Günaydın kızlar.
Şafak:13
12'sinde görevden düşecekmiş bizimkiler çok mutluyum.
Pazartesi 10'dan geriye saymaya başlıyoruz.
Bu arada faceten ekleşenler beni de alın aranıza.
Bir de 2007hucum çok geçmiş olsun dedene.
Dün Bernardo'ya gittim ama hiç bir şey kalmamış Bernardo'da. Kelebekli olan yakından güzel değil ama Merci'cim senin gösterdiğin kelebekliler hoş biliyorum onları. Sade ve zarif.
Giz kuşum aldım parfümümede kavuştum dün. Bugün sıktım çıktım otobüstekiler bayram etti bence. Bu nasıl güzel kokudur.Hani bir süre sonra alışırsın burnun almaz ya o kokuyu bu öyle değil buram buram hindistan cevizi kokuyor.
Aynen canım benimki de 70.e düşmüş.bana hiç soylemedi annesinden duydumgünaydınlar şafak :13 benimde yavrımı görmeye ramak kaldı aman ne heyecanlı beee bu kadar heyecan benim yüreğime indirir beonu tam 157 gün sonra ilk defa görücem 7-8 kg vermiş yaaa ben ağlarım onu kadavra gibi görürsem zaten fitt ti şimdi kim bilir neye benzedi
Aynen canım benimki de 70.e düşmüş.bana hiç soylemedi annesinden duydum
Çok teşekkür ederim.canımhayırlı olsun bernardo cicilerin
aynen benimki.76-77ydi.giderken :-benimkide 70 küsürlerde boyu uzun ona yetmiş çok az ya burdan gittiğinde 82 y di ama çok güzel duruyordu şimdi ne halde acaba 2 tane resim yolladı bu zamana kadar suratı küçücük olmuş
Evet bi alana bi bedava kampanyası yüzünden birşey yoktu doğru düzgünKuşum hiç bir şey alamadım dün Bernardo'dan çünkü mağazada bir şey kalmamış bir de satıcılar çok bilgisiz ürün adını söylüyorum yok bilmiyor tarif ediyorum yine yok bilmiyor sinir oldum yeminle. Kelebek desenli olan vardı birde Giz'in beğendiklerinden vardı ama almadan çıktım. Hepsini görüp karşılaştırma şansım olmadı çünkü.
Himm seninki iyi olduBizimkide 106 kilodan 94'e düştü ama benim sevdiğimin boy 1.92.
aynen benimki.76-77ydi.giderken :-- -( gelince çok yedirmemiz.lazım.valla
Bizimkide 106 kilodan 94'e düştü ama benim sevdiğimin boy 1.92.
annem şimdiden dio amadıma güzel şeyler hazırlıcam hemencecik kilo alıcak benim oğlum diyoe bnde bissürü prrogram yuaptm sabah kahvaltıları,akşam yemekleri,e kayın validemde hamarat buı cocuk 1 ay a kalmaz alır verdiği 7-8 kiloyu
trıplımmm bende alcam o hındıstan cevızlı kokulardan kremlerden ama benımkı hıc sevmez hındıstancevızını acaba bana gıt ote der mı bana
bubble ım bırak su dıyetı ya hasta olcan valla sevdıcegının gelmesıne yakın dukan da neymıs.
Hadı opuyorum hepınızı aksama gorusuruzzz
zaten sevdiceğim gelicek diye taktım dukan amcaya :) 52 olucam diye söz vermştm hala 56 kiloyum
Yaa o hindistan cevizli kokudan bende istiyorumm. aslında önce vanilya kokusuna bakıcammm yıllarca aramış durmuşumdur vanilya parfümü ama hiç istediğim gibi bulamadım hep oda parfümü gibi oluyor. İnşallah yves rocherınki güzeldir
Vanilyalısıda güzel canım iv roşe bakmalısın o zaman muhakkak. Ben dün kavuştum ya benden mutlusu yoktu.
ayy çok mutlu oldummm ozaman cumartesi gibip bakıcam hemenncikkk
fiyatları nekadardı? web sitesinde 27 lira yazıyor normal fiyatıda okadarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?