347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bende yazı okuyordum yazılar bir baktım sağ sol ahenkle dans ediyorlar tabi farkına vardığımda herkes kapıdaydı.

Deprem Ege Denızınde olmuş.6.2.Baya şiddetli.
Iyıkı denızde olmuş.Allah korumuş.
Babamları aradım hemen.
Baya sallanmıslar onlarda.
Geçmiş olsun kızlar.Allah beterinden korusun.

kızlar çok geçmiş olsun Edirne'den İzmir'e her yer sallandı diyor haberde 6.2ymiş

Bizimkisiyle deprem atışmamız geliyor şimdi. İlginç diyaloğumuz.

Ben: Aşkım burda deprem oldu. Dışarı çıktık biz.

Yarım saat sonra bizimki yazıyor.

Evdekileri aradın mı anneni, annemi? Birşey yok demi?

Aramadım.

Arasana bi ben müsait değilim.

İnsan önce beni merak eder. En çok hisseden benim. Denizin dibindeyim.

Sordum ya aşkım. Artçı falan oldu mu?

Soru sormuş olmak için sorma. Endişelenmedin benim için. Böyle zamanlarda anlıyorum gerçek sevgini!

Ece!

Adımı da söyleme!

Ece! Ece!

Deme Ece Ece!!

Sanırım fenalık geçirttim, çıt yok bayağıdır. :)

Biz şirketten erken çıktık o sıra metrodaydım hissetmedm ama korkunç bişi bu karda bugün arkadaşlarla deprem muhabbeti yaptık bide denizin üstünde binlerce martı vardı inanamadım ilk kez böyle gördüm

Hepimize geçmiş olsun

yok yanımda olsa boğazlıcaktım vallaaa yaaaaaaaaaaa
çanakkale açıklarında deprem oluyo tabi beni aldı bi telaş acaba bişey varmı falan diye
sonra aynı anda birden telefonum çalıyo bakıyorum askeriyenin telefonu
hemen meşgule düşürüyorum tabi geri aramak için ama arıyorum arıyorum şebeke meşgul
o arada da kendime sinir oluyorum tabi niye meşgule düşürdüm depremde oldu tabi şebeke meşgul olur diye
tabi evden de arıyorum bi yandan ama sürekli meşgul meşgul
sonra yine arıyo ben tam umutları kesmişken, ben tam aşkım deprem olmuş iyimisin falan derken sözümü kesiyo bi saattir bekliyorum niye aramıyosun diye fırça atıyo bide
bende diyorum arıyorum sürekli ama şebeke meşgul . Kontorum bitiyo ara bidaha yoksa konuşamıcaz diyo kapatıyo
sonra uğraşıyorum bidaha ama hep meşgul. o arada da tv de söylüyo çanakkalenin hatları gitmiş falan diye.
5dk sonra arıyo annemler aradı konuştuk sen niye arayamıyosun neyse ben seni 10 da ararım diyo kapatıyo ben böyle
saat daha 5 , 10a kadar napıcak acaba çok merak ettim 5 saat nöbet mi tutucak !!
yok yok kırcam kafasını kırcammmm o kedi buraya gelecekkkkkk

Son düzenleme:
kızlar merhabaa

İstanbuldaki fıstıklara ççookk büyük geçmiş olsun , Rabbim beterinden esirgesin , umarım bir sıkıntı yokturr

NOT: Hümeyraa Hümeyraa bir gittin İstanbula pir gittin , önce kar kış , ardından depremm abbaav bacımm

canım valla ben hiç hissetmedim sallantı falan ya , hatta çok şaşırdım tv de görünce.
hümeyra evine git artık

merci canım o kedi gelicek yanına az bi zaman sonra şimdi böyle ama gelince böyle olur

erkeklerin bu rahatlıklarıda bi tuhaf zaten

merci canım o kedi gelicek yanına az bi zaman sonra şimdi böyle ama gelince böyle olur

erkeklerin bu rahatlıklarıda bi tuhaf zaten

ya sinir etti ama beni ben merak etmişim zaten kontorum bitiyo diyeceğine iyiyim merak etme desene eh o bu akşam arar ben açar mıyım o telefonu bakalım

ya sinir etti ama beni ben merak etmişim zaten kontorum bitiyo diyeceğine iyiyim merak etme desene eh o bu akşam arar ben açar mıyım o telefonu bakalım

vur kır parçala bu maçı kazann

Tripliiciim erkekler malesef bizler kadar düşünceli olmuyorlarr , ama sıkıntı etme canım , senin kedide gelecek , o zaman çıkarırsın hırsını

haahaaha harbi sinirlenmişsin canım ama çok güzel anlatmışsın gülmekten öldüm.. çok sevimli...

gülme damla ya sinirlerim bozuldu vallahi
dua etsin o yarın okulları tatil etti vali de keyfim yerinde yoksa elimden çekeceği vardı

onların işi bizi sinir etmek zaten tatlım. ama açarsın telefonu hemde ilk çalışta, biz dayanamayız valla

bende mesaj attım aşkım deprem oldu çok fena sallandık die bizimkinden cvp ''yaa sizin ordada hissedildimi'' o kadar

hahaha odun yahu bunların hepsi
vur kır parçala bu maçı kazann

Tripliiciim erkekler malesef bizler kadar düşünceli olmuyorlarr , ama sıkıntı etme canım , senin kedide gelecek , o zaman çıkarırsın hırsını

evet canım o kedi elbet buraya geleceekkkk bunların hepsi de burnundan getirilecekkk

kızlarrr son bir hafta kala ben boşladım forumu yaaa çok yoğun çalışıorum hiç bakmaya fırsatım olmuo nasılsınız son haftalarnz nasıl geçio ben deli gibi yogunum 500 tane dava dosyası var elimde suan evimdeyım ve hala çalışıorum kabusss gibi hiç bitmicek sanırım bunaldım yaaaa ... mercicim sen mi ulaşamıosun askere,o sorun arada bir bendede oluo kuşum dert etme ben hızlı hızlı son sayfayı okudumda anlamadım bı yandan işler beklio çıldırmaya az kaldıııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…