347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ohhh evimdeyim çok şükür yemeğimi yedim, duşumu aldım, bacaklarımı da uzattım telefonum elimde yazıyorum. Televizyonumda açık bakmıyorum ama bir ses oluyor işte. Artık kendi evimde böyle oturmak istiyorum.

Mervecim hemde ne kedi bunlar ya...

Chelzy bizimkilerin ktm'ye gidiş tarihleri hemen hemen belli olmuş. Burdan yazmayım ama ben öğrendim.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
aslında eylülden beri takip ediyorum sizi, yazdıklarınızı okuyorum ama bugüne kadar üye olmamıştım foruma..bugün olasım geldi :) şimdi çok az zaman kaldı inanamıyorum bitiyor artık ama ben tüm kızların sewgilisi askere gitsin istiyorum herkes yaşasın bu durumu istiyorum hıh :) benim sevgilimde 17 ocakta gelecek hemde direk ankara'ya benim yanımaaa :)

merve gülmekten kırıldım kızım yaaaaa çok komik uzun zamandır aşkımdan bu tepkiyi işitmiyordum iyi geldi demek benden başka bu durumu yaşayanlarda varmış bende benmki bir böyle çemkiriyor sanıyordum hiç bide merak ediliyorlar şükredecekelrne azarlıyorlar
arayınca aç ama sen onu kızdır bu sefer
bütün smileyler onlara gelsin hıh
:95::113::113:

ece sizin konuşmanıza ayrıca bayıldım adamların ayarlarını bozuyoruzzzzzz

Tripliii canim elazig ktmye mi gidis tarihi belli olmus yoksa bingole mi?
Bende yeni biseyler ogrendim elazigla ilgili.
bizim bingol ktmye gidecegimiz zaman havaya bagli ne zaman olursa.
elaziga ayni zamanda goturulecekler ama hepsi yine.

Tripliii canim elazig ktmye mi gidis tarihi belli olmus yoksa bingole mi?
Bende yeni biseyler ogrendim elazigla ilgili.
bizim bingol ktmye gidecegimiz zaman havaya bagli ne zaman olursa.
elaziga ayni zamanda goturulecekler ama hepsi yine.

Elazığ canım gitsinler artık sağ salim varsınlar. Kötü orası ama yollar kapanacak gidemeyecekler diye korkuyorum zaten bayağı kar varmış. Az önce telefonu kapattık. Komutan görev vermiş yine düşüp durucam diyor. Bastığın yere dikkat et dedim, ayağınla yokla çukur falan olur düşersin dedim. Of bitsin artık.

kızlar morhipoda indirim var , bakmak isteyen ;

http://www.morhipo.com/kampanya/liste/11658/bravacasa#stt=&os=0&pg=0&ps=&prv=

Son düzenleme:

saat 19.10 da dayanamadı aradı , ben buz gibi tabi.
sallandık burda diyo iyi diyorum haketti ama
en sonunda böyle konuşcaksan konuşmayalım bak ben nöbete gitcem ,wc ye bile gitmedim sesini duymak için dedi (aman ne kadar büyük fedakarlıkta bulunmuş beyim)
bende gitseydin ozaman aramasaydın dedim. tamam görüşürüz ozaman dedi görüşürüz dedim kapattım. ohhhhh rahatladımmmm :124:
nöbette aklı başına gelir onun şimdi

Yarında tatilmiş.
Ama ben sıkıldım evde oturmaktan:44:
Okul zamanı tatil isterim.Tatil olur okul diye tuttururum.
Ne garibim ya valla.

Bu şafak beni sıkıştırmıyor boğazlıyor resmen, ruhuma darlık geldi. Saniyeler geçmiyor. Şafak sayıcı açtım bakıyorum öyle.

Yarında tatilmiş.
Ne garibim ya valla.

ben halimden memnunum valla tam hastalığıma denk geldi dinlenmeye fırsatım oldu, gelişim raporu dosyalarını da bitirdim bugün fırsattan istifade yarın da gelişim raporlarını doldurmaya başlıyım yavaştan

Selam kızlar yine geldim ben.
Deprem burda da hissettik hem de hissetmek bildiğin baya sallandık yani.
Sevgilime sordum o hissetmemiş yürürken.
Aman Allah korusun neyse ki denizde oldu

Yarında tatilmiş.
Ne garibim ya valla.

Chelzy'm bizim dün bi tatil oldu bi vazgeçtiler ya , bugün sabah kalktım arabanın kapısını 15 dakikada açtım ama ellerim koptu , 15 dakikadada buzları kazıdım ,aslınd abagjda buz çözücü vardı ama bagaj açılmadı maleseff

hatta bagajın açma metal düğmesi bi ara parmağıma yapıştı , Allahım kabus gibiydi , bu arada hava -10 görünüyodu , her neyse okula gittik , her sınıfatn 3-5 seçme haricinde gelen yok , öğlene kadar onlara bekçilik yaptık , yazılılarımı falan okudum , günün özeti aynen böyle olduu :26::26::26:

Bu şafak beni sıkıştırmıyor boğazlıyor resmen, ruhuma darlık geldi. Saniyeler geçmiyor. Şafak sayıcı açtım bakıyorum öyle.

[B]canım benim aynen bende öyleyim , manyak oldum iyice , geri sayım sayacını açıp yüzlerce kere bakıyom belki , hatta az önce seviniyodum KALAN % 4 , saniyelerde 700.00 lerde diye , az kaldı kuzumm sıkcaz dişimizi vermicez canımızı ...
[/B]

Son düzenleme:

Iyı yapmıssın canım tamamlamıssın son haftaya falan bırakmamıssın.
Dınlenmıs oldun 2 gundur hastaydın dogru.
Evde sıcacık tam yatıp uzanmalık ama sıkıldım ben nedense :44:

evet canım yaa iş olsun diye gittik , ama dediğin gibi yazılı falan okudum iyi oldu , birde davranış notlarını girdim , bi yandan sohbet ettim arkadaşlarla bi yandan onlarla uğraştım , birde kartopu oynadık , anlayacağın çocuklar gibi şendikk

sanada kolay gelsin bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…