347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tripliii canim bisry danisicam.Okuldan bir arkadasim balayi icin otel bakiyorlarda haziran donemi icin.wow kremlin palace abakiyorlar.nasildir? Balayi icin tavsiye edecegin oteller nelerdir?

Canım ben geçen hafta arkadaşımın abisine mail atmıştım. Mailimden sildim sanıyordum ama duruyormuş burayada aynısını yapıştırıyorum hepinize fikir olması açısından.

Anı Tour'un tek yetkili olduğu Granada Luxury Otel. Tavsiye ederim.

Granada Luxury Resort & Spa | Balay Otelleri | ANITUR

Max Royal Belek Resort & Spa

Maxx Royal Belek Golf & Spa - Belek | Etstur

Marden Palace Tavsiye ederim.

Mardan Palace - Kundu | Etstur

Voyage Belek Golf & Spa

Voyage Belek Golf & Spa - Belek | Etstur

Concorde De luxe Resort

Concorde De Luxe Resort - Lara | Etstur

Amara Dolce Vita Luxury

Amara Dolce Vita Luxury - Kemer | Etstur

Gloria Golf Resort

Gloria Golf Resort - Belek | Etstur

Gloria Serenity Resort

Gloria Serenity Resort - Belek | Etstur

Royal Holiday Palace

Royal Holiday Palace - Lara | Etstur

Cornelia Deluxe Resort

Cornelia Deluxe Resort - Belek | Etstur

Cornelia Diamond Golf Resort Spa

Cornelia Diamond Golf Resort&Spa - Belek | Etstur

Titanic Resort Hotel

Titanic Resort Hotel - Lara | Etstur

Kempinski Hotel The Dome Belek

Kempinski Hotel The Dome Belek - Belek | Etstur

Limak Lara De Luxe

Limak Lara De Luxe - Antalya Şehiriçi | Etstur

Limak Atlantis De Luxe Hotel Resort

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort - Belek | Etstur

Susesi Luxury Resort

Susesi Luxury Resort - Belek | Etstur

Rixos Premium Belek Tavsiye ederim.

Rixos Premium Belek - Belek | Etstur

Crystal Sunset Luxury Resort

Crystal Sunset Luxury Resort - Side | Etstur

Ela Quality Resort

Dünyada en iyi oteller arasına Türkiye'den giren tek otel. Tavsiye ederim.

Ela Quality Resort - Setur

Adam Eve Hotel

Türklerin balayı için en çok tercih ettiği otellerden. Balayı oteli olarak geçer. Otelin içi ve odalar ayna kaplı. Belki sürekli kendinizi görmek can sıkıcı olabilir. Rus turistlerin çoğunlukta olduğu bir otel bunu da belirtmekte fayda var. Bunu bilerek gitmelisiniz. Her odanın bir yardımcı meleği bulunmakta bunlar Angel diye tabir ediliyor. Her türlü sorununuzla odadan sorumlu olan Angel ilgileniyor. Meleğiniz otele girişinizden ayrılışınıza kadar siz istediğiniz sürece yanınızda olacak. Meleğiniz türkte olabilir, yabancıda. Bunu oraya gidince görebilirsiniz. Görülmeye değer bir otel tavsiye ederim.

Kendi sitesini de incelemek isterseniz aşağıda linki...
http://www.adamevehotels.com/

Satın almak isterseniz Jolly Tour'la irtibata geçmelisiniz.
http://www.jollytur.com/oteller/628...satlari.html?gclid=CJ_N9t-7lbQCFWbKtAod5VAAOA

Otel seçerken zincir otelleri seçerseniz pişman olmazsınız. Genelde zincir oteller sağlam otellerdir. Yukarda belirtmiş olduğum Limak ve Gloria'lar zincirdir mesela. Divan Otelleri, Rixos'lar bunlara en güzel örnektir asla pişman olmazsınız.

Bana fikrimi soracak olursanız Ela Quality derim. Beklentilerinize göre seçiminizi yapmalısınız.

Paylaştığım oteller konsept olarak ultra lüx oteller olup çalışma sistemi de ultra herşey dahil otellerdir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Bizde Granada ya da Ela'ya gitmeyi düşünüyoruz bu arada.

Granada Anı Tour'da tek yetkili bildiğim kadarıyla o yüzden biz çalışamıyoruz. Çok yeni bir yapı. Yepyeni pırıl pırıl bir otel. Tavsiye ederim arkadaşlarım gitti fotoğrafları bir harikaydı ve çok memnun kalmışlar. Tek kötü yanı sığ değil, kumdan girmiyorsunuz denize. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Locaların bulunduğu iskeleden giriliyor. Herkeste bunu çok istemez.

Ece sen.seyahat firmasında.mi.çalışıyordun Kız yurtdışı turlar hakkında neler var mesela.ıtalya turu yapmak istesek.iki kişi.1 hafta falan güzel.otelde kaç paraya patlar bize uçak falan hepsi içinde

Ece sen.seyahat firmasında.mi.çalışıyordun Kız yurtdışı turlar hakkında neler var mesela.ıtalya turu yapmak istesek.iki kişi.1 hafta falan güzel.otelde kaç paraya patlar bize uçak falan hepsi içinde

Yes bebeğim. :) Kişiye özel olursa çoook para şekerim ama mevcut turlarımızdan seçersen daha uygun olur.

İstediğin İtalya olsun.

Setur

Benim aklımda cruise turu var balayı için.Adrıyatık turu.İnşallah istediğim olur.
Yurtiçinde her zaman gıdebılırız dıye dusunuyorum.

Benim aklımda cruise turu var balayı için.Adrıyatık turu.İnşallah istediğim olur.

Balayı için tavsiye etmem. Gerçi cruiselara gidenlerde bir daha otele gitmiyor ama ben balayına yurtiçi düşünmeyeceksem Maldivler gibi daha dinlenebileceğim, sakin bir yer düşünürdüm. Kanarya adaları, bora bora.

Tavsıye etmıyormusun canım?Niye ki?
Yaa balayı benim gözümde odalarda yerlerde gul yaprakları ne bileyim kalp şeklinde havlular full romantızm falan değil.
Aslında bıraz memur zıhnıyetı dusunuyorum :)) Oyle he deyınce cruıse turu yapabılecegımızı dusunmuyorum.O acıdan düşündüm hep.
Maldıvler falan hiç aklıma gelmedi benim.

Balayına tavsiye etmiyorum canım sadece. Balayında bir gemide olmayı sevmiyorum ben. Otel gibi olmuyor, yani yerini tutmuyor ama tabiki siz bilirsiniz balayına giden yok mu çok var gemiyle. Gemi yolcuları genelde daha orta yaş ve üstü seviyedir.

selam fıstıklaarr

nasılsınızz ?? benden iyilik , sevgilime hazırlık yapmaya başladım , bugün saçlarıma su dalgası yaptırdım , birde karamele boyayacam ama 2-3 gün beklemem lazımmış

sizlerde ne var ne yokk ? oohh balayı otellerine bakılmış, hay maşAllahh hadi bakalımm herşeyin en güzeli sizinle olsunn

bizde eşimle balayında turu tercih edenlerdeniz ,anı tour ile ege-akdeniz turuna çıkmıştık , yorucu ama çççook eğlenceliydi bizim içinn

Triplii bende adam&eve yi çook beğeniyorum , 2. balayı olarak gitmek var aklımızda bakalım hayırlısı ...

şimdide 8 şubat kocacımın doğum gününde 6-7-8 şubata göremeden yer ayırrtım ama soğuk olur diye endişeleniyoruz, bakalım belki erteleriz baharda gideriizz

öpüyorum herkesi fıstıklar , kendimi çok iyi hissetmiyorum, azıcık dinleneyimm

selam bebekler nasılsınız bakalım?balayı için oteller konuşulmuş ne güzel..Alla bize de o günleri gösterecek mi acaba

ayy bende msc divinayla adriyatik düşünüyorum balayına. gerçi benim isteğim değil bu nişanlım çok istiyo benim de kafama soktu

Bitecek canlarım az kaldı yarın kuzum askerliğini yaptığı yere Bingöl'e gidiyoruz.

Atarsa 12 Bingöl.

Çok az kaldı kızlar az daha dayanın bu hafta bitsin pazartesiden itibaren 10'dan geriye sayıyoruz.

Bende çok özledim hemde nasıl. Onu havaalanından alacağım günü düşünürken gözlerim doluyor, çok heyecanlanıyorum.

Bu arada homend marka kahve makinamla, robotum gelmiş nasıl güzel anlatamam. Kremin grinin ve kırmızının mükemmel uyumu.

Gizemmm sen can ve canan çay kaşıklarından almıştın sanırım. Nerden aldın canım onu?

Ben kendi sitesinde buldum ama markafoni gibi alışveriş sitelerinede giriyor mu ki bu canım? Bu siteden alsam birde kargo parası mı koyarki üstüne offf ne zamandır alacağım alayım artık diyorum.

Can & Canan Çay KaşığıCAN & CANAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…