Dedem hastaneden çıktı çok şükür ya yarın akşam ya da perşembe sabah donecegim eveOhhh süpermiş canım. Benim iznim sadece 14 güncük. Nasıl yetişecek bu işler bilmiyorum.
Az kaldı canım özlemez olur muyuz dön artık evine de sohbetlere daha fazla dahil ol.
Canlarimmmmmm masallah topigimize
18 ocak son 10 gece10 kere yatacam kalkacam aşkım gelecek ankaraya dönmeme de 2 gün kaldı beni özleyenler var mi.bilemiyorum artık
Vallahi ben özledim humeyra :))
345. dönem topiğine baktım biraz önce. Biri yazmış havaalanında karşıdan geldiğini gördüklerinde istemsizce dökülmüş yaşlar gözlerinden. Okurken bile gözlerim doldu. Bir an yol iznine geldiğinde yaşadığım anı hatırladım. Bu sefer geldiğinde ağlamak istemiyorum, makyajımı bozmak istemiyorum, zaten kısıtlı görüşeceğiz akşam geçirdiğimiz zamanda güzel görsün beni. Ağlamamak için ne yapabilirim çok sulugözüm ben.
345. dönem topiğine baktım biraz önce. Biri yazmış havaalanında karşıdan geldiğini gördüklerinde istemsizce dökülmüş yaşlar gözlerinden. Okurken bile gözlerim doldu. Bir an yol iznine geldiğinde yaşadığım anı hatırladım. Bu sefer geldiğinde ağlamak istemiyorum, makyajımı bozmak istemiyorum, zaten kısıtlı görüşeceğiz akşam geçirdiğimiz zamanda güzel görsün beni. Ağlamamak için ne yapabilirim çok sulugözüm ben.
Mutluluk gözyası bunlar canım oyuzden aglasanda bısey olmazOff az kaldı be ucak saatıme bıle baktım heyecanlandım sımdı pers ve cumada agda ıslerıdır bakımlardır tamam hazırım haftaya dıyıcem Ama kesın uyayamıyıca son gece kızlar 4 bucuk aydır hıc gormuyoruz bırbırımızı saka gıbı sevgılımım yuzunu unuttum wallahı kokusun fılan unuttum O yuzden gelınce cocugu opucuk yagmuruna tutabılırım
bende çok sulu gözümdür ama onu görünce ağlamam herhalde .. 17 ocakta görücem artık ..
Mutluluk gözyası bunlar canım oyuzden aglasanda bısey olmazOff az kaldı be ucak saatıme bıle baktım heyecanlandım sımdı pers ve cumada agda ıslerıdır bakımlardır tamam hazırım haftaya dıyıcem Ama kesın uyayamıyıca son gece kızlar 4 bucuk aydır hıc gormuyoruz bırbırımızı saka gıbı sevgılımım yuzunu unuttum wallahı kokusun fılan unuttum O yuzden gelınce cocugu opucuk yagmuruna tutabılırım
hehehe haberlerde diyormuş bi haberden ızmir den geliyor adnan menderes havaalanında askerden gelen nişanlısıini görünce ağlamaya başlayan ve 1 saat duramadı.. nişanlısı E'yi sakinlestirmeye çalışan E de kendini bırakıp ağlamaya başladıBende ağlamamak istiyorum ama o kadar hasretim ki sesine, yüzüne daha o anı düşünürken gözlerim doluyor of çok duygusalım. Dokunsalar ağlayacağım. O gün havaalanını su basarsa bilin ki gözyaşlarımdan. Bu askerlik hamilelik gibi benim duygularımı tamamiyle allak bullak etti.
Bende ağlamamak istiyorum ama o kadar hasretim ki sesine, yüzüne daha o anı düşünürken gözlerim doluyor of çok duygusalım. Dokunsalar ağlayacağım. O gün havaalanını su basarsa bilin ki gözyaşlarımdan. Bu askerlik hamilelik gibi benim duygularımı tamamiyle allak bullak etti.
iyiki varsınız kızlar ya burası olmasa ben 5 ayda kafayı yerdim kesin hastanelik olurdum burdan başka hiçbiyerde anlatmadım ben derdimiBundan sonra mutluluktan ağlayacağız Mervecim. Bitsin artık şu hafta. Burda aile gibi olduk hep birlikte düşününce neler yaşamışız dimi roman olur. Bence 347. dönem topiği kadınlar kulübüne damga vuran bir topik oldu dostluk anlayışıyla ve tabi ki azmin zaferi demek istiyorum.
Bende ağlamamak istiyorum ama o kadar hasretim ki sesine, yüzüne daha o anı düşünürken gözlerim doluyor of çok duygusalım. Dokunsalar ağlayacağım. O gün havaalanını su basarsa bilin ki gözyaşlarımdan. Bu askerlik hamilelik gibi benim duygularımı tamamiyle allak bullak etti.
iyiki varsınız kızlar ya burası olmasa ben 5 ayda kafayı yerdim kesin hastanelik olurdum burdan başka hiçbiyerde anlatmadım ben derdimi
bende kesin ağlıcam onu gördüğüm ona sarıldığım anda ama hayatımın en mutlu gözyaşları olcak kesinnn
an itibariyle Bostancı'dan evimin penceresinden hava durumunu paylaşıyorum sizinle
Eki Görüntüle 598876
Selam kızlar,
Güne tatsız bir haberle başladım, çukurcada çatışma çıkmış, hem de aşkımın görev yaptığı tugaya çok yakın bir karakolda... 1 tane uzman çavuş şehit olmuş, 2 de yaralı varmış, erkek arkadaşımla henüz konuşmadım, ama haberi okuduğumda yüreğim ağzıma geldi... Allah'ım ne kötü bi duygudur onun adını görme korkusu, şehidin adını duyunca sevgilimin adını değil diye bi an rahatladım ve o an kendimden nefret ettim, insanlıktan çıkıyorum diye korktum, Allah bilir nasıl bi ateş düşmüştür o askerin sevdiklerinin kalbine... Biz burada 8 gün kaldı diye sevinirken hainler pusu kuruyorlarmış meğer... akşam konuşuruz muhtemelen ve kim bilir nasıl etkilenmiştir... Offff bitsin artık şu 8 gün de kurtulalım askerlikten
Dedem hastaneden çıktı çok şükür ya yarın akşam ya da perşembe sabah donecegim evebende özledim sizi doktor demis.tuzlu şekerli yersen tekrar hastaneye gelirsin amca bi kaç güne kalmadan
ne listesi canım.. inş canım ankaradan korkuyorum ben :=) olmadı otobusle gelir ama ozaman çok geç olur üzülürüm hayal kırıklığı yaşarım.. dua edelim hepberaber :=)
Selam kızlar,
Güne tatsız bir haberle başladım, çukurcada çatışma çıkmış, hem de aşkımın görev yaptığı tugaya çok yakın bir karakolda... 1 tane uzman çavuş şehit olmuş, 2 de yaralı varmış, erkek arkadaşımla henüz konuşmadım, ama haberi okuduğumda yüreğim ağzıma geldi... Allah'ım ne kötü bi duygudur onun adını görme korkusu, şehidin adını duyunca sevgilimin adını değil diye bi an rahatladım ve o an kendimden nefret ettim, insanlıktan çıkıyorum diye korktum, Allah bilir nasıl bi ateş düşmüştür o askerin sevdiklerinin kalbine... Biz burada 8 gün kaldı diye sevinirken hainler pusu kuruyorlarmış meğer... akşam konuşuruz muhtemelen ve kim bilir nasıl etkilenmiştir... Offff bitsin artık şu 8 gün de kurtulalım askerlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?