347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ohhh süpermiş canım. Benim iznim sadece 14 güncük. Nasıl yetişecek bu işler bilmiyorum.

Az kaldı canım özlemez olur muyuz dön artık evine de sohbetlere daha fazla dahil ol.
Dedem hastaneden çıktı çok şükür ya yarın akşam ya da perşembe sabah donecegim eve bende özledim sizi doktor demis.tuzlu şekerli yersen tekrar hastaneye gelirsin amca bi kaç güne kalmadan

345. dönem topiğine baktım biraz önce. Biri yazmış havaalanında karşıdan geldiğini gördüklerinde istemsizce dökülmüş yaşlar gözlerinden. Okurken bile gözlerim doldu. Bir an yol iznine geldiğinde yaşadığım anı hatırladım. Bu sefer geldiğinde ağlamak istemiyorum, makyajımı bozmak istemiyorum, zaten kısıtlı görüşeceğiz akşam geçirdiğimiz zamanda güzel görsün beni. Ağlamamak için ne yapabilirim çok sulugözüm ben.

bende çok sulu gözümdür ama onu görünce ağlamam herhalde .. 17 ocakta görücem artık ..

Mutluluk gözyası bunlar canım oyuzden aglasanda bısey olmaz Off az kaldı be ucak saatıme bıle baktım heyecanlandım sımdı pers ve cumada agda ıslerıdır bakımlardır tamam hazırım haftaya dıyıcem Ama kesın uyayamıyıca son gece kızlar 4 bucuk aydır hıc gormuyoruz bırbırımızı saka gıbı sevgılımım yuzunu unuttum wallahı kokusun fılan unuttum O yuzden gelınce cocugu opucuk yagmuruna tutabılırım

sağsalim bir an önce gelsin o günler çokkkkkkkkkk özledimm. bizde askerlik yaptık resmen

bende çok sulu gözümdür ama onu görünce ağlamam herhalde .. 17 ocakta görücem artık ..

Bende ağlamamak istiyorum ama o kadar hasretim ki sesine, yüzüne daha o anı düşünürken gözlerim doluyor of çok duygusalım. Dokunsalar ağlayacağım. O gün havaalanını su basarsa bilin ki gözyaşlarımdan. Bu askerlik hamilelik gibi benim duygularımı tamamiyle allak bullak etti.

aynen bende.canımmm ağlarım.kesin

hehehe haberlerde diyormuş bi haberden ızmir den geliyor adnan menderes havaalanında askerden gelen nişanlısıini görünce ağlamaya başlayan ve 1 saat duramadı.. nişanlısı E'yi sakinlestirmeye çalışan E de kendini bırakıp ağlamaya başladı birlikte aglastilar

canım hepimiz aynı durumdayız .. ara ara geliyorlar bana da çok fena duygu durum değişikliği yaşıyorum. dün konuşurken çok özlemiş beni, yemek yemeyi gezmeyi herşeyi çok özledim. seni çok seviyorum diyor.. tabi bende yelkenler suya iniyor bunları duyunca 5 yaşındaki cocuklar gibi ağzım kulaklarıma varıyor.

iyiki varsınız kızlar ya burası olmasa ben 5 ayda kafayı yerdim kesin hastanelik olurdum burdan başka hiçbiyerde anlatmadım ben derdimi

bende kesin ağlıcam onu gördüğüm ona sarıldığım anda ama hayatımın en mutlu gözyaşları olcak kesinnn

an itibariyle Bostancı'dan evimin penceresinden hava durumunu paylaşıyorum sizinle

Selam kızlar,
Güne tatsız bir haberle başladım, çukurcada çatışma çıkmış, hem de aşkımın görev yaptığı tugaya çok yakın bir karakolda... 1 tane uzman çavuş şehit olmuş, 2 de yaralı varmış, erkek arkadaşımla henüz konuşmadım, ama haberi okuduğumda yüreğim ağzıma geldi... Allah'ım ne kötü bi duygudur onun adını görme korkusu, şehidin adını duyunca sevgilimin adını değil diye bi an rahatladım ve o an kendimden nefret ettim, insanlıktan çıkıyorum diye korktum, Allah bilir nasıl bi ateş düşmüştür o askerin sevdiklerinin kalbine... Biz burada 8 gün kaldı diye sevinirken hainler pusu kuruyorlarmış meğer... akşam konuşuruz muhtemelen ve kim bilir nasıl etkilenmiştir... Offff bitsin artık şu 8 gün de kurtulalım askerlikten

selamlar fıstıklar

nişanlım dün akşam diyarbakırdan mardine geçmişti bugünde sesi çıkmadı napıyo ki gittimi arayamıyorum merak ettim diye yazarken mesaj attı şükür varabilmiş indim müsait olduğumda ararım diye

Ay canım ne kadar güzel. Keşke İzmir'e de yağsa burda kuru ve çekilmez bir soğuk var en azından kar olsa biraz daha dayanabilir kılır şu soğuğu. Gerçi evsizler ve sokakta yaşayan hayvanlar için çok üzülüyorum özellikle köpekler için. Kediler bir şekilde yine yiyecek buluyor ama köpeklerin şansı daha az. Akşam bir kapta hayvanlar için kapımızın önüne yemek koymayı ihmal etmeyelim.

Bende sabah hürriyeti açar açmaz gördüm bu haberi. Hepsi sağ salim evlerine dönsün artık şehit haberi duymak istemiyoruz. Bitsin bu terör.

ooff offf şu pisliklerden bir kurtulamıyoruz,Allah hepsinin cezasını verir inşallah.biz seviniyoruz çok az kaldı diye Allah izin verirse sağ salim dönecekler ama ya diğerleri hepsi bizim askerimiz kardeşimiz ağebeyimiz Allah'ım tüm askerlerimizi korusun,vatanımıza birlik,dirlik versin inşallah.

annem şuan camın önünde dışarıda minik minik kar atıyor die iddiada bulunuyo ama ben bişey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…