sabah 7 de.O olmaz.Alırsak İstanbul bileti alıcaz yani.Uyandıgında yine diyeyim bari alalım biz bilet diye.
Kar geliyomuş haftaya Bıngole.Elazıga gidiş sıkıntı olmaz inşallah.Onun stresi sardı şimdide.:18:Havalar inşallah guzel olur ınsallah.

kızlar ayaklarım yerden kesik ellerim titiriyor bugün bizim yıldönümümüz bana çıkma teklifi etmemişti 2008 2 ocak benimle geleceğe yürümüsün dmeişti çiçek göndermiş uçuyorum çiçek harika kokuyor herkes benle mutluuuuuuu çok mutluyum ağlıcam o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…