347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok özledim aşkımın kokusunu 4 güne kadar iyileşemezsem kokusunu bile alamıcam yaaaaaaa :2:
dün akşam annem siyah turp oyup içine bal koydu onu içirdi bugün bana ama hiçbişey fayda etmiyoo
bu öksürük ölsün istiyorum artıkk

aman Allah şifani versin kemencecik canım benim bende çok özledim 133 gün

Selam kızlarr yürüyüşümü yaptım geldim cok yorulmusum

canım konuya daldım ama zencefil bal karısımı yaparsan iyi geliyor.

ben sırt çantamı hazırlamaya başlıyım en iyisi hafta içi full çalışıyorum fırsatım olmıcak Allahım nasıl bi mutluluktur bu ne koysam çantama

Mervecim bal varsa evde bir yemek kaşığı balın üstüne karabiberi boca et öksürüğe ondan daha iyi gelen bir şey görmedim ben küçüklüğümden beri bunu yapar ailem bana. Birde yatmadan önce ılık ballı süt.
Zencefili ben sevmiyorum zaten tazesi işe yarıyor oda çok acı iğrenç bir tadı var. O yüzden onu hiç yapmam ama dediğimi dene derim benim hemen kesiyor. Birde gece sırtına vicks sür, bezi ısıt koy ciğerlerini sıcak tut.

Bende 2 kat kırmızı ojelerimi sürdüm. Kuruyorlar şimdi iyice kuruduktan sonra bir katta parlatıcı geçeceğim ki perşembeye kadar bozulmasınlar.

Hazırlıklar tam gaz yüzümde gülücükler açıyor valla. Yemin töreni zamanı geliyor aklıma, otel odasından, otobüsle kastamonu'dan izmir'e dönerken yazdıklarım geçen zaman %20'ydi galiba oysa şimdi %99. Son %1'lik kısmın içindeyiz şuan. Hala inanamıyorum hayal gibi geliyor herşey. Sona bu kadar yakın olduğumuza inanamıyorum.

Aynennnn benimde durup durup kendi kendime gülüyorummmmm kardeşlerime sarılıyorum falan

Selam kızlar
Gezdim tozdum geldim bol bol yürüdüm diyebilirim.
Arkadaşımla buluşmak iyi geldi dertleştik.
Bende tüm hazırlıklarımı tamamladım sayılır.
Bi tek oje sürmüyorum onu da perşembe günü yapacağım.

Kilebekimmmmm diyet zayıflama ne oldu bakayım???? var mı gelişme :))))

Bu arada kızlar bordo eteğimin üzerine siyah bi triko aldım krem alacaktım ama dedim zayıfladığım daha çok belli olsun

iyi gidiyor canım suan tam 60,1 kiloyum.ama devam durmak yok herhalde canım gelene kadar 59ları görücem inşallah

bu arada bende bütün hazırlıklarımı yaptım kızlar.bi aksilik olmazsa sevdiceğim persembe sabahı cıkacak ve biz cuma aksama tatile kacıyoruz askımla

tamam canım bugün de onu deniyim bakalım nolcak. vicks sürüyorum her gece hem önden hem arkadan bıktım valla

çok sıkıcı bir pazar geçeriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

oh oh maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…