347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Gunaydın kızlarr.
Ve bugun Aydın dıyoruzz.Yakın memleketime.
Okula gıdemedıgım için harıtamı boyayamıyorum.
Biraz önce bizimki çıkış belgesinin fotografını çekip gönderdi.
Aslında 31 ocak yazıyor.Şöyle bir başım döndüüü.
Megersem 6 aymış normalde ya izinleri çıkarınca 13 gün atıyormuş.
Bugun yine evdeyim.
Bır ıhtımal yarın da olabılırmıs tatil.Yiyeceğiz bu haftayı da böyle sanırım.
Hıc tahmın etmezdım 2 haftadır 3pazartesi salı carsamba calısmıyorum resmen

Günaydın kızlar
Ya şu hafta bu kadar mı zor geçer niye geçmiyor ki daha bugün çarşamba

Günaydın kızlar
Ya şu hafta bu kadar mı zor geçer niye geçmiyor ki daha bugün çarşamba
Gunaydın tatlım gecmıo demek yok oyle dıyınce kotu enerjı gonderıyoruz evrene gecıyor dıcez:) Bak bugun carsamba bu demekkı yarısı bıttı haftanın oyle dusunnup mutlu olucaz bekliyoruz bıtıcek:98:

Bence artık olumsuz dusunup kotu enerjı verme döneemini geçtikk
O ılk zamanlardı Öyle derdik birbirimize.Eyyy gidiii..
Şimdiki olan durum şafak sıkıştırması bence.
O da olsun o kadar.Kalmış şurda 8-9.Neleri geçirdikk şu 1 hafta mı etkileyecek.

O da dogru tatlım ama su donem hem en zor hemde en kolay donem Gecmıo dıye dusunursek eger saatlerı saymaya baslarız o zaman gercekten gecmez bu arada yuzunde sıvılceler kendını yemege vermeler ve sınır halı olusur oyuzden bu donemıde en guzel sekılde atlatalıım Unutmayalım gelıolar VEEEE BAKIM YAPMALIYIZ GÜZELLEŞMELIYIZ gıdıcegımız yerlerı dusunmelıyız

günaydın kızlaaaaar

ŞAFAK 8

benim cildimde fena oldu bu ara ya bakım yapmalıyızda ne yapsam bilemedimki siyah noktalar var hep elledim biraz kızarıklar oldu her yerimde

Zaten zaman geçsin diye sürekli bakımlarla uğraşıyorum.
Geçen saçlarımın kırıklarını aldırdım.
Dün cilt bakımı yaptım.
Bugün de pedikür yapacağım. Sürekli kendimle uğraşıyorum

günaydınlar kızlar bir sürü konu kaçırdıgımın farkındayım ama işlerim yogun du ve bugun itibarıyla yogunlugum bitti son bir haftamı size adadım haydiyin sohbete kimsecikler yok ama gelirsnz die ümid ediorum...

benim şafağım hiç atmamaya başladı çok sıkıldım güzel mi güzel konular bulalım da günlerimiz geçsin

ben buralardayım canımm
çok çok az kaldı çok heycanlı bitti yani şaka maka, şimdi iş bulma zamanı, bir an önce girsin de evlenelim istiyorummm

ben buralardayım canımm
çok çok az kaldı çok heycanlı bitti yani şaka maka, şimdi iş bulma zamanı, bir an önce girsin de evlenelim istiyorummm

ya bitti ama nasıl bitti bi an hiç bitmicek sanıodum çok şükür son günler...

evet iş bulma zamanı ama 1 ay dinlensin bnm aşkım zaten ocak 31 e kadar tezkere alamıolar mecburen 15 gün yatışları var... hepsi çok güzel işler bulsunlar inş...

hemencecik evlenelim gidip tarih alıcaz ilk işimiz hyrlısıyla 5. yılımzda evlenıyoruz

ben geldim fıstıklarrr

yine ortalık kar , kıyamet ,yine okul , ülleen bi bize tatil olmadı yaaa

keyifler nasıl fıstıklarrr , benden iyilik , enerjim yerindeee az kaldı canlarımm , dayanınn ,ha gayrettt

hepsi aynı iyi yapmışsın birazda o fenalık gecirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…