- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
Kızlaaar,
Bugün benden mutlusu yook bu dünyada :) Sevgilim bu akşam konvoyla Çukurca'dan sağ salim Van'a ulaştı. :) Artık hayatımızda Çukurca yok kurtulduk :) Van'da 3 gün kalıp bitiriyor inşallah :) Çukurca olduğunu ilk öğrendiğimde sanki dünya başıma yıkılmış altında da ben kalmıştım ama bitti inanamıyorum kızlar rüya gibi hayaller yavaş yavaş gerçek oluyor yaşasın :))
Kızlaaar,
Bugün benden mutlusu yook bu dünyada :) Sevgilim bu akşam konvoyla Çukurca'dan sağ salim Van'a ulaştı. :) Artık hayatımızda Çukurca yok kurtulduk :) Van'da 3 gün kalıp bitiriyor inşallah :) Çukurca olduğunu ilk öğrendiğimde sanki dünya başıma yıkılmış altında da ben kalmıştım ama bitti inanamıyorum kızlar rüya gibi hayaller yavaş yavaş gerçek oluyor yaşasın :))
Hepinize günaydın kızlar. Biz maalesef kavuşamadık. Önce 13:30 gibi dayım gitti yanına soyadı tutmadığı için çıkaramadı ama görüştüler. Dayım çıktıktan sonra beni aradı gayet iyi kimseyi devreye sokmayın ben gider perşembe sabahı alır, benim kaldığım lojmana götürür ordan havaalanına arabayla bırakırım dedi. Tabi tamam dedik ama biz başka yerlerede haber uçurmuştuk çoktan.
Sonra tanıdık yüzbaşı bulduk ya o da ktm'de saat 05:00-05:30 arası nöbeti devralacak üsteğmeni tanıyormuş ona emir vermiş. Biz o saate kadar üsteğmenin ktm'ye gelmesini bekledik. Bekle allah bekle derken saat 18:00 oldu, 19.00 oldu, 20:00 oldu ve bizde ümitler tükenmeye başladı. En son saat 22:00'du biz hala gelişme bekliyoruz, yok. Zaten bugünden ümidi kestik en azından deseler ki bize yarın bırakacağız bende gideyim evime yatayım ama belirsizlik içinde benim karnıma, kasıklarıma, başıma ağrılar girdi. Sabahtan beri uğraşıyoruz çünkü, mide bulantım tuttu. Bizimki orda zaten kudurdu. Neyse kısacası biz bugün güzel bir haber bekliyoruz artık olmazsa da gider paşa paşa perşeme günü alırım sevdiğimi. Sonuçta bu olayı bilmeseydik bu kadar sıkılıp üzülmücektik.
Hepinize günaydın kızlar. Biz maalesef kavuşamadık. Önce 13:30 gibi dayım gitti yanına soyadı tutmadığı için çıkaramadı ama görüştüler. Dayım çıktıktan sonra beni aradı gayet iyi kimseyi devreye sokmayın ben gider perşembe sabahı alır, benim kaldığım lojmana götürür ordan havaalanına arabayla bırakırım dedi. Tabi tamam dedik ama biz başka yerlerede haber uçurmuştuk çoktan.
Sonra tanıdık yüzbaşı bulduk ya o da ktm'de saat 05:00-05:30 arası nöbeti devralacak üsteğmeni tanıyormuş ona emir vermiş. Biz o saate kadar üsteğmenin ktm'ye gelmesini bekledik. Bekle allah bekle derken saat 18:00 oldu, 19.00 oldu, 20:00 oldu ve bizde ümitler tükenmeye başladı. En son saat 22:00'du biz hala gelişme bekliyoruz, yok. Zaten bugünden ümidi kestik en azından deseler ki bize yarın bırakacağız bende gideyim evime yatayım ama belirsizlik içinde benim karnıma, kasıklarıma, başıma ağrılar girdi. Sabahtan beri uğraşıyoruz çünkü, mide bulantım tuttu. Bizimki orda zaten kudurdu. Neyse kısacası biz bugün güzel bir haber bekliyoruz artık olmazsa da gider paşa paşa perşeme günü alırım sevdiğimi. Sonuçta bu olayı bilmeseydik bu kadar sıkılıp üzülmücektik.
Hayırlısı olsun canım.Artık ben olaya 153 gundur beklıyoruz 5 gun mu beklemeyecegız gozuyle bakıyorum.Boyle ınsana daha ıyı hıssettırıyor.
Bu kadar strese değmiyor cunku cidden.Bilmeseydiniz gerçekten de bu kadar uzulmeyecetın sıkıntıya gırmeyecektın.
He bugun ınsallah guzel bır haber gelir ve cıkar ve kavusursun sevdiğine canım.
Evet tatlım biz zaten dün hep hayırlısı dedik.
Bu arada var mı sizinkilerden bir haber?
Yok canım.2 ilçe kalmış gidemeyen.Biri biziz.Şans..
Su anda kar yagıyor.Önümüzdeki günlerde sisli hep.En erken salı gıdıcekler sanırım bıngole.
Şanssızlık dıyorum artık daha bısey degıl.
Eksıye dusmemek için dua edıyorum ben.
İnşallah düşmezler canım sen gönlünü ferah tut. Diyarbakır Ktm için bizimkisi yemek iyi, burası sıcak dedi. Bende otur o zaman, keyfine bak dedim. Dayımında orda olması büyük şans en azından o ilgilenir. Hepimiz için hayırlısı artık. Sonuçta en kötü ihtimal 3 gün sonra kavuşacağım. Sizinkileride götürürler artık sen merak etme. O eksiye düşme binde bir olurmuş.
Canım o nickim aynı zamanda sosyal medyada da kullanıyorum o yüzden herkes biliyor onu diye değiştirmek istedim
merhaba kızlar bugün askerimin Kars'a gittiği tam 2 ay oldu ve geriye kaldı tam 6 ay. şafağım çok karanlık çokkk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?