347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın kızlar.

Şafak:13

12'sinde görevden düşecekmiş bizimkiler çok mutluyum.

Pazartesi 10'dan geriye saymaya başlıyoruz.

Bu arada faceten ekleşenler beni de alın aranıza.

Bir de 2007hucum çok geçmiş olsun dedene.

Dün Bernardo'ya gittim ama hiç bir şey kalmamış Bernardo'da. Kelebekli olan yakından güzel değil ama Merci'cim senin gösterdiğin kelebekliler hoş biliyorum onları. Sade ve zarif.

Giz kuşum aldım parfümümede kavuştum dün. Bugün sıktım çıktım otobüstekiler bayram etti bence. Bu nasıl güzel kokudur. Hani bir süre sonra alışırsın burnun almaz ya o kokuyu bu öyle değil buram buram hindistan cevizi kokuyor.

Son düzenleme:
günaydınlar şafak :13 benimde yavrımı görmeye ramak kaldı aman ne heyecanlı beee bu kadar heyecan benim yüreğime indirir be onu tam 157 gün sonra ilk defa görücem 7-8 kg vermiş yaaa ben ağlarım onu kadavra gibi görürsem zaten fitt ti şimdi kim bilir neye benzedi

Çok teşekkür ederim.canım hayırlı olsun bernardo cicilerin

Aynen canım benimki de 70.e düşmüş.bana hiç soylemedi annesinden duydum

Aynen canım benimki de 70.e düşmüş.bana hiç soylemedi annesinden duydum

benimkide 70 küsürlerde boyu uzun ona yetmiş çok az ya burdan gittiğinde 82 y di ama çok güzel duruyordu şimdi ne halde acaba 2 tane resim yolladı bu zamana kadar suratı küçücük olmuş

Çok teşekkür ederim.canım hayırlı olsun bernardo cicilerin

Kuşum hiç bir şey alamadım dün Bernardo'dan çünkü mağazada bir şey kalmamış bir de satıcılar çok bilgisiz ürün adını söylüyorum yok bilmiyor tarif ediyorum yine yok bilmiyor sinir oldum yeminle. Kelebek desenli olan vardı birde Giz'in beğendiklerinden vardı ama almadan çıktım. Hepsini görüp karşılaştırma şansım olmadı çünkü.

Evet bi alana bi bedava kampanyası yüzünden birşey yoktu doğru düzgün

aynen benimki.76-77ydi.giderken :---( gelince çok yedirmemiz.lazım.valla

annem şimdiden dio amadıma güzel şeyler hazırlıcam hemencecik kilo alıcak benim oğlum diyo e bnde bissürü prrogram yuaptm sabah kahvaltıları,akşam yemekleri,e kayın validemde hamarat buı cocuk 1 ay a kalmaz alır verdiği 7-8 kiloyu

trıplımmm bende alcam o hındıstan cevızlı kokulardan kremlerden ama benımkı hıc sevmez hındıstancevızını acaba bana gıt ote der mı bana
bubble ım bırak su dıyetı ya hasta olcan valla sevdıcegının gelmesıne yakın dukan da neymıs.
Hadı opuyorum hepınızı aksama gorusuruzzz

aynen canım.... bizimki de alır inşallah
bizim de şubat başı ise baslamayalim diyor sonra zaten ev hazırlığıydi bilmem neydi büyük bi maraton bizi bekliyor

Mercim al bencede ben çok seviyorum bu kokuyu. Kocaman sütü de var bende küçük şişesine boşaltıp kullanıyorum. Yazın günde 2 kere kremleniyordum şimdi parfümüyle buram buram kokucam. Havaalanına giderken boca edicem bakalım bizimki beğencek mi ben anlata anlata bitiremedim merak ediyor o da çok.

Kızlar dün la senzaya gittim ay nasıl güzel iç çamaşırları var renk renk lolita şeyler ama kapanıyordu bir şey alamadım. Bir büstiyer beğendim 159 tl. Dedim bir elbise parası bu ne.

Son düzenleme:

zaten sevdiceğim gelicek diye taktım dukan amcaya :) 52 olucam diye söz vermştm hala 56 kiloyum

Yaa o hindistan cevizli kokudan bende istiyorumm. aslında önce vanilya kokusuna bakıcammm yıllarca aramış durmuşumdur vanilya parfümü ama hiç istediğim gibi bulamadım hep oda parfümü gibi oluyor. İnşallah yves rocherınki güzeldir

Vanilyalısıda güzel canım iv roşe bakmalısın o zaman muhakkak. Ben dün kavuştum ya benden mutlusu yoktu.

Vanilyalısıda güzel canım iv roşe bakmalısın o zaman muhakkak. Ben dün kavuştum ya benden mutlusu yoktu.

ayy çok mutlu oldummm ozaman cumartesi gibip bakıcam hemenncikkk
fiyatları nekadardı? web sitesinde 27 lira yazıyor normal fiyatıda okadarmı

Bu arada iştah açan parfüm serisini muhakkak vücut losyonlarıyla kullanın derim. İştah açan parfüm serisi edt olduğu için kokusu bütün gün kalıcı olmuyor günde 2 fıs sıkmak gerekiyor ama sabahtan vücut losyonunu sürerseniz günde 2 fısla koku daha yoğun oluyor edplerden bile daha kalıcı, geçtiğiniz yer kokuyor.

Ben bunları kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…