347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

426 canım bingöl.İlk zamanlardan hatırlıyorum.
Yanlıs aramıslardır belkı.Dön istersen ara bakalım.Ben geri dönmem genelde ama çok merak edersem ararım.

426 canım bingöl.İlk zamanlardan hatırlıyorum.
Yanlıs aramıslardır belkı.Dön istersen ara bakalım.Ben geri dönmem genelde ama çok merak edersem ararım.

Öyleymiş canım baktım bende Bingöl'e bizimkinin başından beri cebi olduğu için hiç ankesörden aramadı o yüzden bilmiyordum. Dönmücem geri Sivas'la hiç bağlantım yok çünkü yanlıştır muhtemelen.

Günaydın arkadaşlar negüzel çok sevindim tek hanelilere düşmüşsünüz bitirdiniz askerliği hayırlarada vesile olsun inşallah sizi gördükçe bizde daha güçlü oluyoruz size özeniyoruz siz bitirdiyseniz bizde bitiricez inşallah

BEn askerlerle beraber hesapliorm oyle diolar son orda uyuyacagi son aksam yani 17si dogan.gunes dcek 18i gunduz ciktgi icinn yani 18inde bidaha gunes dogmasini beklmcek.anlaminda bnm bildgm kadaryla

Herkes farklı yorumluyor demek ki, aman boşver canım salla. Dedim ya bizimkide senin saydığın gibi sayıyor ama faceten benim gibi sayan arkadaşları da var mantık aramıyorum artık ne de olsa askerlik.

Son düzenleme:
işte tatil ve ben sıcacık evimdeyim çok şükürrr :2::2:
offf çok fena gözlerim doldu bunu okuyunca, herşeyi yaşadık burda çok zordu yaaa.. kızımı hayatta vermem askerliğini yapmamış adama
Müdürümm mesaj attı şimdii yarın tatilmişş:118:

gözün aydın canım

Bundan sonra mutluluktan ağlayacağız Mervecim. Bitsin artık şu hafta. Burda aile gibi olduk hep birlikte düşününce neler yaşamışız dimi roman olur. Bence 347. dönem topiği kadınlar kulübüne damga vuran bir topik oldu dostluk anlayışıyla ve tabi ki azmin zaferi demek istiyorum.

Son düzenleme:

Sana da canım.Darısı yarının başına diyelim :)
Bende çok duygulandım okuyunca yazdıklarını ama şöyle düşününce askerliğinde guzelıkleri olmadı değil.
Yazın ılk zamanlar o telefonumda 366 kodlu numarayı görünce nefesim kesiliyodu heyecandan mutluluktan.O anlar ömre bedeldi.Bir daha ne zaman yaşayabiliriz ki böyle bir anı ?
Bu sıkıntı çekmedik demek değil tabi o 18 eylül gününü Allah yaşatmasın bir daha

evetya neler yaşandı dimi kızlaar aradıklarındaki o heyecan topicin uğurlu gelmesi aramadı diye birbirimize dert yanmak ( en çok ben mızmızlandm herhldee bu konuda ) birbirimize desteğimiz bu topic olmasa bukdr güçlü geçiremezdik biz bu günleriii

Kızlar size gercekten tesekkur ederım gercekten cok destek oldunuz bana moralım bozukken sıze yazdım ve benı en ıyı anlıyan sızdınız bı cumlenız bıle benı rahatlattı cunku zor bı donem ara ara hepımız dengesızlesıyoruz bı mutluyuz bı mutsuz ve bunu atlatmamda en buyuk yardımcı sızsınız oyuzden ıyıkı varsınızs hepınız umarım bızden sonrakılerde bu sekılde arkadaslık kurabılırler yada bızı okuyup bırazda olsa vakıt gecırebılırler cunku ben eskılerı cok okudum ve onların yazdıkları benı cok rahatlattı hatta hala okuyorum moralım bozuk olunca tavsıye edıyorum herkese

Son düzenleme:
selam kızlar.. geri sayım başladı ve çok sabırsızım.. bu cumadan sonra yıllık izne çıkıyorum..

selam kızlar.. geri sayım başladı ve çok sabırsızım.. bu cumadan sonra yıllık izne çıkıyorum..

Ay canım süper bende kullansam mı kullanmasam mı diyorum aslında ama bu sene çok iş olacak, ev tutma yerleştirme falan bir de balayı o yüzden onlara kullanmak istiyorum. Perşembe gelse cuma işe gelicem cumartesi pazar birlikteyiz zaten.

canım ben devlet memuru olduğum için, 2011 de sadece 5 gün yıllık izin kullanmıştım ve kalan 15 günüm bu yıla aktarıldı o yüzden ki şuan 35 gün yıllık iznim var. devletin devlet memurlarına verdiği 7 günde evlilik izni oluyor o yüzden o konuda sıkıntı yaşamıycam..

Canlarimmmmmm masallah topigimize
18 ocak son 10 gece 10 kere yatacam kalkacam aşkım gelecek ankaraya dönmeme de 2 gün kaldı beni özleyenler var mi.bilemiyorum artık

18 ocak son 10 gece 10 kere yatacam kalkacam aşkım gelecek ankaraya dönmeme de 2 gün kaldı beni özleyenler var mi.bilemiyorum artık

bende aşkımı ankaradan alıcam.. inş 17 ocak günü uçak rötar felan yapmazda sıkıntısız gelir..

Ohhh süpermiş canım. Benim iznim sadece 14 güncük. Nasıl yetişecek bu işler bilmiyorum.

Az kaldı canım özlemez olur muyuz dön artık evine de sohbetlere daha fazla dahil ol.

Ohhh süpermiş canım. Benim iznim sadece 14 güncük. Nasıl yetişecek bu işler bilmiyorum.

yetişir canım sonuçta bulunduğun şehirde olucak hazırlıkların. o yüzden yetişecektir.. iş çıkışları haftasonları yapıcaksın ve kaldıki aileler yardımcı olucak..

bende aşkımı ankaradan alıcam.. inş 17 ocak günü uçak rötar felan yapmazda sıkıntısız gelir..

Duygum listeye seni de ekliyorum bebeğim 17 Ocak'ta inşallah rötar falan olmaz hava da güzel olur kavuşuruz aşklarımıza.

Son düzenleme:
Duygum listeye seni de ekliyorum bebeğim 17 Ocak'ta inşallah rötar falan olmaz hava da güzel olur kavuşuruz aşklarımıza.

ne listesi canım.. inş canım ankaradan korkuyorum ben :=) olmadı otobusle gelir ama ozaman çok geç olur üzülürüm hayal kırıklığı yaşarım.. dua edelim hepberaber :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…