çok iyiymiş bunlar bende merak ettim şimdi, yeni okudum da :) peki vanilyadan başka çeşitleri var mıydı canım ?
Tripliii
canım bu hındıstancevızlı dedıgın parfüm mü ?Çok bahsedılınce pek merak ettim.
Zevkıne guvenıp sipariş vericem denemek için
kesinlikle güvenebilrsiiinnn bencedee chelzy ben aldıımm çok memnunummEvet canım parfüm ama vücut losyonunu da kullanıyorum ben bir losyon bu kadar mı kalıcı olur. İndirimdeyken ikisini de alman tavsiyemdir, bana güvenebilirsin.
Evet canım parfüm ama vücut losyonunu da kullanıyorum ben bir losyon bu kadar mı kalıcı olur. İndirimdeyken ikisini de alman tavsiyemdir, bana güvenebilirsin.
Vücut losyonu sütü mü yani canım?O cıktı karsıma da onu da atayım sepete
kesinlikle güvenebilrsiiinnn bencedee chelzy ben aldıımm çok memnunumm
Canım bu birde pompasını ekle sepete.
Vücut Sütü - Hindistan Cevizi - 400ml: Yves Rocher
Pompası da bu.
Pompa: Yves Rocher
öyle yanımda taşımaya bana da gerek küçüklerdeen şekerim onu da alıcm senden çok tavsiye aldım vala makyaj olsun koku da olsun psikolojik olsuuunn bende emeğiin çok tripliiiAy canım benim tavsiyemle bir şey alıp beğenmene çok sevindim beğenmeseydin üzülürdüm valla. Güle güle kullan şekercim zaten bunu kullanırken başka türlüsü pek mümkün değil. Otobüste çok gülüyorum insanla bir biniyorum herkes koklaşmaya başlıyor. Ben bir kere de kayınvalidemlere giderken çıkarıp sürmüştüm yanımdaki kadın sormuştu.
Bu küçük 5 tl'lık tüpleri varya onlarda tam çantaya atılmalık. Çantamdan hiç çıkarmıyorum o tüpü. Bittikçe 400 ml'lik büyük şişeden o küçük tüplerine boşaltıyorum.
Ayıpsın.Çoktan atmıştım onu zaten sepete:) İşe yarar diye
öyle yanımda taşımaya bana da gerek küçüklerdeen şekerim onu da alıcm senden çok tavsiye aldım vala makyaj olsun koku da olsun psikolojik olsuuunn bende emeğiin çok tripliii
hayırlı olsuunn canım güle güle kullaaan inşallaahhKızlar homend marka küçük ev aletlerim gelmiş, şimdi annem telefon açtı. Morhipo'da diğer iller 4 Ocak diyordu bugün elimize ulaştı bile. Ne de olsa Boyner farkı. Akşam olsun hemen ürünlerime bakmak istiyorum.
hayırlı olsuunn canım güle güle kullaaan inşallaahh
geçen haftadan beri akşamı edemiyorum bir türlü geçmiyor canım benim için yaaaTeşekkür ederim canım benim eve gidip bir kurcalayasım var ama akşam olmuyor bir türlü. Geçsin günler geçsin hıphızlı geçsin artık.
geçen haftadan beri akşamı edemiyorum bir türlü geçmiyor canım benim için yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?