347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bizimkide dün çıktı çarşıya bugünde açıkmış ama canım istemedi nereye gideyim bende çalışıyorum dedi. öyle mesai cezası falan duymadın onların orda da var mı bilmiyorum
rahat oluyo şükür revirde ayrı odasıda var orda kalıyo zaten gece nöbetteyken

nişanlında askeriyedemi kalıyo yoksa ev falan mı tuttu?

yok canm ev tutmadı ordu evinin misafirhanesinde kalıyo 3 kişilik odalarda

yok canm ev tutmadı ordu evinin misafirhanesinde kalıyo 3 kişilik odalarda

aynen benimkide öyle odada 2 kişiler şuan biri daha gelirmi bilmem

bu arada cuma gün nişanlım yazı geldi asteğmenler 1 aylık izinlerini zorunlu kullanacaklarmış öyle 1 ay erken çıkmak yokmuş dedi ama bizim dönemi kapsıyomu yoksa yeni gelicek dönemlere mi ayrıntıları bilmiyorum dedi. sizin böyle bişeyden haberinz var mı benim çok moralim bozulduda

kızlar napıyosunuz nasıl geçiyor pazar gününüz.
Spor salonuna gittim 2 saat spor yaptım geldim şimdi akşama kadar evde miskinlik yapıcam ohh
Dün tavuktan dolayı midemi bozmuştum yarım kilo vermişim arada bir bozayım ben devrelerimi

benmkide şuan 2 kişi kalıyo ama oda arkadaşını sevmiyo :) arada başka yerlerden subaylar geliyo 2-3 güne gidiyolar
aaaaa biz duymadık öyle bişey söylüyeyim bende. üzüldüm bak şimdi inşllh bizim dönemi kapsamıyodur

inşallah kapsamıyordur valla cumadan beri moralim çok bozuk en kötü ihtimal 15 gün kullanırız diyorduk

hoşgeldin canım
kendi adıma cevap vereyim çok sıkıcı bi pazar günü geçiriyorum. saatlerdir net başında avare avare dolanıyorum

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bizde anneannemi gece acile götrdük oda mideyi bozmuş üşütmüş sanırım

benim.içinde önce temizlik sonra oturmalik.bi pazar günü canım geçmiş.kaç oldun 54 e düşmüşsindur herhalde

sağol canım. valla bnde çok sıkılmaya başladım sevgilimle gezmek istiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…