347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnn İstanbulda kar çok fenaaa zar zor geldik işe bakalım nasıl dönücez çok merak ediyorum
Şafak:12 Bingöl

günaydın kızlaarr havalaar fenaa valaa suratımm donduuuuuu ne biçim olduumm bizimkiler bi aksilik çıkmadan dönerleer inşallaah şuan tek düşündüren o vallaa. Biz dün baya bi saçma muhabbet yaptık telefonda yarım saat beni de kendine benzettn dedim askerlikten kaynaklanıyo 10 gün sonra normale dönücem diyo ama baya saçmalamada rekor kırdık yaniii bitsin artkk huzurlu olalıımmm aahhhh

herkese günaydınlarrrr bugün bi mutlu uyandım ki sormayın bi sebebi yok sanırım uykumu aldım ondandır die düşündüm.... sabah annem,babiş ve kardeşimle eğlenceli bi kahvaltı yaptık nese ki şimdi iş yerindeyim totom buzzz vaziyette ofise gelmiş bulunuyorum istanbul feciiii felççç lanet gelsin bu şehre görüntüsünden başka hiç bşyi beni cezbetmio nese ki bugün dosyalara giriş yapıcam 500 tane müvekkil beni bekliyor ama üstesinden gelirim alimallahhh nese bugün ben 8 sayıorum triiplii sen doğan güneşidemi sayıosun ben saymıorum da 16 son yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gunaydın kızlar.
Kar tatili var ve evdeyim.
Ama keyfim yok.Hatlar hala yok sevgilimin orda
Dunden aksam 8 gibi bı mesajlastık ondan sonra gitti ve hala gelmedi.
10 gün diyorum artık.Dayan dayan dayann.

aldecim valla sorma umarım aksilik cıkmadan sağsalim gelirler uçuşlar ya iptal edilio ya rötarlı kalkıo mardinde hava sıkıntılı haftaya inş... aksilik olmadan hepsi patır patır evlerine dönecekler...

saçmalama rekoru mu onu biz çoktan kırdık yaaa siz sonradan geldnz 1. bizizzzzzz yani günde 10 defa konusuoruz e uzak paylasımda yok sürekli saçmalama moduuuu yaaa ama olsun o bile güzellll

1 üye 24 ziyaretçi mi ??
Hayırdır inşallah.
Ya forum kafayı yedi ya da maşallah ziyaretçimiz arttı.!!??

Son düzenleme:
canım telefonu kapadık dumur oldum kendikendime naptk bz ya dye huzursuz oldum bde saçma sapan en son dedim kanka muhabbeti yapıyoz dye uykum vr yatıym dedi

Canım 17 Ocak çıkacak bizimkisi ben çıkacağı güne doğan güneş diyorum. Sonuçta 16'sında asker daha saat 17:00'e kadar o gün Adana diyeceğim, 17'sinde güneş bizim için doğacak aşkım bana gelecek ama bizimkisi de bugünü 8 olarak sayıyor ona göre 16'sı doğan güneşmiş.

Son düzenleme:

tmm kuşum bnmkide 17 de çıkıo 16 adana sayıorum bende,bugün 8i oldguna göre 16 na 8 gün var 17 dogan güneşşşşş oluo

Günaydın kızlar....istanbul da kar heryeri ele geçirdi.. ankaram nasıl acep orası da böyledir kesin... evlenene kadar daha ailemsiz bi yere gitmeyeceğim zaten kaç ay kaldı düğüne hepsini onlarla geçirmek istiyorum artık

kızlar tek hanelere düşmüşsün ya ne güzel.. harika bi duygu olsa gerek darısı tüm 349.dönemin başına inşallah tez zamanda....

Humeyra aglattin benii zaten cok sulugoz oldum.ailemden ayri kalmak dusuncesi cok kotu yapiyor beni.onlarsiz zaman gecirmekte..evlenene kadar doyasiya ozlem gider canim.ben napicam ozaman bilmuyorum hic..
kızlar tek hanelere düşmüşsün ya ne güzel.. harika bi duygu olsa gerek darısı tüm 349.dönemin başına inşallah tez zamanda....

Tesekkurler canim.Son viraji donduk biz artik.Bitime yaklastik.Allah sizede nasip etsin.

tmm kuşum bnmkide 17 de çıkıo 16 adana sayıorum bende,bugün 8i oldguna göre 16 na 8 gün var 17 dogan güneşşşşş oluo

Canım bizimkiyle aynı mantık gidiyorsun sende ama o iş öyle olmuyor işte.

08 Ocak - 9
09 Ocak - 8
10 Ocak - 7
11 Ocak - 6
12 Ocak - 5
13 Ocak - 4
14 Ocak - 3
15 Ocak - 2
16 Ocak - 1
17 Ocak - DOĞAN GÜNEŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…