Tripliii canim elazig ktmye mi gidis tarihi belli olmus yoksa bingole mi?
Bende yeni biseyler ogrendim elazigla ilgili.
bizim bingol ktmye gidecegimiz zaman havaya bagli ne zaman olursa.
elaziga ayni zamanda goturulecekler ama hepsi yine.
merve gülmekten kırıldım kızım yaaaaa çok komik uzun zamandır aşkımdan bu tepkiyi işitmiyordum iyi geldi demek benden başka bu durumu yaşayanlarda varmış bende benmki bir böyle çemkiriyor sanıyordum hiç bide merak ediliyorlar şükredecekelrne azarlıyorlar
arayınca aç ama sen onu kızdır bu sefer
bütün smileyler onlara gelsin hıh
:95::113::113:
ece sizin konuşmanıza ayrıca bayıldım adamların ayarlarını bozuyoruzzzzzz
Bu şafak beni sıkıştırmıyor boğazlıyor resmen, ruhuma darlık geldi. Saniyeler geçmiyor. Şafak sayıcı açtım bakıyorum öyle.
Yarında tatilmiş.
Ama ben sıkıldım evde oturmaktan:44:
Okul zamanı tatil isterim.Tatil olur okul diye tuttururum.
Ne garibim ya valla.
Yarında tatilmiş.
Ama ben sıkıldım evde oturmaktan:44:
Okul zamanı tatil isterim.Tatil olur okul diye tuttururum.
Ne garibim ya valla.
Bu şafak beni sıkıştırmıyor boğazlıyor resmen, ruhuma darlık geldi. Saniyeler geçmiyor. Şafak sayıcı açtım bakıyorum öyle.
ben halimden memnunum valla tam hastalığıma denk geldi dinlenmeye fırsatım oldu, gelişim raporu dosyalarını da bitirdim bugün fırsattan istifade yarın da gelişim raporlarını doldurmaya başlıyım yavaştan
Chelzy'm bizim dün bi tatil oldu bi vazgeçtiler ya , bugün sabah kalktım arabanın kapısını 15 dakikada açtım ama ellerim koptu , 15 dakikadada buzları kazıdım ,aslınd abagjda buz çözücü vardı ama bagaj açılmadı maleseff
hatta bagajın açma metal düğmesi bi ara parmağıma yapıştı , Allahım kabus gibiydi , bu arada hava -10 görünüyodu , her neyse okula gittik , her sınıfatn 3-5 seçme haricinde gelen yok , öğlene kadar onlara bekçilik yaptık , yazılılarımı falan okudum , günün özeti aynen böyle olduu :26::26::26:
Anamm chickim boşu boşuna bu karda buzda gitmişssin okula.
Ozamanlarda da dediğin gibi seçmeler hiç eksik olmaz.
Ama en azından yazılı mazılı okumussun.
Bende bütüüün gün kah yatakta kah salonda tv karsısında pinekledim.
Yarın sömestr için 6-7-8 lere çalışma hazırlıycam ordan burdan arakladıgım testleri quızleri derliycem.
Anamm chickim boşu boşuna bu karda buzda gitmişssin okula.
Ozamanlarda da dediğin gibi seçmeler hiç eksik olmaz.
Ama en azından yazılı mazılı okumussun.
Bende bütüüün gün kah yatakta kah salonda tv karsısında pinekledim.
Yarın sömestr için 6-7-8 lere çalışma hazırlıycam ordan burdan arakladıgım testleri quızleri derliycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?