evet canım yaa iş olsun diye gittik , ama dediğin gibi yazılı falan okudum iyi oldu , birde davranış notlarını girdim , bi yandan sohbet ettim arkadaşlarla bi yandan onlarla uğraştım , birde kartopu oynadık , anlayacağın çocuklar gibi şendikk
sanada kolay gelsin bebişimm
Ohh iyi yapmışsınız kartopu sohbet muhabbet.Okul hep öyle olsa keşke
Davranış notları var bıde dımı.
Onları da yavas yavas halledeyim en iyisi.:44:
Kızlar dizi izliyordum ki gözümde bir ağrı hissettim açar kaparken, göz kapağımın şiştiğini hissettim hemen aynaya baktım ve sol göz kapağım davul gibi şişmiş. Hiç bir şeyim yoktu bir anda oldu resmen. Sonrada yine çenemde bir şişik hissettim dokununca acıdı, bir de baktım ki kocaman sivilce gibi bir şey. Akşam eve gelirken çok üşüdüm. İzmir bugün çok soğuk. Büyük ihtimal soğukla alakalı şu yaşadıklarım, soğuktan mikrop kaptığını düşünüyorum. Şimdi yatıcam, sabaha inşallah gözüm kapanmış bir şekilde kalkmam.
Kızlar dizi izliyordum ki gözümde bir ağrı hissettim açar kaparken, göz kapağımın şiştiğini hissettim hemen aynaya baktım ve sol göz kapağım davul gibi şişmiş. Hiç bir şeyim yoktu bir anda oldu resmen. Sonrada yine çenemde bir şişik hissettim dokununca acıdı, bir de baktım ki kocaman sivilce gibi bir şey. Akşam eve gelirken çok üşüdüm. İzmir bugün çok soğuk. Büyük ihtimal soğukla alakalı şu yaşadıklarım, soğuktan mikrop kaptığını düşünüyorum. Şimdi yatıcam, sabaha inşallah gözüm kapanmış bir şekilde kalkmam.
4 gündür kuzucumla msnde görüşemiyorduk bugün cizreye döndü şükür az önce konuştuk oyy çok özlemişim
ikimizde çocuk gibi 32 diş sırıtarak konuştuk sanki ilk kez görüşüyozz
galiba aşıkızz
Kadir İnanır style
-seviyormusun ?
+hayır
-seviyormusun ?
+hayır
-seviyormusun?
+seviyoruumm
- yalaaann sööylüyyoorssuunnn
Hahaha koptum, sahne gözümün önüne geldi
sonunda birde dırşkiiii diye geçiriyo ya karıyaa
şuan bende deli gibi gülüyorum sahne gözümün önünde
hu huuuu şafağım yazıoo artıkkkk :)
bizler için geç bi uygulama oldu ama olsun yinede son 10 a yetiştikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?