347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar günaydın yaa ben şafak karıştırıyorum benimki 18 de çıkıyor kaç doğan güneş olacak şimdi ayyy yüzdüm yüzdüm kuyruğna geldim şafak karıştırdım

Gunaydın kızlar.
Kar tatili var ve evdeyim.
Ama keyfim yok.Hatlar hala yok sevgilimin orda
Dunden aksam 8 gibi bı mesajlastık ondan sonra gitti ve hala gelmedi.
10 gün diyorum artık.Dayan dayan dayann.

canım cep telefonu yok mu orada? hatlar çekmiyor derken o hatlar da etkileniyor mu yinede

kızlar günaydın yaa ben şafak karıştırıyorum benimki 18 de çıkıyor kaç doğan güneş olacak şimdi ayyy yüzdüm yüzdüm kuyruğna geldim şafak karıştırdım

Gizcim bizde 18inde cıkıyoruz.Şafağımız 10.

canım cep telefonu yok mu orada? hatlar çekmiyor derken o hatlar da etkileniyor mu yinede

Canım 2 tane cep telefonu var yanında da hava koşullarından dolayı gidince bütü şebekeler gidiyor.Sabit hatlar bile gidiyor bazen t.celldir vodafonedur yok malesef.

off bugün kalktığımda 156 dan 128 e geldiğimi düşünüp aslında geçti dedim ama geride kalan günleri düşünmemeye çalışarak biticek diye moral aşılamaya çalışırken bu mesajı gördüm. siz 345. dönem şafaklarına özeniyormuşsunuz bizde 349. yarenler olarak size :):) demek ki geçiyor bir şekilde. 130 dan 120 lere inmek bile inanılmaz insana moral verirken 99 lara geçtiğimiz düşünüp sonra plakalar.. Ve son HAFTA.. Tripliiii canım yazınla benimde içime bir umut doğdu yine.. Çabucak geçicek inşallahh.. Adana bize de o yüzünü göstersinde askerlerimizi bir an önce kucaklayalımm Eki Görüntüle 598727 Eki Görüntüle 598728 Eki Görüntüle 598729

mq

TAtlim ayin 17sinde dogan gunes diceksn safak 9senin bugun

18'inde çıkıyorsa askeri neden 17'sine doğan güneş desin ki canım 16'sına da Adana mı diyecek olmaz ki öyle. 17'si Adana 18'indede özgür olduğu için 18'ine doğan güneş denir.

Gizcim sizin bugün 10 gününüz var.

Canım 2 tane cep telefonu var yanında da hava koşullarından dolayı gidince bütü şebekeler gidiyor.Sabit hatlar bile gidiyor bazen t.celldir vodafonedur yok malesef.

BIzimde durumlar fena canim.konusamiyorz hic tel yok artk kullanmio.durumlar larisik.diye napalm.az kaldi die kendmi avutuorum konudamasakta sende oyle yap.baska care yok

yaaaa, bizde şırnak yolcusuyuz da,, bu kötü olmuş ya 2 telefonu içeri nasıl soktu canım? bizde iki telefon aldık biri oyun oynayabileceği zaman geçirmesi için bir telefon diğeride şarjı çok giden bişi, ama karar veremedik hangisini alsın diye. içeri girerken sıkıntı olur mu acaba?

Canım aynı evreleden hepimiz geçiyoruz bu döngü böyle devam ediyor. Darısı başınıza sizinde.

BEn askerlerle beraber hesapliorm oyle diolar son orda uyuyacagi son aksam yani 17si dogan.gunes dcek 18i gunduz ciktgi icinn yani 18inde bidaha gunes dogmasini beklmcek.anlaminda bnm bildgm kadaryla

Kızlar 346'lı hatlar Bingöl mü? Chelzy sen bilirsin belki canım? Biz hep cep telefonu kullandığımız için bilmiyorum. 346'lı bir numara aradı beni açtım ama 2-3 saniye durdu kapattı. Çok merak ediyorum bu ne şimdi???

Son düzenleme:
KIbris tatlim aa ne guzel dcelsnz ama turkye opmadgi icin carsi ixnleri tel.cok sikintili en.basindan.beri 5gun konusamadgmi biliorm

anlıyorum canım, :/ konuşamamak insanı merak içinde bırakıyor çok haklısın, bende şırnak'ta nasıl olacak hiç bilmiyorum.

sizin şafakları görünce ben seviniyorum ya içim neşe doluyo bütün zorlukları atlatırım gibi geliyo darısı başımıza inşallah

İkisini de götürsün.Ktm de alırlar sonra geri verirler.
Bizim biri şarjı uzun giden telefon onu Bingölde ktmde satın aldı komandolardan.Mesajlasmak ve konuşmak için.Eylül ayında almıştı ilk gittiğinde.
Diğerini ben aldım gönderdim internete girsin diye kasım gibi.Pttyle gönderdim.Ama bunu oraya iyice yerleştikten sonra gönderdim.Yani 900 liralık telefon.Ne olur ne olmaz.
İlk zamanlar şarj sıkıntısı olur çok kalabalık olunca ama kendi yerine gidince düzen oturunca ve tanışınca ordakılerle şarj konusunu halledersiniz.
Ama sarj konusu sıkıntılı ılk zamanlar.
Ben şimdiden Bingölü düşünüyorum orda 1 hafta şarjı nasıl idare ettireceğiz diye.Konusmasak olur uzun uzun.2-3 saatte bir mesaj atsa yeter

anlıyorum canım, :/ konuşamamak insanı merak içinde bırakıyor çok haklısın, bende şırnak'ta nasıl olacak hiç bilmiyorum.

cok iyi anliyorum.bende cok sinirli.oluyorum anlatamam ama baska.seylerle ilgilenmeye calisiyorum kafami dagitmaya calisiorum yoksa gecmiyor ama.son gunler artik oyle dusun bidaha beklicek halim gucum kalmadi zaten:)carsiya cikicam diyo mesela tum gun.bekliorum yok cikamamis sonradan yada cok gec cikmislar donmus sinirden oluyorum.tabiki ama biticek haftaya bu dertler acisini cikaricam bunlarin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…