347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Giz kuşum şuna bir bak derim ben sevdim bundan da alayım diyorum.

http://www.yvesrocher.com.tr/control/dynpage/~struct=dynpg/~page=121210_KristalMorlar/

Kristal Morlar Parfüm - EDT 50 ml: Yves Rocher

Bayıldım buna çok hoştu kokusu. Sen de bir bak bakalım beğenecekmisin...

Alsancak garip değişik bir yer.Çok fazla tercih etmem ben.Tabi işyerin orda oldugundan senin alısverıs yapman dogal.
O kadar kalburüstü insanlara alışıklar ki seni dogru düzgün kaale almazlar.
Herşeyi çok bilirler.Havalarından yanlarına yaklasılmaz.
Alsancak Lacoste a gittim.Aman Allahım sanki calışanlar sahipleri orda calısan değilde.
Kararsızım renk seçemiyorum bir türlü.O mu bu mu diye.Bir öfflemeler püflemeler.
Zor geldi sanırım dedim bastım gittim Konak Pier'e.İnsan gibi muamele gösteriyorlar en azından.
Alsancak bir garip yani.Haklısın.Şikayet et canım.

ece canım kristal moraların kokusu nasıl bende daha dmein gördüm yeni bişiymi ben yasemin aramolı parfümünü dseverim indirimde oda sanırsam :)))))) yarın gideyimde biraz fazla kalayım yveste alll canım kokusunu beğendiysen zaten muhakak alllllll :) ben set alıcam aşkım geldiğinde misler gibi kokarım artık

Evet canım bende ne yazıkki bu burnu havada ukala insanların bir arada bulunduğu Alsancak semtinde çalışıyorum ve hergün o insanlarla burun burunayım ne yazıkki. İstanbul Nişantaşı, Bebek neyse işte İzmir'inde Alsancak'ı o. Çok sinir bir durum. Haftasonları herkes bu tarafa gelirken ben iş günleri dışında buraya adım atmıyorum.

Ben geçen hafta Lacoste'taydım saat baktım bizimkine, ilgilenen kız elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı ama nedense o mağazayı ben sevemedim. Çok fazla kalmamam oyalanmamam gibi bir his doğuyor içime içeri girince. Bende soracağım bakacağım ne varsa hemen bakıp çıkıyorum.

Kızlar şanlıurfada askeri olan varmı nasıl biyer? benim askerim 349.dönem usta birliği şanlıurfaya gidicek merak ediyorumda nasıl geçiyo?

Canım yılbaşı için özel üretilmiş o, yeni gelmiş daha. Hafif bir koku, gül kokusu aldım. Romantik bir koku.

Şuan sağ kolumda satıcı bayanın öve öve bitiremediği yeni gelen So Elixir Purple - EDP 50 ml: Yves Rocher sol kolumda ise Parfüm EDP - 50 ml: Yves Rocher sol elimin üstünde ise Parfüm EDT - 50 ml: Yves Rocher bu var.

Sağdaki çok kadınımsı ve ağır. Solumdakinin kokusunu alamıyorum sanırım sağdaki bastırıyor.

Sol elimin üstündeki hafif meyveli bir koku. Yumuşak.

bende Tendre Jasmin alacam belki eskiden kullanmıştım canım çok hafif hissediyorum kokusunu onun ayyyy bende yarın gideyim tekrardan ececim misler gibi kokalım yahu

gül kokularıda merak ettim şimdiii

bende Tendre Jasmin alacam belki eskiden kullanmıştım canım çok hafif hissediyorum kokusunu onun ayyyy bende yarın gideyim tekrardan ececim misler gibi kokalım yahu

Yves Rocher parfüm kokuları nasıl canlarıımm kalıcı mı ki? ben vücut kremini aldım hindistan cevizliii çok memnunum tripliii sen bahsetmiştin topicte tavsiyen üzerine aldıım teşekkür ediyorumm yeri gelmişken

Son düzenleme:

Canım ben hindistan cevizi body losyonunu kullanıyorum ya farklı bir parfüm almak istemiyorum o yüzden coco de noix almak istiyorum ama gülü de çok sevdim. Romantik bir kokuydu ama Jasmin çok hafif kokusunu alamıyorum sen Jasmin konusunda bir daha bir düşün bence.

Kızlar bu yves rocher parfumlerı güzel mi? kalıcımı ?
Şartlamışım kendimi kullandıgım parfumlere hiç ilgimi çekmedi bunlar.
İzmirde de yengem body shop ın almıs parfumlerını o da hosuma gitti.
Ama tüm ürünler hep çiçek kokusu mu?Çiçek temalı mı hep.Pek hosuma gitmiyor çiçek esanslı kokular da benim.
Yves Rocher sabah mesaj atmış bana %50 ye yakın indirim.Olmadı cuma gideyim bi ugrayayım.
Bu arada okulda gün yapıyoruz.150 lira.
Mayıs ayında alıyorum 900 lira kadar.
Yazın yatıracagım hepsini eksik eşyalarıma yada pahalı parçalara.

işte mesela jasmin bende güzel durdu birtane daha fresh bir koku var oda tenimde güzel durmuştu Parfüm EDT - 75 ml: Yves Rocher arkadaşımın annesine almıştık bu kokuyudua :) hindistancevizli krem güzel duruyorda parfüm bende güzel durmuyor arkadaşıma hediye ettim dünyalar onun oldu bir arkadaşmızda yvesten yılbaşı sepeti aldı komple hindistancevizi settti :) dünyalar onun oldu

hindistancevizi deniz gibi kokuyor vücudumda arkadaşım türkiyede yves yokken getiriyordu taaa kaç senedfir kullanıyorum parfümü yoktu aldığımda kaos yaşamıştım :)))))))))

jasmini birdaha düşünüp meyve kokularına yöneleyim en iyismi canım bende alırsam paylaşırım burada

Rica ediyorum canım. Bizim bir tanıdığımız kollarıma yapışıyor beni her gördüğünde. Hatta otururken kafasını koyuyor, koluma yatıyor.
Parfümleride çok güzel. O hindistan cevizinin parfümü de indirimde şuan, ikisi birlikte kullanıldığında çok daha yoğun hindistan cevizi koktuğunu söylüyorlar. Bu akşam alayım diyorum. Kullananlar memnun parfümlerinden özellikle edpleri çok kalıcı. Ben edt alacağım ama vücut losyonunu kullanıyorum zaten benle özdeşleşti artık o koku parfümle daha yoğun bir hindistan cevizi kokacağım sanırsam edp'yi aratmaz geçerde.

Ne zamandır almak istiyordum, indirim bekliyordum. Çünkü genelde iv roşe parfümlerde indirim yapmıyor. Bu sefer az buçukta olsa indirim yapmış. Bir bak derim tam da geliyorlar güzel kokalım.

Hayır canım sadece çiçek temalı değil meyveli kokuları var hatta sadece özel bir bölümü de var. İştah açan parfümler diye. Benimki de o seriden. Frambuazlısı da güzel. Eğer body shop beğendiysen bunları da beğenirsin.

İŞTAH AÇAN PARFÜMLER: Yves Rocher

:119::119:geliyorlarrrr vatanın bekçileri görevlerini devretmek için hazırdır komutanım :119::119:

Tabi ki seve seve cevaplarım.

çok teşekkür ederim tatlım nasıl rahatdım şimdiden bilemessin ben yrn yola çıkıyorum gölköye cuma törendeyim inşallah törenden sonra ailesi evci izni fln alıcak tören alanına telefon almıyolarmış ddi sevgilim onu sorucaktım bi de izin işleri törenden sonra hemen bitiyo mu kaç gibi çıkabilir ki acaba ??

Evet canım bizde perşembe günü saat 18:00 gibi binmiştik yanılmıyorsam İzmir'den Kastamonu otobüsüne. Sabah 09:00 gibi de Kastamonu'ya varmıştık. Telefon almama gibi bir durum yok biz telefonlarımız, artı fotoğraf makinesiyle girdik tören alanına hatta kameraya alanları bile göreceksin böyle bir yasak yok.

İzin işi de törenden 1-2 saat içinde bitiyor. Her bölüğün masası var, askeriniz yanınıza geldikten sonra askeri gelenin işlemini öne koyuyorlar yani sıraya geçmenize gerek yok. Askeri gelen işlemini yaptırıyor ve ayrılıyor. Siz önden dolmuşlarla nizamiye girişine götürüleceksiniz, askerinizde giyinip hazırlandıktan sonra nizamiyeye gelecek ve çıkacaksınız.

hmm anladım cnm saolasın peki gölköy minibüslerinde yer bulmak fln zor oluyo mu o gün ya gerçi ben taksiyle gitmeyi düşünüyorum büyük ihtimalle de öyle yapıcam ama fotoraf makinası serbestmiş ama telefon gtirmesinler demişler bakalım artık gidince görücez o zmn :) bi de ben izin işleminden sonra askerin yanında bi kişinin girmesine izin veriyorlar diye duymuştum ama öyle bişey yok heralde anladığım kadarıyla işlemler yemin töreninin olduğu alan da mı oluyo ki kolay bulabilcek miyim sevgilimi o kadar askerin arasında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…