347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok iyiymiş bunlar bende merak ettim şimdi, yeni okudum da :) peki vanilyadan başka çeşitleri var mıydı canım ?

çok iyiymiş bunlar bende merak ettim şimdi, yeni okudum da :) peki vanilyadan başka çeşitleri var mıydı canım ?

Elif benim paylaştıklarım hindistan cevizlisi canım zaten en çok tutulanı da o ama bir çok çeşidi var, aynı şekilde kremleri de var bu serinin.

Paylaştığım linkten bakabilirsin meyveli kokularına.

İŞTAH AÇAN PARFÜMLER: Yves Rocher

tamam canım çok teşekkür ederim hemen bakıyorum, o zaman tutuluyorsa sizde beğenmişseniz demekki baya güzel kokusu bende yarın bakayım o zaman

Tripliii

canım bu hındıstancevızlı dedıgın parfüm mü ?Çok bahsedılınce pek merak ettim.
Zevkıne guvenıp sipariş vericem denemek için

kızlar ne güzel parfüm muhabbeti yapıosunuz ben vanilya kokusunu da hindistan cevizinide çok severim ama kullanamıorum alerjik astımım oldgu için hapşırtıoobsession parfümüm var onu kırk yılda bir fıslıorum kendime onun dışında roll on lar saolsun misss valla

Tripliii

canım bu hındıstancevızlı dedıgın parfüm mü ?Çok bahsedılınce pek merak ettim.
Zevkıne guvenıp sipariş vericem denemek için

Evet canım parfüm ama vücut losyonunu da kullanıyorum ben bir losyon bu kadar mı kalıcı olur. İndirimdeyken ikisini de alman tavsiyemdir, bana güvenebilirsin.

Evet canım parfüm ama vücut losyonunu da kullanıyorum ben bir losyon bu kadar mı kalıcı olur. İndirimdeyken ikisini de alman tavsiyemdir, bana güvenebilirsin.

Vücut losyonu sütü mü yani canım?O cıktı karsıma da onu da atayım sepete

kesinlikle güvenebilrsiiinnn bencedee chelzy ben aldıımm çok memnunumm

Ay canım benim tavsiyemle bir şey alıp beğenmene çok sevindim beğenmeseydin üzülürdüm valla. Güle güle kullan şekercim zaten bunu kullanırken başka türlüsü pek mümkün değil. Otobüste çok gülüyorum insanla bir biniyorum herkes koklaşmaya başlıyor. Ben bir kere de kayınvalidemlere giderken çıkarıp sürmüştüm yanımdaki kadın sormuştu.

Bu küçük 5 tl'lık tüpleri varya onlarda tam çantaya atılmalık. Çantamdan hiç çıkarmıyorum o tüpü. Bittikçe 400 ml'lik büyük şişeden o küçük tüplerine boşaltıyorum.

öyle yanımda taşımaya bana da gerek küçüklerdeen şekerim onu da alıcm senden çok tavsiye aldım vala makyaj olsun koku da olsun psikolojik olsuuunn bende emeğiin çok tripliii

Ayıpsın.Çoktan atmıştım onu zaten sepete:) İşe yarar diye

Canım inşallah sende beğenirsin. Birde mağazasından küçük tüpünü al 5 tl olması lazım çantada onu taşırsın ya da evde otellerde olan mini şampuan şişelerinden varsa öyle birşeye de boşaltabilirsin.

öyle yanımda taşımaya bana da gerek küçüklerdeen şekerim onu da alıcm senden çok tavsiye aldım vala makyaj olsun koku da olsun psikolojik olsuuunn bende emeğiin çok tripliii

Hahah canım benim ne demek her zaman, bildiğim her konuda yardımcı olmaya çalışırım daima.:13:

Ben büyüğünden hiç elime döküp kullanmadım zaten canım hep küçük tüpe boşaltıp ondan kullanıyorum. Hatta bitmiş dün boşalttım daha yeni.

Kızlar homend marka küçük ev aletlerim gelmiş, şimdi annem telefon açtı. Morhipo'da diğer iller 4 Ocak diyordu bugün elimize ulaştı bile. Ne de olsa Boyner farkı. Akşam olsun hemen ürünlerime bakmak istiyorum.

hayırlı olsuunn canım güle güle kullaaan inşallaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…