347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ohh iyi yapmışsınız kartopu sohbet muhabbet.Okul hep öyle olsa keşke
Davranış notları var bıde dımı.
Onları da yavas yavas halledeyim en iyisi.:44:

Kızlar dizi izliyordum ki gözümde bir ağrı hissettim açar kaparken, göz kapağımın şiştiğini hissettim hemen aynaya baktım ve sol göz kapağım davul gibi şişmiş. Hiç bir şeyim yoktu bir anda oldu resmen. Sonrada yine çenemde bir şişik hissettim dokununca acıdı, bir de baktım ki kocaman sivilce gibi bir şey. Akşam eve gelirken çok üşüdüm. İzmir bugün çok soğuk. Büyük ihtimal soğukla alakalı şu yaşadıklarım, soğuktan mikrop kaptığını düşünüyorum. Şimdi yatıcam, sabaha inşallah gözüm kapanmış bir şekilde kalkmam.

Ohh iyi yapmışsınız kartopu sohbet muhabbet.Okul hep öyle olsa keşke
Davranış notları var bıde dımı.
Onları da yavas yavas halledeyim en iyisi.:44:

evet yaa keşke okul hep öyle olsa

davranış notları sohbet muhabbetle birlikte toplamda 10-15 dakikamı ancak aldı

aman canım dikkat et kendine , geçmiş olsuunn , soğuklarda dikkat et kendine , hiç bişeyide kafana takma , sağlığından önemli başka bişey yookk bu dünyada...

Geçmiş olsun canım. Bazen bana da oluyo en iyi tedavisi sıcak suyla bezi ıslat gözünün üstüne koy, sıcak çok iyi geliyor.

Geçmiş olsun canım.Strestende oluyordur.Vücut reaksıyon gösteriyor işte.
İstersen çay demini sogut ve pamuğu batır gözünde tut bir sure.En etkili yöntem.Sıfır yan etki.

tripliii çok geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine büyük ihtimalle soğuktan olmuştur. dinlenince geçer. birde Chelzy'nin dediği çay yöntemide çok işe yarar

4 gündür kuzucumla msnde görüşemiyorduk bugün cizreye döndü şükür az önce konuştuk oyy çok özlemişim
ikimizde çocuk gibi 32 diş sırıtarak konuştuk sanki ilk kez görüşüyozz

canım benim inşallah önemli bişey yoktur ya aşklarımızın gelmesine yakın nazar değiyo hepimize sıkıntı patlamasından mıdır nedir anlamadım benimde çenemde iki tane sivilce çıktı bide dudağımda kocaman uçuk çıktı offf haftaya kadar geçerler dimi yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…