hümeyraaa ben seni tanımadım ya nicki değişmişsin dün senle başkasısın diye konuşuyodum hahah
Geçen Zaman (%99)
154 gün, 13 saat, 32 dakika, 39 saniye
Kalan Zaman
4 gün, 11 saat, 27 dakika, 21 saniye
Özetle, son 386,841 saniye...
ankara da kar falan kalmadı.güneş açtıtünaydınlarr şekerlerr
dün hava kapkaraydı yağmur hiç durmadı ama bugün güneş var miss gibi içim açıldı
gözünaydın canımKızlarlarlar mutlu pazarlar. Eşimle konuşuyorum 32 dişim görünüyor
Kızlar üzülmeyin yaw 5 güncük kaldı bu günler mutlu günlerimiz olsun hemen tüm üzüntülerinizden kurtulunBenim 11 günüm var. Ama şu an sizin kavuşucak olmanızla bende mutlu oluyorum.
ankara da kar falan kalmadı.güneş açtıo kadar yağmurdan sonra heryeri temizlendi ohh iyi.oldu valla
hehehe
canım kavusamamiza.üzüldüm dün diyordum.ohh ece şimdi.nişanlısının.kollarındadiryanlış tahmin etmisiz demek ki tüh
Kızlar zeytinliklerime bakayım dedim ne gelmiş diye dı dı dı dım 3 tane zeytinlikten ikisi yeşil çıktı. Allahtan bir kutu doğru çıktı siyah beyaz kırmızı onu ben alacağım diğerini geri gönderiyoruz.
Kızlar zeytinliklerime bakayım dedim ne gelmiş diye dı dı dı dım 3 tane zeytinlikten ikisi yeşil çıktı. Allahtan bir kutu doğru çıktı siyah beyaz kırmızı onu ben alacağım diğerini geri gönderiyoruz.
Bana da hepsi kırmızı gelmiş.
Hayatta kullanmam.Hediye falan vericem birilerine.Kuzenım sever kırmızıyı ona falan.
Izmırde degılım babam geri göndermeyle falan ugrasmaz.Teslım alırken bıle sıkıntı yasandı daha sıkmayayım canlarını.
Dıgerleri güzelmış.Annem bayılmış servis tabaklarına.Inanamadı 14 lıra olduguna.
2hafta sonra gorucem bakalım neler gelmıs
Evet canım servis tabaklarından bende aldım üçlü güzel geldi onlar.
mrb canımm
sennle şafak aynıydı biz 169 diyoruz bugün tarihmi değişti
nasılsın canım. bizim şafak boy attı :) ben iznini katmamıştım geçen. kullanıcağı 5 gün izninide katıp öyle yazdım tarihi 1temmuzda gelcek diye ayarlamıştım şimdi 5 temmuz olarak yaptım :))
-)Maalesef öyle oldu hüm hüm ama bizimki dünden sonra bugün iyi, bende takmıyorum hiç salladım. Geç olsun güç olmasın çarşambadan sonra sıkıyorsa bırakmasınlar.
bende izinsiz sayıyorum. kullanırsak eklerim dedim böyle az olunca moralim düzeliyo
5 gün 5 gündür dimi az gözüksünde :) ben şimdi şubatın şafağını sayıyorum inşllh ozmn izin kullancak. senin nişanlında mesaiye kalıyomu canım.benmki şuan mesaide kafayı yemek üzereymiş kazan dairesinde sorun varmış askerler soğukta kalmış onla uğraşıyomuş dünde nöbetteydi gece 3e kadar sorunlarla uğraşmış bi tatil yapamadı
bizimkide 15 gün kullanıcak galiba ama eklemedim şimdiden :))
mesai derken hafta sonu dışarı çıkmak yasak olduğunda çalışıyo işlerimi halledeyim numuneleri hazırlayımda hafta içi yoğunluk olmasın diye kendi mesai yapıohatta şuanda çalışıyomuş şimdi aradı :))
nöbetide revirde tutuyo ayda bikaç gün denk geliyo onada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?