347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bunuda çok sevdimm hadi bakalım inşallah

kızz hem turşu hem muz mu naptın sen mideye. neyse sıkıntın geçicek az kaldı

gözümde çok büyüyor, o kadar gün geçti 11 gün geçmiyecek gibi.

Şöyle geriye dönüp bakıyorum da en zorlayıcı zamanlar. 90 ile 81 arası 30 ile 20 arası ve 11 den sonrası sanırım. Bugün saniyeler geçmedi.

Benim de 30 ile 20 arasıydı yaaa ama hepimizde bi hüzün depresyon modu vardı o tarihlerde

kızlar iyi akşamlar keyifler nasıl %99 bitti bile ha gayret %100 olucaz 5 güne :) bugün aşkım çarşıdaydı bende cilt ve saç bakımı yaptım ama nazar oldu sanırsam bepanten ampülümün minik parçası duşa kaçmış bende duştan dökülen salarımı toplarken elimi büyük bir şekilde kestim geniş ve uzun azcıkta kanlı oldu yara bandıyla tutturdum ama çok kanadı neyse duşta ayağma gelmediğine şükredeyim

ne sıralamasıııı kızlarrr

Geçmişe git bak canım 3 sayfa falan geriye benden çıktı

çok geçmiş olsun bu arada canım

Gizcim geçmiş olsun canımm , Allah nazarlardan saklasınn

geçmiş olsun tatlım bu hafta dikkat etmemiz lazım kendimize ohhhhh az kaldı az geliyolar artık

Eşimin yanakları askere gitmeden önce tombikti hep ısırıyım mı bir kere derdim olmaz iş yerindekilere morarırsa ne derim derdi. Şimdi gelince yanacaklarından kocaman ısırmak isitiyorum işe başlayana kadar evden çıkmasın geçer

kızlar sağolasınız bizde dün anne babam ve çok yakın aile dostumuzla hisara tekrar gittik çeyiz seti değişmiş çay setide konmuş 2050 tl idi bizde geçen siparişi iptal ettik 1600 tl ye peşin aldık çoğu şey bitti belkim şubat mart gibide beyaz eşyaları hallederiz aşkımda 1 2 ay dinleniri diye düşüyoruz malum mezun oldu hemen aşkere gitti tempo böle giderse onun için yıpratıcı olucak sizinkiler geldiği gibi işe gireceklermi

evlihatunlar beyaz mı kullanıyorsunuz grimi kullanıyorsunuz buzdolabı bulaşık makinesini ... ben hep gri isterdim ama şu sıra beyaza kayıyor gibiyim

bende böyle olmak istiyorum

:123::123::123:

Ben leke yapmayan grilerden alacağım inşallah canım

Ben beyaz kullanuyorum canım, hiç gri düşünmedim bile. Renk takıntım olduğu için beyaz herşeye uyuyor. Halıya, perdelere diğer eşyalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…