347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ayy canım gözünaydın çok sevindim. kurtuldunuz sonunda. 3 günde hemencik geçiverir

Gözünaydın canım

Dün eşime dedimki sabah internet kafeye gelirsen beni 10'a kadar uyandırma normalde 9 da geliyor. Cv'ni hazırla ben gelenece kadar dedim. Ben 9 da alt komşumun bağrışlarıyla uyandım. Bu seferde eşim yok

Hepinize günaydın kızlar. Biz maalesef kavuşamadık. Önce 13:30 gibi dayım gitti yanına soyadı tutmadığı için çıkaramadı ama görüştüler. Dayım çıktıktan sonra beni aradı gayet iyi kimseyi devreye sokmayın ben gider perşembe sabahı alır, benim kaldığım lojmana götürür ordan havaalanına arabayla bırakırım dedi. Tabi tamam dedik ama biz başka yerlerede haber uçurmuştuk çoktan.

Sonra tanıdık yüzbaşı bulduk ya o da ktm'de saat 05:00-05:30 arası nöbeti devralacak üsteğmeni tanıyormuş ona emir vermiş. Biz o saate kadar üsteğmenin ktm'ye gelmesini bekledik. Bekle allah bekle derken saat 18:00 oldu, 19.00 oldu, 20:00 oldu ve bizde ümitler tükenmeye başladı. En son saat 22:00'du biz hala gelişme bekliyoruz, yok. Zaten bugünden ümidi kestik en azından deseler ki bize yarın bırakacağız bende gideyim evime yatayım ama belirsizlik içinde benim karnıma, kasıklarıma, başıma ağrılar girdi. Sabahtan beri uğraşıyoruz çünkü, mide bulantım tuttu. Bizimki orda zaten kudurdu. Neyse kısacası biz bugün güzel bir haber bekliyoruz artık olmazsa da gider paşa paşa perşeme günü alırım sevdiğimi. Sonuçta bu olayı bilmeseydik bu kadar sıkılıp üzülmücektik.

GUnaydin canim.uzuldum kavusamamaniza keske boyle bi ihtimal.olmasaydi aklin bulanmazdi ama.soyle dusun sadece 4gun kaldi sen kndni hazirla ona olursa suprz olsun ksvusunca ayrilmcaz bidaha zaten:)oyuzden neler atlattik 4gun mu bitmicek ya

Hayırlısı olsun canım.Artık ben olaya 153 gundur beklıyoruz 5 gun mu beklemeyecegız gozuyle bakıyorum.Boyle ınsana daha ıyı hıssettırıyor.
Bu kadar strese değmiyor cunku cidden.Bilmeseydiniz gerçekten de bu kadar uzulmeyecetın sıkıntıya gırmeyecektın.
He bugun ınsallah guzel bır haber gelir ve cıkar ve kavusursun sevdiğine canım.

Evet tatlım biz zaten dün hep hayırlısı dedik.

Bu arada var mı sizinkilerden bir haber?

Evet tatlım biz zaten dün hep hayırlısı dedik.

Bu arada var mı sizinkilerden bir haber?

Yok canım.2 ilçe kalmış gidemeyen.Biri biziz.Şans..
Su anda kar yagıyor.Önümüzdeki günlerde sisli hep.En erken salı gıdıcekler sanırım bıngole.
Şanssızlık dıyorum artık daha bısey degıl.
Eksıye dusmemek için dua edıyorum ben.

İnşallah düşmezler canım sen gönlünü ferah tut. Diyarbakır Ktm için bizimkisi yemek iyi, burası sıcak dedi. Bende otur o zaman, keyfine bak dedim. Dayımında orda olması büyük şans en azından o ilgilenir. Hepimiz için hayırlısı artık. Sonuçta en kötü ihtimal 3 gün sonra kavuşacağım. Sizinkileride götürürler artık sen merak etme. O eksiye düşme binde bir olurmuş.

Canım olsun üzülme sen şurda hangi günleri devirdik bak önümüzde 5 gün var.
En azından dayın gidip görmüş iyi demiş ya sana.
Belki en hayırlısı perşembe günü çıkması canım

Zaten dıyarbakıra da goturebılırlermıs aynı sızınkıler gıbı.
Valla askerıye ıcın dusuncelerim çok farklıydı.Tamamen değişti.
Hiçbir şekilde bir düzen yok.Herşey aynı devlet dairelerindeki gibi.
Nasıl patrondan patrona müdürden müdüre fark varsa komutandan komutana da fark varmış.
Bıze pısırıgın teki denk geldi.Diğer ilçenin komutanı 4 defa helikopter ındırtmıs.
Neyse artık herseyın hayırlısı.Vaktınde cıksın da inşallah sağ sağlim o bizlere yeter.
Sevindim diyarbakırın daha ıyı olmasına.Elazıg berbattı cunku.

selam kizlarrrr babam yeni tablet almis kendine bende bi deniyim dedim. guzelmis bu baya ya persembe gunu yanimda canakkaleye goturiyim de iletisimi koparmayalim son gun
triplimm uzuldum kavusamamaniza bizde ne hayaller kurmustuk dun gece burda insallah bugun gelir guzel haberler.
bu haftasonu da gecmek bilmedi yaaaaa

merhaba kızlar bugün askerimin Kars'a gittiği tam 2 ay oldu ve geriye kaldı tam 6 ay. şafağım çok karanlık çokkk.....

merhaba kızlar,

askkusu gözünaydın canım darısı bana inşallah benimkide Hakkari'de Hakkarideki tüm kısa dönem askerler Van'a gitmişler bir bizim cezaevindekiler kalmış.

triplicim üzülme hayırlısı olsun bakalım en kötü ihtimalle perşembe çıkacak sonuçta ve sadece 4 gün kaldı o da çabucak geçer merak etme.ama tabi heyecan yaptın gelecek diye öyle olunca 4 gün gözünde büyüyordur yinede hayırlısı belki de iyi bir haber alırsın bugün.

Kızlarlarlar mutlu pazarlar. Eşimle konuşuyorum 32 dişim görünüyor

Kızlar üzülmeyin yaw 5 güncük kaldı bu günler mutlu günlerimiz olsun hemen tüm üzüntülerinizden kurtulun Benim 11 günüm var. Ama şu an sizin kavuşucak olmanızla bende mutlu oluyorum.

tünaydınlarr şekerlerr
dün hava kapkaraydı yağmur hiç durmadı ama bugün güneş var miss gibi içim açıldı

Geçen Zaman (%99)
154 gün, 13 saat, 32 dakika, 39 saniye
Kalan Zaman
4 gün, 11 saat, 27 dakika, 21 saniye
Özetle, son 386,841 saniye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…