buranın en sevdiğim yanı o, moralimiz bozukken başkası birşey yazdığında hemen teselli ediyoruz dert derde ortak oluyor :) çok teşekkür ederim ilgin için :)
iyi akşamlar sevgi pıtırcıkları
gelse artık bi 18 ocak yaaa
Elifcik ben seni gördüm facede
349. ların grubuna beytüşşebab'a giden varmı diye yazmışsınn , o sensiinn
Yaaa valla.o zaman benimkini alkışlıyorum 142gündür ankaraya gelmedi ağustosta çıktı ocak da gelecek
hoşgeldin çiçeğemmmmbugün deli gibi çalıştım iyi geldi ya oh hiç kalmıyo ağlama sızlama
Evet yemin töreninden sonra dağıtım izni vermedikleri için izin kullandı 1 hafta . Eşimin yanındaki kısa dönemlerin hepsi izinlerinin tamamını bitirmiş. Eşim hepsinden önce gelecek. Sizinkiler iyi dayandı izin kullanmadan maşallah.
Elifcik ben seni gördüm facede
349. ların grubuna beytüşşebab'a giden varmı diye yazmışsınn , o sensiinn
şekerim nasıl anladın o olduğunu. senden de bişey kaçmazmış valla
Biz şurda hata yaptık. Bizden öncekilerde hep 2 günlük dağıtım izni oluyormuş. Bizde onu düşünüp hayaller kurduk. Gelince şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye. Gelemeyeceğini öğrenince beninkinin moreli çok bozuldu. Baştan dağıtım izni olmayacağını bilip kendini hazırlasaydı dayanırdı. Evli olmamıza rağmen yine bile iyi idare ettik ya ben 1 kere ankaraya yemin törenine gittim 1 kere de Adana'ya.
aaaa evet benimm :))) ekleseydin canım, valla herkese sormaktann çok merak ediyorum rahat olacak mı nasıl olacak diye kafamda kurmaktan :/ bi sağ salim teslim olsa oraya ve mayıs gelse hemen
Kızlar bu arada irtibatı kopartmayalım, feys'ten ekleşelim özel mesaj gönderin:44:
ekleyim şekerimm
sıkıntı etme canım yaa, Allahın izniyle gittiği gibi gelir inşAllahh
evet evet
katılıyorum sana canım
bende katılıyorum size yavrularr
evet canım sadece geldiği günü hayal ediyorum, aklıma kötü şeyler getirmiyorum, herkesin ki nasıl geçiyosa bizimkide geçip biticekkk sadece çok özlediğimden ağlıyorum artık :)
Kızlar ben kaçıyorummm sabah hastaneye gidersek erken kalkmak gerekebilir... ben evime.dönene kadar dükkani siz kapatınhepinize ii geceler geldik 3 ocak.... 18-3=15 kere daha yatcam kalkcam canım gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?