347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende kaçıyorum tatlışlarım
şu stardaki diziyi seyretcem, gerçi 3. ye seyrediyorum hiçbişey anlamadım iyi mi ya yok yok kararlıyım bu sefer kesin anlıcam nolduğunu

şu stardaki diziyi seyretcem, gerçi 3. ye seyrediyorum hiçbişey anlamadım iyi mi ya yok yok kararlıyım bu sefer kesin anlıcam nolduğunu

hangi dizi o :))) tamam canım iyi geceler şimdideeen tatlı tatlı uykularrr

tumbalaa tumbalaaa tumbalaa laikaaa

kızlar öpüyyorum hepiciğiniziiiii.Napaysınızzz

iyi geceler canımm
bende herkes söyleyince merak ettim açtım demin ama annem bu nasıl bişey dedi kapattı

ben hasta olmak üzereyim canım izin de alamıyom çünkü 17-18ine mazeret alcam. bi daha alırsam yolar beni o müdürrrrr

Son düzenleme:

yazılı hazırlıyom şekerimm , pff sıkıldım ammaa haa

kızlarla faceden ekleştik , isteyenler ekleyebilirlerr

buarada son : 14

ben hasta olmak üzereyim canım izin de alamıyom çünkü 17-18ine mazeret alcam. bi daha alırsam yolar beni o müdürrrrr

Aaa geçmiş olsun canım dıkkat et koru kendınııı.Eee şimdi sürünerek gitmek lazım izin alacaksan mecburen

hoşgeldin canımm
çene çalıyoruz vakit geçiriyoruz sen napann

Arkadasım bıze geldi.Bizde çene çaldık özledim bi bakam didimm napaysınız
yazılı hazırlıyom şekerimm , pff sıkıldım ammaa haa

kızlarla faceden ekleştik , isteyenler ekleyebilirlerr

buarada son : 14

Ben daha o çikiin işlere bulaşmadım kuzucukk sınav falan o ne ola kiii
Feysten ekleşiyosunuz heee beni de listeye katabilersinizz
bizim son 15

oohh sınav sıkıntın yok heralde şekeriimm ,sınav diyom ahni binbir zahmetle hazırlayıp çocuklara yapıp , kağıtları verdiğin şekilde alman durumu , boş kağıt anlayacağınn
hee feysbuk gülleri olduk , senide ekleyelim canım ayıpsınn

incicim 10 dk engeline takıldım lakin ekledim.O kapak fotosunda başında bez olan bebeli benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…