aman Allah şifani versin kemencecik canım benim bende çok özledim 133 günçok özledim aşkımın kokusunu 4 güne kadar iyileşemezsem kokusunu bile alamıcam yaaaaaaa :2:
dün akşam annem siyah turp oyup içine bal koydu onu içirdi bugün bana ama hiçbişey fayda etmiyoo
bu öksürük ölsün istiyorum artıkk
aman Allah şifani versin kemencecik canım benim bende çok özledim 133 gün
çok özledim aşkımın kokusunu 4 güne kadar iyileşemezsem kokusunu bile alamıcam yaaaaaaa :2:
dün akşam annem siyah turp oyup içine bal koydu onu içirdi bugün bana ama hiçbişey fayda etmiyoo
bu öksürük ölsün istiyorum artıkk
hosgeldin canımSelam kızlarryürüyüşümü yaptım geldim cok yorulmusum
canım konuya daldım ama zencefil bal karısımı yaparsan iyi geliyor.
Selam kızlarryürüyüşümü yaptım geldim cok yorulmusum
canım konuya daldım ama zencefil bal karısımı yaparsan iyi geliyor.
bende 75 gündür görmedim dayanamıyorum artık yatsak kalksak yatsak kalksak bitse artıkkkkkkkk
hoşbulduk canım.hosgeldin canım
hadi yaacanım valla zencefil ağacı çıkıcak içimde ama hiç fayda etmedi
ben sırt çantamı hazırlamaya başlıyım en iyisi hafta içi full çalışıyorum fırsatım olmıcakAllahım nasıl bi mutluluktur bu ne koysam çantama
hoşbulduk canım.
hadi yaakonuya dalınca öncesini okumamıstım .
Hazırlıklar tam gaz yüzümde gülücükler açıyor valla. Yemin töreni zamanı geliyor aklıma, otel odasından, otobüsle kastamonu'dan izmir'e dönerken yazdıklarım geçen zaman %20'ydi galiba oysa şimdi %99. Son %1'lik kısmın içindeyiz şuan. Hala inanamıyorum hayal gibi geliyor herşey. Sona bu kadar yakın olduğumuza inanamıyorum.
Kilebekimmmmm diyet zayıflama ne oldu bakayım???? var mı gelişme :))))
Bu arada kızlar bordo eteğimin üzerine siyah bi triko aldım krem alacaktım ama dedim zayıfladığım daha çok belli olsun
Mervecim bal varsa evde bir yemek kaşığı balın üstüne karabiberi boca et öksürüğe ondan daha iyi gelen bir şey görmedim ben küçüklüğümden beri bunu yapar ailem bana. Birde yatmadan önce ılık ballı süt.
Zencefili ben sevmiyorum zaten tazesi işe yarıyor oda çok acı iğrenç bir tadı var. O yüzden onu hiç yapmam ama dediğimi dene derim benim hemen kesiyor. Birde gece sırtına vicks sür, bezi ısıt koy ciğerlerini sıcak tut.
Bende 2 kat kırmızı ojelerimi sürdüm. Kuruyorlar şimdi iyice kuruduktan sonra bir katta parlatıcı geçeceğim ki perşembeye kadar bozulmasınlar.
Hemen dönecek misiniz istanbul a yoksa orda kalıp tatil yapacak mısınız canım ona göre koy
iyi gidiyor canım suan tam 60,1 kiloyum.ama devam durmak yokherhalde canım gelene kadar 59ları görücem inşallah
bu arada bende bütün hazırlıklarımı yaptım kızlar.bi aksilik olmazsa sevdiceğim persembe sabahı cıkacak ve biz cuma aksama tatile kacıyoruz askımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?