347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende kelebekliye bayıldım canım. alsam kesin onu alırdım bide bernardo da beyaz bi takım vardı saplarına gümüş rengi kelebekler konmuştu o takıma bayılmıştım hem o daha ağır bi takım

Wireless yok babaannem de doğal olarak telefonu neti de çok değil.o yüzden gelemiyorum çok.. 1 hafta daha burdayım bakalım.. aklıma geliyorsunuz kızlar şimdi kaynatiyordur diye

Adana'dan mektup geldi. Komutanları takdir mektubu göndermiş. Kocamı takdir ediyorlarmış Bu 2. mektup oldu, saklıycam çocuklarımıza gösteririz

ben geldiimm fıstıklarrr

yazılı haftam başladı , sevgilim gelene kadar not işleriyle uğraşırımm , oohh yeriz bitiririz şafağı inşAllahh

sizler nasılsınızz ? keyifler ne alemde ?

Hümeyra İstanbula gitmişin kuzum , geçiş olsun anneannenmi hasta ? nesi var tatlımm ?

Dedem rahatsız canım... halam da ameliyat oldu hepsi üst üste geldi

Bugün yaşadıklarımız bu çektiğimiz sıkıntılar ilerde hep hatıra olarak anılacak.

Bizim apartmanın hemen girişinde apartman aidatı çizelgesi var. Daire ve ay bazında ödemeye yapanlara çeltik atıyorlar. Eşim gitmeden önce ağustos ayında 5 aylık aidatı toptan verdik. Ben her apartmana girişimde o çizelgeye bakıp daha kaç ay var deyip üzülüyordum. Bugün bir baktım bitmiş. Adam o çizelgeyi kaldırıp yeni yılın çizelgesini asacak belki ama ben o 5 ayda neler yaşadım neler. 5 ay geçmiş dile kolay. Ömürden 5 ay geçmiş gitmiş. Önümüzdeki 5-10 yılın ağlama hakkını yitirmişizdir Belki bundan sonra kocalarımıza bir daha bu kadar özlem duymıycaz, sesini duymak hiç bu kadar değerli olmıycak

evet canım.bende hergün ajandama safak ve hangi şehir olduğunu yazıyorum.azicik.kaldı yaaa yeni ajandama geçtim 2013 inşallah bizim ebedi kavuşma yilimiz.olacak

Bu arada kızlar benim burda diyet yalan oldu yaa halam tıkıştıriyor sürekli zayıf olmak iyi değilmiş diyet neymis diyor yaaa.. evlenmeden önce son bekar gezimmis de bilmem de.. spor yapıyorum evde bende ışte evden ayrilinca tüm düzen bozuluyor

Kimsenin dediğine kanma, kendi bildiğinden şaşma. Yarın bir gün de başka bir akraban gelinlik giycen zayıf ol der. O yüzden sen nasıl istiyorsan öyle yap.

Dedem rahatsız canım... halam da ameliyat oldu hepsi üst üste geldi

dedenede , halanada geçmişler olsun canım, Allah şifa versinn

aynen stankicim , o 5 ay geçti ama birde gel bizlere sorsunlar nasıl geçti diye

bendede bu aralar yoğun bir ağlama durumu var , ağlamak istemiyorum ama gözümden yaşlar süzülüyor , birileri şafak kaç diyor ? ben onu söylerken bile gözlerim doluyor , aklıma kocamla ilgili bişeyler geliyor , hooopp gözümden yaşlar akıyorrr , çook yıprandım ,dediğin gibi önümüzdeki 5 yılın ağlama , yıpranma payını yaşadım ,artık bitsin istiyorum , kocama kavuşmak ,bir dahada böyle ayrı kalmak istemiyorumm

hakkaten yaa bir daha böyle olmayacak hissettiklerimiz , ama hep yanımızda olacaklar , dövüşsekte , birbirimizi yesekte aynı evin içinde hep yanyana olacaz , bu herşeye değer

ben kavga etmeyi bile özledim yaaaaa
bi daha da ömür boyu böyle özlem göstermesin Allah
gerekirse kızalım bağıralım kavga edelim ama hep yan odada olduğunu bilelimmm
ayy çok evliymişim gibi konuştum

gün gelir o da olur şekeriiimm , hayırlısıyla gelsinlerde ...

İnşallah o günlerimiz de gelecek canım sabırsızlıkla bekliyorummmm

Kimsenin dediğine kanma, kendi bildiğinden sasma. Yarın bir gün de başka bir akraban gelinlik giycen zayıf ol der. O yüzden sen nasıl istiyorsan öyle yap.
sporumu yapıyorum evde hergün neyse kilo almadan dönerim inşallah burdan.. canımın gelmesine 1 hafta kala donecegim inşallah burdan son hafta sıkı tutacağım.rejimi de sporu da.. zaten herkes diyor spora gittiğin belli oluyor diye

merhabalaar :)
Ben 349. yareniyim, sizlerin yazılarını okuduğumda kendimi sizin gibi şafağı bitmiş olarak hayal ediyorum ve o gün yaklaştıkça nasıl heyecanlanacağım düşünüyorum. :) umarım en kısa zamanda askerlerimize kavuşuruzzzz .Eki Görüntüle 593966 Eki Görüntüle 593967 bizimde 1saat 6dakika sonra şafağımız 134 oluyorr

yok canım amcam falan kalıyor gece.. Bizde evde gidip geliyoruz halam.da 1 ay önce ameliyat olmuştu evde yardım ediyorum.. çok şükür daha iyi dedem

geçmiş olsun canım,neyi vardı dedenin ben kaçırmışım önemli bir şey değildir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…