347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

güle güle kullan cicilerini canımmmm

Selam kızlar
Ben geldim.
Bu ara o kadar yoğun giremiyorum. Sınavlarım var hafta sonu. Gerçi çalışıyor muyum ders ? Hayır tabi...
Sevgilimin ayağı hala geçmedi topallayarak yürüyor resmen bu canımı daha çok sıkıyor.
Artık daha kötüsü olmadan dönse sevineceğim

hoşgeldin canım
çalışıp halletimişsindir sen dersleri merak etme iyi olur
çok geçmiş olsun canım tekrardan sıkma canını

hoşgeldin canım
çalışıp halletimişsindir sen dersleri merak etme iyi olur
çok geçmiş olsun canım tekrardan sıkma canını

Sağol canım..
Ya hallettim mi artık onu hafta sonu göreceğim aman sıkıntı yapmam ben dersleri zaten olmasa da olur.
Her sene bölüm değiştirmeye alışkınım

Sağol canım..
Ya hallettim mi artık onu hafta sonu göreceğim aman sıkıntı yapmam ben dersleri zaten olmasa da olur.
Her sene bölüm değiştirmeye alışkınım

haha sorun yok o zaman
böyle rahat davranınca daha iyi geçiyo sınavlar genelde :))

kızlar iyi akşamlar yoğunluktan giremiyorum iş yerindede giremiyorum ama her geçen saniye kavuşma heyecanlıyla aklımdasınız geçiyor günler az daha sabır ben çok iyim enerjim çok yüksek ama şirkette giremiyorum eskisi kadar

ece canım ben madalion die bir site vardı orada görüp almıştım ama kendi siteside daha güvenilirdir canım :)güle güle kullanalım inşallah çok ciciler çok

herkese ıyı geceler kızlarrr safak :12 ohhhh gelıyolar artık gelıyolarrrr ...
Safagımı da attırdıgıma gore rahatca uyuyabılırım artık optum hepınızııı

Kızlar baktım da benim şafağım 13 Bitlis daha atarsa 12 Bingölmüş son zamanlar şafakları birbirine soktum yani, tebrik ediyorum kendimi. 16'sı Adana diyeceğimize göre 17'si de doğan güneş.

Hepiciğinize günaydın bu arada.

günaydınlarrrr 12 günümüz kaldı inşallah 12 yerine 1-2 günümüz var diyeceğizzz

günaydın kızlarrrr ben de 18 inde kavuşuyorum çok büyük ihtimal ama hala daha kağıtlar gelmemiş 17si de olabilir dedi dün akşam benimki. ama bana farketmez ben 17sinden itibaren çanakkaledeyim o istediği zaman çıksın gelsin
ayy bu muhabbetleri yaptığımıza inanamıyorum hala içim kıpır kıpır yarın gidip hindistan cevizlerimi alıyım bende bahariye mağazasından bide kıyafet alıyım tabikisiiii
ne giycez biz şimdi yaaaa ya bişey bulamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…