Kızlar bugün kahve fincanlarımı alacağım sizce hangi takım güzel bana oylarmısınız sizin yardımınızla alayım çünkü karar veremiyorum.
Rosense
Rosense Altı Kişilik Kahve Fincan Seti | Bernardo
Türk Kahve
Türk Kahve Fincan Seti | Bernardo
Rosy
Rosy Altılı Kahve Fincan Seti | Bernardo
Romance
Romance Altılı Kahve Fincan Seti | Bernardo
Bu dördü arasında kaldım yardım please...
İyi aksamlar kızlar!!!
yok canım amcam falan kalıyor gece.. Bizde evde gidip geliyoruz halam.da 1 ay önce ameliyat olmuştu evde yardım ediyorum.. çok şükür daha iyi dedemİyi Akşamlar canım, nasıl oldu deden? Yanında mı bekliyorsun?
Dedem rahatsız canım... halam da ameliyat oldu hepsi üst üste geldiben geldiimm fıstıklarrr
yazılı haftam başladı , sevgilim gelene kadar not işleriyle uğraşırımm , oohh yeriz bitiririz şafağı inşAllahh
sizler nasılsınızz ? keyifler ne alemde ?
Hümeyra İstanbula gitmişin kuzum , geçiş olsun anneannenmi hasta ? nesi var tatlımm ?
evet canım.bende hergün ajandama safak ve hangi şehir olduğunu yazıyorum.azicik.kaldı yaaa yeni ajandama geçtim 2013Bugün yaşadıklarımız bu çektiğimiz sıkıntılar ilerde hep hatıra olarak anılacak.
Bizim apartmanın hemen girişinde apartman aidatı çizelgesi var. Daire ve ay bazında ödemeye yapanlara çeltik atıyorlar. Eşim gitmeden önce ağustos ayında 5 aylık aidatı toptan verdik. Ben her apartmana girişimde o çizelgeye bakıp daha kaç ay var deyip üzülüyordum. Bugün bir baktım bitmiş. Adam o çizelgeyi kaldırıp yeni yılın çizelgesini asacak belki ama ben o 5 ayda neler yaşadım neler. 5 ay geçmiş dile kolay. Ömürden 5 ay geçmiş gitmiş. Önümüzdeki 5-10 yılın ağlama hakkını yitirmişizdirBelki bundan sonra kocalarımıza bir daha bu kadar özlem duymıycaz, sesini duymak hiç bu kadar değerli olmıycak
Bu arada kızlar benim burda diyet yalan oldu yaa halam tıkıştıriyor sürekli zayıf olmak iyi değilmiş diyet neymis diyor yaaa.. evlenmeden önce son bekar gezimmis de bilmem de.. spor yapıyorum evde bende ışte evden ayrilinca tüm düzen bozuluyor
Dedem rahatsız canım... halam da ameliyat oldu hepsi üst üste geldi
Bugün yaşadıklarımız bu çektiğimiz sıkıntılar ilerde hep hatıra olarak anılacak.
Bizim apartmanın hemen girişinde apartman aidatı çizelgesi var. Daire ve ay bazında ödemeye yapanlara çeltik atıyorlar. Eşim gitmeden önce ağustos ayında 5 aylık aidatı toptan verdik. Ben her apartmana girişimde o çizelgeye bakıp daha kaç ay var deyip üzülüyordum. Bugün bir baktım bitmiş. Adam o çizelgeyi kaldırıp yeni yılın çizelgesini asacak belki ama ben o 5 ayda neler yaşadım neler. 5 ay geçmiş dile kolay. Ömürden 5 ay geçmiş gitmiş. Önümüzdeki 5-10 yılın ağlama hakkını yitirmişizdirBelki bundan sonra kocalarımıza bir daha bu kadar özlem duymıycaz, sesini duymak hiç bu kadar değerli olmıycak
Bugün yaşadıklarımız bu çektiğimiz sıkıntılar ilerde hep hatıra olarak anılacak.
ben kavga etmeyi bile özledim yaaaaa
bi daha da ömür boyu böyle özlem göstermesin Allah
gerekirse kızalım bağıralım kavga edelim ama hep yan odada olduğunu bilelimmm
ayy çok evliymişim gibi konuştum
İnşallah o günlerimiz de gelecek canım sabırsızlıkla bekliyorummmmben kavga etmeyi bile özledim yaaaaa
bi daha da ömür boyu böyle özlem göstermesin Allah
gerekirse kızalım bağıralım kavga edelim ama hep yan odada olduğunu bilelimmm
ayy çok evliymişim gibi konuştum
sporumu yapıyorum evde hergün neyse kilo almadan dönerim inşallah burdan.. canımın gelmesine 1 hafta kala donecegim inşallah burdan son hafta sıkı tutacağım.rejimi de sporu da.. zaten herkes diyor spora gittiğin belli oluyor diyeKimsenin dediğine kanma, kendi bildiğinden sasma. Yarın bir gün de başka bir akraban gelinlik giycen zayıf ol der. O yüzden sen nasıl istiyorsan öyle yap.
yok canım amcam falan kalıyor gece.. Bizde evde gidip geliyoruz halam.da 1 ay önce ameliyat olmuştu evde yardım ediyorum.. çok şükür daha iyi dedem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?