- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
bizde yasak yok cmrtsi pazar kesin tatil yapıyolar tabi üstleri mesai cezası vermezse. bu pazarda ceza olarak kaldılar normalde mesai 12-1e kdr sürüyodu bugün uzadı sinir oldum. senin nişanlın rahattır revirde :) benimkine bak kazan dairesiyle uğraşıyo bugün :))
Temizlikkk bitttiiiii :124::124::124::124::124::124::124:
bizimkide dün çıktı çarşıya bugünde açıkmış ama canım istemedi nereye gideyim bende çalışıyorum dedi. öyle mesai cezası falan duymadın onların orda da var mı bilmiyorum
rahat oluyo şükür revirde ayrı odasıda var orda kalıyo zaten gece nöbetteyken
nişanlında askeriyedemi kalıyo yoksa ev falan mı tuttu?
ohh miss gibi olmştr ev
uzat ayaklarını bide yorgunluk kahvesi yap keyif yap şimdide :126:
yok canm ev tutmadı ordu evinin misafirhanesinde kalıyo 3 kişilik odalarda
Aynen öyle valla :))) ben kahve sevmem pek onun yerine başka bişeyler bulayımmesela portakal suyu
hehehh bende sevmem ama aklıma geldi derler ya yorgunluk kahvesi die ondan öyle dedim
sen en iyisi yorgunluk portakal suyu yap
karnım acıktı aslındaenerji kaybettim
aynen benimkide öyle odada 2 kişiler şuan biri daha gelirmi bilmem
bu arada cuma gün nişanlım yazı geldi asteğmenler 1 aylık izinlerini zorunlu kullanacaklarmış öyle 1 ay erken çıkmak yokmuş dedi ama bizim dönemi kapsıyomu yoksa yeni gelicek dönemlere mi ayrıntıları bilmiyorum dedi. sizin böyle bişeyden haberinz var mı benim çok moralim bozulduda
benmkide şuan 2 kişi kalıyo ama oda arkadaşını sevmiyo :) arada başka yerlerden subaylar geliyo 2-3 güne gidiyolar
aaaaa biz duymadık öyle bişey söylüyeyim bende. üzüldüm bak şimdi inşllh bizim dönemi kapsamıyodur
kızlar napıyosunuz nasıl geçiyor pazar gününüz.
Spor salonuna gittim 2 saat spor yaptım geldim şimdi akşama kadar evde miskinlik yapıcam ohh
Dün tavuktan dolayı midemi bozmuştum yarım kilo vermişim arada bir bozayım ben devrelerimi
benim.içinde önce temizlik sonra oturmalik.bi pazar günü canımkızlar napıyosunuz nasıl geçiyor pazar gününüz.
Spor salonuna gittim 2 saat spor yaptım geldim şimdi akşama kadar evde miskinlik yapıcam ohh
Dün tavuktan dolayı midemi bozmuştum yarım kilo vermişim arada bir bozayım ben devrelerimi
inşallah kapsamıyordur valla cumadan beri moralim çok bozuk en kötü ihtimal 15 gün kullanırız diyorduk
Geçen Zaman (%99)
154 gün, 13 saat, 32 dakika, 39 saniye
Kalan Zaman
4 gün, 11 saat, 27 dakika, 21 saniye
Özetle, son 386,841 saniye...
benim.içinde önce temizlik sonra oturmalik.bi pazar günü canımgeçmiş.kaç oldun 54 e düşmüşsindur herhalde
hehehe yuppi yuppi oleyyyAllahım bu günleri görcekmiydikkkk yaaaaaaaaaaaaa :119::119:
hoşgeldin canım
kendi adıma cevap vereyim çok sıkıcı bi pazar günü geçiriyorum. saatlerdir net başında avare avare dolanıyorum
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine. bizde anneannemi gece acile götrdük oda mideyi bozmuş üşütmüş sanırım
Himmyok canım yaa nerdeeee daha ancak tam 56.0 olabildim. bu hafta çok dikat ediyorum ama en azından o gelene kadar 55 olurum diye umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?