Tripliii canim bisry danisicam.Okuldan bir arkadasim balayi icin otel bakiyorlarda haziran donemi icin.wow kremlin palace abakiyorlar.nasildir? Balayi icin tavsiye edecegin oteller nelerdir?
Canım biz söylediğin otelle çalışmıyoruz ama şu linkteki tüm otelleri önerebilirim. Özellikle Ela ve Hillside.
Balayı Otelleri, 2012 Balayı Otel Rezervasyonları
Ece sen.seyahat firmasında.mi.çalışıyordun KızBizde Granada ya da Ela'ya gitmeyi düşünüyoruz bu arada.
Granada Anı Tour'da tek yetkili bildiğim kadarıyla o yüzden biz çalışamıyoruz. Çok yeni bir yapı. Yepyeni pırıl pırıl bir otel. Tavsiye ederim arkadaşlarım gitti fotoğrafları bir harikaydı ve çok memnun kalmışlar. Tek kötü yanı sığ değil, kumdan girmiyorsunuz denize. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Locaların bulunduğu iskeleden giriliyor. Herkeste bunu çok istemez.
Ece sen.seyahat firmasında.mi.çalışıyordun Kızyurtdışı turlar hakkında neler var mesela.ıtalya turu yapmak istesek.iki kişi.1 hafta falan güzel.otelde kaç paraya patlar bize uçak falan hepsi içinde
Benim aklımda cruise turu var balayı için.Adrıyatık turu.İnşallah istediğim olur.
Yurtiçinde her zaman gıdebılırız dıye dusunuyorum.
Balayı için tavsiye etmem. Gerçi cruiselara gidenlerde bir daha otele gitmiyor ama ben balayına yurtiçi düşünmeyeceksem Maldivler gibi daha dinlenebileceğim, sakin bir yer düşünürdüm. Kanarya adaları, bora bora.
Tavsıye etmıyormusun canım?Niye ki?
Yaa balayı benim gözümde odalarda yerlerde gul yaprakları ne bileyim kalp şeklinde havlular full romantızm falan değil.
Aslında bıraz memur zıhnıyetı dusunuyorum :)) Oyle he deyınce cruıse turu yapabılecegımızı dusunmuyorum.O acıdan düşündüm hep.
Maldıvler falan hiç aklıma gelmedi benim.
Benim aklımda cruise turu var balayı için.Adrıyatık turu.İnşallah istediğim olur.
Yurtiçinde her zaman gıdebılırız dıye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?