- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlar merhabaa
İstanbuldaki fıstıklara ççookk büyük geçmiş olsun , Rabbim beterinden esirgesin , umarım bir sıkıntı yokturr
NOT: Hümeyraa Hümeyraa bir gittin İstanbula pir gittin , önce kar kış , ardından depremm abbaav bacımm
merci canım o kedi gelicek yanına az bi zaman sonra şimdi böyle amagelince böyle olur
erkeklerin bu rahatlıklarıda bi tuhaf zaten
yok yanımda olsa boğazlıcaktım vallaaa yaaaaaaaaaaa
çanakkale açıklarında deprem oluyo tabi beni aldı bi telaş acaba bişey varmı falan diye
sonra aynı anda birden telefonum çalıyo bakıyorum askeriyenin telefonu
hemen meşgule düşürüyorum tabi geri aramak için ama arıyorum arıyorum şebeke meşgul
o arada da kendime sinir oluyorum tabi niye meşgule düşürdüm depremde oldu tabi şebeke meşgul olur diye
tabi evden de arıyorum bi yandan ama sürekli meşgul meşgul
sonra yine arıyo ben tam umutları kesmişken, ben tam aşkım deprem olmuş iyimisin falan derken sözümü kesiyo bi saattir bekliyorum niye aramıyosun diye fırça atıyo bide
bende diyorum arıyorum sürekli ama şebeke meşgul . Kontorum bitiyo ara bidaha yoksa konuşamıcaz diyo kapatıyo
sonra uğraşıyorum bidaha ama hep meşgul. o arada da tv de söylüyo çanakkalenin hatları gitmiş falan diye.
5dk sonra arıyo annemler aradı konuştuk sen niye arayamıyosun neyse ben seni 10 da ararım diyo kapatıyo ben böyle
saat daha 5 , 10a kadar napıcak acaba çok merak ettim 5 saat nöbet mi tutucak !!
yok yok kırcam kafasını kırcammmm o kedi buraya gelecekkkkkk[/QUH
haahaaha harbi sinirlenmişsin canım ama çok güzel anlatmışsın gülmekten öldüm..çok sevimli...
merci canım o kedi gelicek yanına az bi zaman sonra şimdi böyle amagelince böyle olur
erkeklerin bu rahatlıklarıda bi tuhaf zaten
ya sinir etti ama beni ben merak etmişim zaten kontorum bitiyo diyeceğine iyiyim merak etme desene eh o bu akşam arar ben açar mıyım o telefonu bakalım
haahaaha harbi sinirlenmişsin canım ama çok güzel anlatmışsın gülmekten öldüm..çok sevimli...
ya sinir etti ama beni ben merak etmişim zaten kontorum bitiyo diyeceğine iyiyim merak etme desene eh o bu akşam arar ben açar mıyım o telefonu bakalım
hahaha odun yahu bunların hepsionların işi bizi sinir etmek zaten tatlım. ama açarsın telefonu hemde ilk çalışta, biz dayanamayız valla
bende mesaj attım aşkım deprem oldu çok fena sallandık die bizimkinden cvp ''yaa sizin ordada hissedildimi'' o kadar
vur kır parçala bu maçı kazann
Tripliiciim erkekler malesef bizler kadar düşünceli olmuyorlarr , ama sıkıntı etme canım , senin kedide gelecek , o zaman çıkarırsın hırsını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?