347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tez zamanda kavuşursunuz sizde inşallahh çabucak akıp gider zaman 134 dediğin nedir ki bak bizde dün 134 tük şimdi 14 üz

tez zamanda kavuşursunuz sizde inşallahh çabucak akıp gider zaman 134 dediğin nedir ki bak bizde dün 134 tük şimdi 14 üz

ayy inşallah yaaa daha bugün o gün geldiğinde neler yapmak istersin diye konuştuk :):) istanbuldan adalara gidip orada süpriz birşeyler yapmayı planlıyorum inşallah zaten yaz geliyor :) onlardan bahsettim çok keyiflendi, inşallah sizin gibi bende 14 ü sayarımmm hemencecik Eki Görüntüle 593976

Ben çok sıkıldım ders çalışmaktan, sermaye piyasaları, borsalar, yatırımcılar, hisse senetleri artık kal geldi. Sınavım iyi geçerse bir hafta vur patlasın çal oynasın yapıcam

daha çok hayaller kurcaksınız canım, bizim ilk hafta gideceğimiz restorantlar bile belli düşün yani

Ben çok sıkıldım ders çalışmaktan, sermaye piyasaları, borsalar, yatırımcılar, hisse senetleri artık kal geldi. Sınavım iyi geçerse bir hafta vur patlasın çal oynasın yapıcam

o kadar çalışmaya çok iyi geçer bizde karşılıklı oynarız son haftamızda

Annem bugün aramış diyorki Uğur gelmeden 1 hafta önce geleyim de temizlik yapalım diyor. Hıhı dedim bu demek oluyorki annem gelmeden önce evi temizlemem lazım. Kayınvalidemden çekinmem annemden çekinirim hem temizlik yapar hem söylenir. Anneme diyorum sen çok fena kaynana olursun şimdiden gelinine üzülüyorum

o kadar çalışmaya çok iyi geçer bizde karşılıklı oynarız son haftamızda

Kurtlarım çok birikti benim zatennnnn . sınavımın bittiği gün kardeşim çanakkale'den gelecek finalleri bittiği için. Artık 3 kardeş hem çalar hem oynarız. Yetmez gelir burda hep beraber oynarız sizin son haftanız olduğunda benim son haftam olmuyor ama artık son haftammış gibi yaparım

doğrudur canım valla benimde iki üç hafta kala belirlerim artık :) çok sabırsızlanıyorum, elimde olsa gidip görebilsem ama
canım dayanmaya çalış bak ben 65 gündür görmedim hiç hemde yakın olmasına rağmen o istemiyo gelmemi çünkü her ayrılışımız daha büyük üzüntü oluyo

gelinine yapmaz bence öyle, bu anneler bütün herşeyi kızlarına çektiriyolar benimki de öyle

aa izin mi almıştı seninki ben hiç hatırlamıyorum

valla canım benimkide gitmiyorum diye çok üzülüyor, hatta gitme ihtimalim çok güç yani yol çok uzun o yüzden ailede sıkıntılı... ama ne yap et gel diyor, yarın ailesi yola çıkıyor yemin töreni için ben gidemediğim içinde baya üzülmüş. ama 19unda gelecek istanbula o zaman iki gün onunlayım. ondan sonra esas usta birliği başlıyor bakalım Allah büyük inşallah çok çabuk geçer

geçer canım biter bütün sıkıntılar...
ay şaka maka ben kendimi bıraktım başkalarını teselli ediyorum halbuki daha dün akşam ağlıyodum

geçer canım biter bütün sıkıntılar...
ay şaka maka ben kendimi bıraktım başkalarını teselli ediyorum halbuki daha dün akşam ağlıyodum

buranın en sevdiğim yanı o, moralimiz bozukken başkası birşey yazdığında hemen teselli ediyoruz dert derde ortak oluyor :) çok teşekkür ederim ilgin için :)

aa izin mi almıştı seninki ben hiç hatırlamıyorum

Evet yemin töreninden sonra dağıtım izni vermedikleri için izin kullandı 1 hafta . Eşimin yanındaki kısa dönemlerin hepsi izinlerinin tamamını bitirmiş. Eşim hepsinden önce gelecek. Sizinkiler iyi dayandı izin kullanmadan maşallah.

Yaaa valla.o zaman benimkini alkışlıyorum 142gündür ankaraya gelmedi ağustosta çıktı ocak da gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…