347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gözünaydın canım biz iki.haftadır nette camera açmıyoruz gerçeğine sakliyoruzz birbirimizi

Kızlar zeytinliklerime bakayım dedim ne gelmiş diye dı dı dı dım 3 tane zeytinlikten ikisi yeşil çıktı. Allahtan bir kutu doğru çıktı siyah beyaz kırmızı onu ben alacağım diğerini geri gönderiyoruz.

hehehe
canım kavusamamiza.üzüldüm dün diyordum.ohh ece şimdi.nişanlısının.kollarındadir yanlış tahmin etmisiz demek ki tüh

Maalesef öyle oldu hüm hüm ama bizimki dünden sonra bugün iyi, bende takmıyorum hiç salladım. Geç olsun güç olmasın çarşambadan sonra sıkıyorsa bırakmasınlar.

haydaaa ne alakasız renkler çıkmış neyseki biri doğru sennkinin benim ikiside farklı

kadıköye gidiyim kaban alıyım dedim, zor geldi vazgeçtim.

Sahile gidip yürüyeyim dedim yağmur yağıyor dedim vazgeçtim.

Ders çalışıyım konular birikmeden dedim amannnn boşver dedim.

Ne yapıcam ben bugün yaaa çok miskinim

Bana da hepsi kırmızı gelmiş.
Hayatta kullanmam.Hediye falan vericem birilerine.Kuzenım sever kırmızıyı ona falan.
Izmırde degılım babam geri göndermeyle falan ugrasmaz.Teslım alırken bıle sıkıntı yasandı daha sıkmayayım canlarını.
Dıgerleri güzelmış.Annem bayılmış servis tabaklarına.Inanamadı 14 lıra olduguna.
2hafta sonra gorucem bakalım neler gelmıs

Evet canım servis tabaklarından bende aldım üçlü güzel geldi onlar.

Evet canım servis tabaklarından bende aldım üçlü güzel geldi onlar.

Aynen guzelmıs canım onlar.
Su rengarenk bır yer var tantıtoni sanırım sallıyo da olabılır.Orda hersey 2. ya yuzde 50 ya da bedavaydı.Yanlıs bilgi vermeyeyimNe guzel servis tabakları var.
Bardaklar,cay altlıkları ,tavalarda çok hoş hatta tepsilere de bayıldım.
1 bedavaydı tamam hatırladım.Gidin alın.Şu kredi kartımın ocak ekstresi kesilsin ben almayı dusunuyorum bişeyler.

kızlar nasılsınız? ben bugün gayet iyiyim dün günüm çok sıkıcı geçmişti.bakım yaptım duş aldım güzelce giyindim dışarı çıkıcam arkadaqşlarla buluşucagız sevigiliminde keyfi yerin de komutanıyla laklak ediyolarmış...

kuşum bana mardinden hediye almış gümüş ayna-tarak seti çok şık görünüyor dedi eminim send ebegeneceksin dedi biraz kokoşum ya huyumu bilir kullanmasam da hatıra kalır... bide gümüş tepsi içinde porselen ama dışı gümüş kaplama iki kahve fincanı oratsnda da gümüş lokumluğu olan bşy almış çeyizimi evlennce hafta sonu keyflerinde içeriz dedi miniğim aman ne düşünceli yerim ben onu

bu arada tripliicim üzülme olur mu zaten 3-4 gün kaldı hepimiz yanı anda kavusucaz daha heyecanlı topiğimiz kavusma hikayeleriyle coşacak

mrb canımm
sennle şafak aynıydı biz 169 diyoruz bugün tarihmi değişti

nasılsın canım. bizim şafak boy attı :) ben iznini katmamıştım geçen. kullanıcağı 5 gün izninide katıp öyle yazdım tarihi 1temmuzda gelcek diye ayarlamıştım şimdi 5 temmuz olarak yaptım :))

Bugün yine uğraşılıyor bizimki için ama ben hiç oralı değilim çünkü hiç beklemediğin anda gelir güzel haberler. Bugün Tc'sini istemişler bizimkinin bakalım... Biraz öncede kayınvalidem aradı cumhurbaşkanı gelse gününü doldurmadan salmazlarmış dedi. O aramadan 10 dakika öncede bizimki mesaj atmış bana şu kişi Tc'mi istedi bende verdim diye bakalım kısmet artık. En hayırlısı ne ise o olsun. Ben çıkıyorum kızlar sadece bugünüm var, hazırlık yapacağım. Kırmızı oje süreceğim, çok meşakatli bir iş kırmızı oje sürmek.

bende izinsiz sayıyorum. kullanırsak eklerim dedim böyle az olunca moralim düzeliyo

bende izinsiz sayıyorum. kullanırsak eklerim dedim böyle az olunca moralim düzeliyo

5 gün 5 gündür dimi az gözüksünde :) ben şimdi şubatın şafağını sayıyorum inşllh ozmn izin kullancak. senin nişanlında mesaiye kalıyomu canım.benmki şuan mesaide kafayı yemek üzereymiş kazan dairesinde sorun varmış askerler soğukta kalmış onla uğraşıyomuş dünde nöbetteydi gece 3e kadar sorunlarla uğraşmış bi tatil yapamadı

bizimkide 15 gün kullanıcak galiba ama eklemedim şimdiden :))

mesai derken hafta sonu dışarı çıkmak yasak olduğunda çalışıyo işlerimi halledeyim numuneleri hazırlayımda hafta içi yoğunluk olmasın diye kendi mesai yapıo hatta şuanda çalışıyomuş şimdi aradı :))
nöbetide revirde tutuyo ayda bikaç gün denk geliyo onada.

bizde yasak yok cmrtsi pazar kesin tatil yapıyolar tabi üstleri mesai cezası vermezse. bu pazarda ceza olarak kaldılar normalde mesai 12-1e kdr sürüyodu bugün uzadı sinir oldum. senin nişanlın rahattır revirde :) benimkine bak kazan dairesiyle uğraşıyo bugün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…